İstanbul'da Fal - Falcılar

anlamadığım 2 gündür siteye giren insanlar hemen birilerini nasıl tavsiye edebiliyorlar ben şahsen bu reklam amaçlı üyeleri asla kayle almıyorum inadına arkadaşlar sizlerde kayle almayınız

kayle değil canım kaile!! Reklam değil olsada göğsümü gere gere söylerdim. Ayrıca yeni üye değilim bazı nedenlerden dolayı sayfamı kapattım yeni profil açtım. Ithamda bulunurken dikkat et teyze!

Canım benim icin suan her ikiside aynı derecede önemli gercekten önemli cok kramasık durumdayım cok çaresizim belki hepinizden yasta Büyük'ün ama farketmiyor İnan bişeyin çaresini bulamıyorsanız bişeyinde çözüm bulmaya çalışıyorsun sen kimi önerirsin bilmiyorum tabıı burda açıkça yapamadığım icin daha fazla şey soyliyomuyorum zeynoleji senin fikirlerine deger verdigi icin sana sormak istedim

canım benim ne kadar sevindim cevabına ve ilgine. çok teşekkür ederim iyi niyetin için. ben 5 yıllık ilişkimden ayrıldım geçen yıl. sorumlusu da benim , suçlayamam kimseyi. başkalarıyla flört ettim bi kaç ay ve onu sevdiğimi anladım. 7- 8 aydır mesajlaşıp konuşuyoruz , bi türlü yüz yüze gelmek kısmet olmadı bugüne kadar. bana çok kırgın biliyorum, durumu düzeltip yeniden başlamak benim niyetim. namaz kılıyorum dualar ediyorum. sanki bi şey yapmam lazım, hani bi ampül yanar bi anda, ya da bi anahtar vardır sadece o anahtar açar kapıyı, öyle bişey var hissediyorum, bi türlü bulamıyorum.

diğer arkadaşlardan özür dilerim , çünkü özel mesaj hakkım yok burdan anlattım

tekrar teşekkürler canım, durumum böyle işte :)

Anladım canım, yani benim tanıdıgım çok fazla kişi var. Hepsinin de uzmanlık alanı farklı gibi bir şey :) Benim tanıdıgım birisi var hem falı mükemmel bakar hem dua falan verir. Çok büyük sorunları çözer milletvekillerinin eşleri bile ucak parasını gönderip baktırıyorlar. Fiyatı da öyle çok uçuk değil ama malesef herkese bakmıyor. Çok ihtiyacı olan arkadaşım vardı adı ne yaşı kaç dedi duyunca gelmesin falan dedi. Yani söyler söylemez bişeyler hissediyor bahsedilen kişiyle ilgili. Sorununu mutlaka çözmeye çalışırız ama ben zeynolojiyle konuşayım yakın zamanda, bu kadın haricinde başa kimle irtibata geçeriz diye. En dogru kişiyi bulalım. Zor durumda olduğunu farkettim zaten Allah yardımcın olsun canım elimizden geleni yaparız.

canım mail adresini verebilirsen mail atayım sana.

sevgili beyala, zeynoloji ile konuştum. Bi numaraya ulaşıp kısa sürede zeynep aracılığyla sana ulaştıracağım. Balıkesire yakın olsun istedim.Bilgin olsun

sevdiğimizin kıymetını sonradan anlıyoruz bazen bende aynılarını yasadım maalesef

sevdiğimizin kıymetını sonradan anlıyoruz bazen bende aynılarını yasadım maalesef

evet canım haklısın, elindeyken kıymetini bilmeli, bazen boşluğa düşüyo insan ve o anda yanında olanlarpek iyi niyetli insanlar olmuyo maalesef, Allah hepimize iyi yazılar yazsın, zaten dört dörtlük hayatlarımız olsa falcı falcı niye gezelim di mi :)

en güzelini yapıyosun neyden ve kimden memnun kaldıysak elbette tavsiye edicez bu platform bunun için var bende herkese falsepetinden lidya matriarkiyi şiddetle tavsiye ediyorum binnazdada tornisha var o da mükemmel

en güzelini yapıyosun neyden ve kimden memnun kaldıysak elbette tavsiye edicez bu platform bunun için var bende herkese falsepetinden lidya matriarkiyi şiddetle tavsiye ediyorum binnazdada tornisha var o da mükemmel

Dünden beri şiddetle öneriyorsunda , senin yazını okumadan falsepetinden dediğin kişiden fal almıştım ben , istediğim bana önerilen kişi online olmayınca onu seçtim.
o kadar kısa bi faldı ki , toplam 3 cümle gerisi geçiştirme.
yani ben şiddetle öneremiyorum.
ha o 3 cümleden 1 tanesi genel yorum 2'si olacak şeyler içindi.
olursa yazarım ama fal diyemedim ben dinlediğim şeye kusura bakma.
yazmadanda geçemedim.
binnaz ablanın falcılarıda genelde tırt.

ben sanırım bu h.içi ya da sonu edirnekapıda ki bayana gideceğim.
gidersem yorumlarımı yazarım.

e sen beğenmemişsin ben begendim binnazın yorumcularından da begendiklerim var ama edirnekapıdaki kadını da merak ettim merakla onunla ilgili yorumlarını da bekliyorum

sevgili beyala, zeynoloji ile konuştum. Bi numaraya ulaşıp kısa sürede zeynep aracılığyla sana ulaştıracağım. Balıkesire yakın olsun istedim.Bilgin olsun

Canım az önce konuştum zeynolijiyle gercekten teşekkür ederim sızın gıbı guzel kardeşlerim olduğu icin gercekten cok mutluyum derlerya her şer hayır var diye sizin gibi kardeşlerim Balıkesir'e yakın olması şart değil yeterli en inandığım olsun hakkını helal et abalım allah gönlünüzde ne varsa onu versin

e sen beğenmemişsin ben begendim binnazın yorumcularından da begendiklerim var ama edirnekapıdaki kadını da merak ettim merakla onunla ilgili yorumlarını da bekliyorum

benim için falcı beğenmek çok kolay artık.
gelecek beklemiyorum çünkü şu an için gidiyorum , bi nevi durum değerlendirmesi.
lidyanayada evde canım sıkılıyodu eğlence olsun diye baktırdım.
dönmesini beklemediğiniz birisi yoksa, hayat ve falcılar daha kolay artık :)

Beyala ozel mesaj hakkim yok mail adresinide bilmiyorum rica etsem deniz_eylul80@hotmail.com benim mail adresime bir donus yapabilirmisin? Seninle konusmam gerekiyor mailini beklicem..

Umarım faydamız dokunur canım, rica ederim. Ögrenmek istediğimiz şeyi görebilen falcıya yönlendirim ama, söylemeyeceğinden de adım gibi eminim canım. Onu şimdilik kenara bırakıp halletmemiz gerekene yogunlaşalım istedim. Bi numaraya ulaşayım canım sonra diger bildiklerimi de paylaşıcam seninle, aklına yatanı denersin. Umarım hallolur.

Beyala ozel mesaj hakkim yok mail adresinide bilmiyorum rica etsem deniz_eylul80@hotmail.com benim mail adresime bir donus yapabilirmisin? Seninle konusmam gerekiyor mailini beklicem..

Canım benim de özel mesaj hakkım yok mail adresim var ama mesaj geldigi zaman evde herkes okuyabiliyor kulanmayıda bilmediğim icin korkuyorum ben sana yeğenimin mealini gönderiyorum ona telini gönderirsen seni ararım lütfen bana bir yardımın olucaksa görüşelim Allah'a emanet ol s.dilara@windowslive.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…