İstanbul'da Fal - Falcılar

selam canım kaça bakıyor ve kaç dakika bakıyor değer mi?verdiği isimler tutarlı mı acaba?bende gitmeyi düşünüyorum.

25 fal için kadına 10 tl de kahve için kafeye verdim. 20-25 dakika bakıyor. Verdiği isimler soylediği yerler oldukça tutarlı. Sizin hayatınızda olan akraba veya arkadaslarınızın isimlerini soyluyor. Bu şuna dikkat etsin falan gibi tavsiyelerde bulunuyor. Bir de suanki durumunu merak ettiğiniz kişinin resmini götürebilirsiniz. Dediğim gibi sohbet gibi ilerliyor fal birazda. Umarım yardımcı olmuşumdur :)

selam canım kaça bakıyor ve kaç dakika bakıyor değer mi?verdiği isimler tutarlı mı acaba?bende gitmeyi düşünüyorum.

Bu arada kadın pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri istanbuldaymış. Hep aynı yerdemi bakıyor onu bilmiyorum. Ben 1 gibi aradığımda şimdi Bahariye'ye geçiyorum demişti. Bence gitmeden arayın. Bir de ben çok sıra beklemedim. Önumde sadece 3 kişi vardı. Tabii cumartesi daha yoğun olabilir.

Ben de sizlerden birşey rica edeceğim: Edirnekapıdaki fal bakan kadının numarasını gönderir misiniz? Birde bir ara forumda eskişehirden aytaç bey ismi geçmişti. (Reklam olduğunu düşünmüştüm). Onu arayıp baktıran oldu mu? Gerçekten reklam mıydı?

canım eskişehirdeki falcıyı bize gururlu3434 arkadaşımız önerdi kendisi bu formda çok eskidir kesinlikle reklam falan böyle söz konusu olmaz kendisiyle iletişime geç seni bildilendirir.ya da telefonunu yazmıştı aytaç beyin ordan arayabilirsin

teşekkür ederim canım gitcem gitmezsem olmaz:)))) kurtulamadım şu fal merakımdan öff

teşekkürler canım yarın gitmeyi düşünüyordum o zaman çarşamba gidiyim bakalım.

bugun bakırköydeki arzuhal cafeye gittim ve oranın sahibi arzu hanıma fal baktırdım arkadaşlar yok böle bişey meraklısı olana kesinlikle tavsiye ediyorum......

Gururlu3434 dan farklı birinin önerdğini görmüştüm. hatta arattıgımda bursada falcılar ve ankarada falcılar başlıklarında da aynı şekilde önerildiğini görünce şüphelenmiştim. gruruluyu takip ediyorum. reklam yapacagını düşünmem bile. teşekkür ederim cevabın için

kahve ve tarota 30 tlye bakıolar ayrıca zen falı var o da çok güzel tavsiye ediyorum arkadaşlar pişman olmazsınız:) ben de tavsiye üzerine gitmiştim bütün herşeyi bilip resmen ağlattılar beni bakırköydeki bu cafeyi şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar yalnız rezervasyon alın tıklım tıklım oluyor...telefonu isterseniz verebilirim

:44: canım onu bilmiyorum aynı isimde farklı biri olabilir mi..ben de gitcem de çok para ayarlamam lazım..ayranımız yok içmeye atla gidiyoruz falcıya

canım yazdıgım mailde birinin numarası vardı. Onun yardımının dokunacagına inanıyorum. zeynoloji numaramı vermiştir sana, kısa sürede görüşmek dileğiyle.

peki telefon nosunu verirmisin rica etsem..bende carsambaya giderim eger gidersem yazarim..

Bana iletişim bilgilerini, yazmanız mümkünmü. Çok sıkıntıdayım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…