İstanbul'da Fal - Falcılar

Kocaeliden gelen falcının tlf rica etsem.

Bu sitenin yazı yazma sitiline alışıcam ... Yazılarnları şöyle yorumladığımda Elmira'nın %80 olduğu ve kocaelideki falcı ilginç geldiğini gördüm. Bende çok facılara gittim. Genelde hep yazılan kişiler; gerçekten güzellikler, pozitif şeyler veya felaket olucu şeyler söylendi. Rabbim vesilesi ile gerçeklere yaklaşanlar pek olmadı. 2009 baktırdığım Rüstem hoca % 70 bilmişti. Geçen sene gittiğimde hiç alakası olmayan şeyler söyledi ve biride4 tutmadı. Elmira'yı denemek sizce nasıl, çok farklı bir sıkıntım var ve 2009 dan beri çözümleyemedim. Son noktanın nasıl biteceğini ve sonuç yaklaşmadan önlem almak istiyorum.

ben elmirayı çok severim ve başarılı bulurum, uzun da bakar.

kızlar merhaba,

banada kocaeliden kadiköy narçil cafeye gelen bayanın tel nosunu verirmisiniz?
yarin gitmeyi düşünüyorum.
özelden msj atarsanız sevinirim.

mis life cafe gülşene gittim, çok hızzzlı konuşuyor. :111: çok soru soramadım :86:

açıkçası ben de çok karambole bi anımdayım. yol gösterecek bişi buldum mu hemen atlıyorum. yol gösterir mi dersin?

bu bayanın telefon numarasını alabılırmıyım

bana da numarasını verebilir misin acaba? serotonin12@hotmail.com mailim :)

açıkçası ben de çok karambole bi anımdayım. yol gösterecek bişi buldum mu hemen atlıyorum. yol gösterir mi dersin?

yol gösterme derken, kişilerin düşünceleri ve karakterleri, başına gelen şeylerle ilgili çok fazla şey söylüyor. Bunlar bana ipucu olur dersen, bu kadın iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…