selam canım kaça bakıyor ve kaç dakika bakıyor değer mi?verdiği isimler tutarlı mı acaba?bende gitmeyi düşünüyorum.
selam canım kaça bakıyor ve kaç dakika bakıyor değer mi?verdiği isimler tutarlı mı acaba?bende gitmeyi düşünüyorum.
canım eskişehirdeki falcıyı bize gururlu3434 arkadaşımız önerdi kendisi bu formda çok eskidir kesinlikle reklam falan böyle söz konusu olmaz kendisiyle iletişime geç seni bildilendirir.ya da telefonunu yazmıştı aytaç beyin ordan arayabilirsinBu arada kadın pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri istanbuldaymış. Hep aynı yerdemi bakıyor onu bilmiyorum. Ben 1 gibi aradığımda şimdi Bahariye'ye geçiyorum demişti. Bence gitmeden arayın. Bir de ben çok sıra beklemedim. Önumde sadece 3 kişi vardı. Tabii cumartesi daha yoğun olabilir.
Ben de sizlerden birşey rica edeceğim: Edirnekapıdaki fal bakan kadının numarasını gönderir misiniz? Birde bir ara forumda eskişehirden aytaç bey ismi geçmişti. (Reklam olduğunu düşünmüştüm). Onu arayıp baktıran oldu mu? Gerçekten reklam mıydı?
çok kolay yerde boga heykelini herkes bilir zaten oraya geldiğin zaman yukarı doğru çıkcaksın çarşı yolu magazalar falan var adiyeyi gör adliyeyi gördüğün zaman az ilersinde alara kundura var hemen o sokaktan gir ilk kafe zaten narçil kafeymiş bahariye kadıköy de zaten bulamazsan kadını ara tarif eder sana ama adres bu ii ama gerçeten gidersen yorum bekliyorum bakalım sana ne dicek
25 fal için kadına 10 tl de kahve için kafeye verdim. 20-25 dakika bakıyor. Verdiği isimler soylediği yerler oldukça tutarlı. Sizin hayatınızda olan akraba veya arkadaslarınızın isimlerini soyluyor. Bu şuna dikkat etsin falan gibi tavsiyelerde bulunuyor. Bir de suanki durumunu merak ettiğiniz kişinin resmini götürebilirsiniz. Dediğim gibi sohbet gibi ilerliyor fal birazda. Umarım yardımcı olmuşumdur :)
canım eskişehirdeki falcıyı bize gururlu3434 arkadaşımız önerdi kendisi bu formda çok eskidir kesinlikle reklam falan böyle söz konusu olmaz kendisiyle iletişime geç seni bildilendirir.ya da telefonunu yazmıştı aytaç beyin ordan arayabilirsin
Gururlu3434 dan farklı birinin önerdğini görmüştüm. hatta arattıgımda bursada falcılar ve ankarada falcılar başlıklarında da aynı şekilde önerildiğini görünce şüphelenmiştim. gruruluyu takip ediyorum. reklam yapacagını düşünmem bile. teşekkür ederim cevabın için
Canım az önce yeğenim aradı bır lınk adresı verdi numara yok abla dedi Google dan aradım ama bırsey anlayamadım en iyisi ya sen yeğenime telini ver senınarayım yada zeynolejiden numaranı alayım İnan abalım başka türlü anlıyamıycam yeğenimde izmirde olduğu icin icin oda bana yardımcı olamıyor senin icin bu mahsuru yoksa tabiiki senide zor durumda bırakmazsam İnan başka türlü anlıyamıycam
canım özel msjını mail adresine cevapladım.
Bu arada kadın pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri istanbuldaymış. Hep aynı yerdemi bakıyor onu bilmiyorum. Ben 1 gibi aradığımda şimdi Bahariye'ye geçiyorum demişti. Bence gitmeden arayın. Bir de ben çok sıra beklemedim. Önumde sadece 3 kişi vardı. Tabii cumartesi daha yoğun olabilir.
Ben de sizlerden birşey rica edeceğim: Edirnekapıdaki fal bakan kadının numarasını gönderir misiniz? Birde bir ara forumda eskişehirden aytaç bey ismi geçmişti. (Reklam olduğunu düşünmüştüm). Onu arayıp baktıran oldu mu? Gerçekten reklam mıydı?
peki telefon nosunu verirmisin rica etsem..bende carsambaya giderim eger gidersem yazarim..
Merhabalar
Bugun, numarasını buradan bir arkadastan aldığım, Kocaelin'den gelen falcıya gittim. Bahariye de bir cafe de baktı falı. Haftanın belli günleri İstanbula geliyormuş. Anda ve geçmişte iyi. İsimler mekanlar veriyor sürekli. Hoşsohbet bir bayan. Gelecek için söylediklerinin olup olmayacagını göreceğiz.
Bana iletişim bilgilerini, yazmanız mümkünmü. Çok sıkıntıdayım(
slm arkadaşlar
bende alabilirmiyim şebnemin numarasını
ben baktırmıştım bana dedikleri çıkmadı,çoğununda zamanı geçti zaten......
Bende size email gönderdim.İlginize tekrar teşekkürler. Görüşmek dileğiyle hoşçakalın.