İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhabalar

Bugun, numarasını buradan bir arkadastan aldığım, Kocaelin'den gelen falcıya gittim. Bahariye de bir cafe de baktı falı. Haftanın belli günleri İstanbula geliyormuş. Anda ve geçmişte iyi. İsimler mekanlar veriyor sürekli. Hoşsohbet bir bayan. Gelecek için söylediklerinin olup olmayacagını göreceğiz.

Kocaeliden gelen falcının tlf rica etsem.

Bu sitenin yazı yazma sitiline alışıcam ... Yazılarnları şöyle yorumladığımda Elmira'nın %80 olduğu ve kocaelideki falcı ilginç geldiğini gördüm. Bende çok facılara gittim. Genelde hep yazılan kişiler; gerçekten güzellikler, pozitif şeyler veya felaket olucu şeyler söylendi. Rabbim vesilesi ile gerçeklere yaklaşanlar pek olmadı. 2009 baktırdığım Rüstem hoca % 70 bilmişti. Geçen sene gittiğimde hiç alakası olmayan şeyler söyledi ve biride4 tutmadı. Elmira'yı denemek sizce nasıl, çok farklı bir sıkıntım var ve 2009 dan beri çözümleyemedim. Son noktanın nasıl biteceğini ve sonuç yaklaşmadan önlem almak istiyorum.

Bu sitenin yazı yazma sitiline alışıcam ... Yazılarnları şöyle yorumladığımda Elmira'nın %80 olduğu ve kocaelideki falcı ilginç geldiğini gördüm. Bende çok facılara gittim. Genelde hep yazılan kişiler; gerçekten güzellikler, pozitif şeyler veya felaket olucu şeyler söylendi. Rabbim vesilesi ile gerçeklere yaklaşanlar pek olmadı. 2009 baktırdığım Rüstem hoca % 70 bilmişti. Geçen sene gittiğimde hiç alakası olmayan şeyler söyledi ve biride4 tutmadı. Elmira'yı denemek sizce nasıl, çok farklı bir sıkıntım var ve 2009 dan beri çözümleyemedim. Son noktanın nasıl biteceğini ve sonuç yaklaşmadan önlem almak istiyorum.

ben elmirayı çok severim ve başarılı bulurum, uzun da bakar.

kızlar merhaba,

banada kocaeliden kadiköy narçil cafeye gelen bayanın tel nosunu verirmisiniz?
yarin gitmeyi düşünüyorum.
özelden msj atarsanız sevinirim.

mis life cafe gülşene gittim, çok hızzzlı konuşuyor. :111: çok soru soramadım :86:

canım, canan diye bi falcı var. Kadıköy ya da üsküdarda bi yere randevu veriyor orda buluşuyorsunuz. Ne falı bakıyor dersen karşısına seni oturtuyor, kagıtları var yazıyor başlıyor anlatmaya. Senden enerji alarak bakıyor. Ben yazın gitmiştim. Çok da karambole bi anımdaydım bana kimin ne düşündüğünü, neler olduğunu anlatmıştı.Aile, sevdiğin kişi ve onun ailesi herkesi tek tek anlattı. Geçtiğimiz günlerde zeynolojiyle gittik. O da memnun kaldı. Gitmek istersen verebilirim numarasını

açıkçası ben de çok karambole bi anımdayım. yol gösterecek bişi buldum mu hemen atlıyorum. yol gösterir mi dersin?

canım ben gittim, iki kart sectiriyo, biri senin diğeri tuttuğun kişi için genelde o kişiyle ilgili konuşuyo, ama soru sorarsan işinle ailenle ilgili de söylüyo, benim bi ay içinde elime geçecek bi para var, onu bildi, bi kaç ay içinde iş için seyahate çıkıcam onu da bildi. ben hiçbişey söylemedim.
iletişim bilgilerini özel mesaj hakkım olmadığı için gönderemem inşallah ciltirik arkadaşım sana iletir
kolay gelsin canım

bu bayanın telefon numarasını alabılırmıyım

25 fal için kadına 10 tl de kahve için kafeye verdim. 20-25 dakika bakıyor. Verdiği isimler soylediği yerler oldukça tutarlı. Sizin hayatınızda olan akraba veya arkadaslarınızın isimlerini soyluyor. Bu şuna dikkat etsin falan gibi tavsiyelerde bulunuyor. Bir de suanki durumunu merak ettiğiniz kişinin resmini götürebilirsiniz. Dediğim gibi sohbet gibi ilerliyor fal birazda. Umarım yardımcı olmuşumdur :)

bana da numarasını verebilir misin acaba? serotonin12@hotmail.com mailim :)

açıkçası ben de çok karambole bi anımdayım. yol gösterecek bişi buldum mu hemen atlıyorum. yol gösterir mi dersin?

yol gösterme derken, kişilerin düşünceleri ve karakterleri, başına gelen şeylerle ilgili çok fazla şey söylüyor. Bunlar bana ipucu olur dersen, bu kadın iyi :)

X