anlamadığım 2 gündür siteye giren insanlar hemen birilerini nasıl tavsiye edebiliyorlar ben şahsen bu reklam amaçlı üyeleri asla kayle almıyorum inadına arkadaşlar sizlerde kayle almayınız
Canım bana zeynoloji senin durumunu anlatmadı daha dogrusu fırsat olmadı konusmaya.. Genel olarak sıkıntından bahsedersen yardımcı olmak isterim. Yani bilmek istediğin bir şeyler mi var, bir şeylerin düzelmesini mi istiyorsun?
Canım bana, namaz kıl seni ruhen rahatlatır çok bunalmışsın dedi. Fetih, rahman, yunus dualarını oku her istege iyi gelir dedi ama bunlar hani aşagı yukarı bilinen dualar. Şu sayıda şu duayı oku gibi bir şey söylemedi bana. Ne tür bi sıkıntın var, az çok bilirim ben de böyle şeyleri yardımcı olmaya çalışayım.
Canım benim icin suan her ikiside aynı derecede önemli gercekten önemli cok kramasık durumdayım cok çaresizim belki hepinizden yasta Büyük'ün ama farketmiyor İnan bişeyin çaresini bulamıyorsanız bişeyinde çözüm bulmaya çalışıyorsun sen kimi önerirsin bilmiyorum tabıı burda açıkça yapamadığım icin daha fazla şey soyliyomuyorum zeynoleji senin fikirlerine deger verdigi icin sana sormak istedim
canım benim ne kadar sevindim cevabına ve ilgine. çok teşekkür ederim iyi niyetin için. ben 5 yıllık ilişkimden ayrıldım geçen yıl. sorumlusu da benim , suçlayamam kimseyi. başkalarıyla flört ettim bi kaç ay ve onu sevdiğimi anladım. 7- 8 aydır mesajlaşıp konuşuyoruz , bi türlü yüz yüze gelmek kısmet olmadı bugüne kadar. bana çok kırgın biliyorum, durumu düzeltip yeniden başlamak benim niyetim. namaz kılıyorum dualar ediyorum. sanki bi şey yapmam lazım, hani bi ampül yanar bi anda, ya da bi anahtar vardır sadece o anahtar açar kapıyı, öyle bişey var hissediyorum, bi türlü bulamıyorum.
diğer arkadaşlardan özür dilerim , çünkü özel mesaj hakkım yok burdan anlattım
tekrar teşekkürler canım, durumum böyle işte :)
canım mail adresini verebilirsen mail atayım sana.
canım benim ne kadar sevindim cevabına ve ilgine. çok teşekkür ederim iyi niyetin için. ben 5 yıllık ilişkimden ayrıldım geçen yıl. sorumlusu da benim , suçlayamam kimseyi. başkalarıyla flört ettim bi kaç ay ve onu sevdiğimi anladım. 7- 8 aydır mesajlaşıp konuşuyoruz , bi türlü yüz yüze gelmek kısmet olmadı bugüne kadar. bana çok kırgın biliyorum, durumu düzeltip yeniden başlamak benim niyetim. namaz kılıyorum dualar ediyorum. sanki bi şey yapmam lazım, hani bi ampül yanar bi anda, ya da bi anahtar vardır sadece o anahtar açar kapıyı, öyle bişey var hissediyorum, bi türlü bulamıyorum.
diğer arkadaşlardan özür dilerim , çünkü özel mesaj hakkım yok burdan anlattım
tekrar teşekkürler canım, durumum böyle işte :)
sevdiğimizin kıymetını sonradan anlıyoruz bazenbende aynılarını yasadım maalesef
bana reklam yaptığımı söylüyor arkadaşlar ama .gittiğim ve memnun olduğum yerleri tavsiye ederim tabiki.fal için istanbulda çok yere gittim.2 yıldır.taksimde hasan bey ve ataköyde hakan gerçekten biliyor.ama faldan sonra bazı şeyşerin düzelmesi için hocada gerekebiliyor.benim ihtiyacım oldu canım.bende bu eskişehirdeki hocayı tavsiye ile buldum .tel ile baktı.özel hayatım ile ilgili baktırmıştım.bir haftada bile çok faydasını gördüm.isteyen arkadaşlara tel verebilirim.aytaç hoca eskişehirde.
en güzelini yapıyosun neyden ve kimden memnun kaldıysak elbette tavsiye edicez bu platform bunun için var bende herkese falsepetinden lidya matriarkiyi şiddetle tavsiye ediyorum binnazdada tornisha var o da mükemmel
Dünden beri şiddetle öneriyorsunda , senin yazını okumadan falsepetinden dediğin kişiden fal almıştım ben , istediğim bana önerilen kişi online olmayınca onu seçtim.
o kadar kısa bi faldı ki , toplam 3 cümle gerisi geçiştirme.
yani ben şiddetle öneremiyorum.
ha o 3 cümleden 1 tanesi genel yorum 2'si olacak şeyler içindi.
olursa yazarım ama fal diyemedim ben dinlediğim şeye kusura bakma.
yazmadanda geçemedim.
binnaz ablanın falcılarıda genelde tırt.
ben sanırım bu h.içi ya da sonu edirnekapıda ki bayana gideceğim.
gidersem yorumlarımı yazarım.
sevgili beyala, zeynoloji ile konuştum. Bi numaraya ulaşıp kısa sürede zeynep aracılığyla sana ulaştıracağım. Balıkesire yakın olsun istedim.Bilgin olsun
e sen beğenmemişsin ben begendim binnazın yorumcularından da begendiklerim var ama edirnekapıdaki kadını da merak ettim merakla onunla ilgili yorumlarını da bekliyorum
Canım az önce konuştum zeynolijiyle gercekten teşekkür ederim sızın gıbı guzel kardeşlerim olduğu icin gercekten cok mutluyum derlerya her şer hayır var diye sizin gibi kardeşlerim Balıkesir'e yakın olması şart değil yeterli en inandığım olsun hakkını helal et abalım allah gönlünüzde ne varsa onu versin
kim bu falcı? nerde?uzun bakıyor canım baya.45 dk 1 saat gibi. 40 lira fiyatı
Canım az önce konuştum zeynolijiyle gercekten teşekkür ederim sızın gıbı guzel kardeşlerim olduğu icin gercekten cok mutluyum derlerya her şer hayır var diye sizin gibi kardeşlerim Balıkesir'e yakın olması şart değil yeterli en inandığım olsun hakkını helal et abalım allah gönlünüzde ne varsa onu versin
canım bi kere mail adresimi verdiğim için uyarı almıştım , yine de yazıcam, çünkü mesaj hakkım yok, site editorleri de haklı biliyorum.
mail adresim aslideniz_18@hotmail.com
çok sağol şimdiden
Beyala ozel mesaj hakkim yok mail adresinide bilmiyorum rica etsem deniz_eylul80@hotmail.com benim mail adresime bir donus yapabilirmisin? Seninle konusmam gerekiyor mailini beklicem..
canım mail adresini kontrol edebilirsin.