İstanbul'da Fal - Falcılar

Laf cafe Halil' i deneyen var mı?
Geçmiş tam olarak tuttu gelecekle ilgili bir beklentim yok ama şu anla ilgili dedikleri kafamı karştırdır
Ne güzel uzun zamandır baktırmıyorken 2-3 haftadır laf cafeye sardım:KK50:

Canım benim de özel mesaj hakkım yok mail adresim var ama mesaj geldigi zaman evde herkes okuyabiliyor kulanmayıda bilmediğim icin korkuyorum ben sana yeğenimin mealini gönderiyorum ona telini gönderirsen seni ararım lütfen bana bir yardımın olucaksa görüşelim Allah'a emanet ol s.dilara@windowslive.com

sevgili beyala, yegeninin mailini vermen çok iyi oldu, ben numaraya ulaştım sen adresi yazmışsın hissetmiş gibi :) maile bakabilirsin canım.

canım malesef özel msj hakkım yok benim : ( ama az kaldı yakında olacak inş :) mail adresini verirsen yazabilirim.

Dünden beri şiddetle öneriyorsunda , senin yazını okumadan falsepetinden dediğin kişiden fal almıştım ben , istediğim bana önerilen kişi online olmayınca onu seçtim.
o kadar kısa bi faldı ki , toplam 3 cümle gerisi geçiştirme.
yani ben şiddetle öneremiyorum.
ha o 3 cümleden 1 tanesi genel yorum 2'si olacak şeyler içindi.
olursa yazarım ama fal diyemedim ben dinlediğim şeye kusura bakma.
yazmadanda geçemedim.
binnaz ablanın falcılarıda genelde tırt.

ben sanırım bu h.içi ya da sonu edirnekapıda ki bayana gideceğim.
gidersem yorumlarımı yazarım.

canım özellikle şu ana yönelik yorumları hakkında kadının söylediklerine ne düşündüğünü paylaşırsan ya da mesaj atarsan çok sevinirim bu arada kadın neredeyse benim sülaleyi bile anlattı doğru ve doğruya yakın şeylerdi bu yüzden şu an hakkında söylediklerinin ne kadar isabetli olabileceğini bir başka ağızdan daha duysam daha da rahatlayacağım :)) bu arada sende mutlu ayrılırsın umarım :)

sevgili beyala, yegeninin mailini vermen çok iyi oldu, ben numaraya ulaştım sen adresi yazmışsın hissetmiş gibi :) maile bakabilirsin canım.

Kirlikedi sanirsam benimde sana ihtiyacim var rica etsem mail adresini yazabilirmisin? Ozel mesaj hakkim yok benim mail adresim deniz_eylul80@hotmail.com beyala verdigin numaraya sayet cok ozel degilse ihtiyacim var. Bana mail atabilirsen sana durumu anlatirim ona gore verirsin.

canım özellikle şu ana yönelik yorumları hakkında kadının söylediklerine ne düşündüğünü paylaşırsan ya da mesaj atarsan çok sevinirim bu arada kadın neredeyse benim sülaleyi bile anlattı doğru ve doğruya yakın şeylerdi bu yüzden şu an hakkında söylediklerinin ne kadar isabetli olabileceğini bir başka ağızdan daha duysam daha da rahatlayacağım :)) bu arada sende mutlu ayrılırsın umarım :)

şayet gidebilirsem memnuniyetle yazarım.
akşamları gitmek istemiyorum ancak belki c.tesi gidebilirim.

beyala yukarda sana yazmıstım, okuyabildin mi? gözünden kaçmasın :)

Canım az önce yeğenim aradı bır lınk adresı verdi numara yok abla dedi Google dan aradım ama bırsey anlayamadım en iyisi ya sen yeğenime telini ver senınarayım yada zeynolejiden numaranı alayım İnan abalım başka türlü anlıyamıycam yeğenimde izmirde olduğu icin icin oda bana yardımcı olamıyor senin icin bu mahsuru yoksa tabiiki senide zor durumda bırakmazsam İnan başka türlü anlıyamıycam

Merhabalar

Bugun, numarasını buradan bir arkadastan aldığım, Kocaelin'den gelen falcıya gittim. Bahariye de bir cafe de baktı falı. Haftanın belli günleri İstanbula geliyormuş. Anda ve geçmişte iyi. İsimler mekanlar veriyor sürekli. Hoşsohbet bir bayan. Gelecek için söylediklerinin olup olmayacagını göreceğiz.

Bu arada daha önce Burak, üçvakit Didem, laf kafede tarot bakan ismini bilmediğim bir kadın ve chakra cafe Aycan'a gitmiştim. Burak değişik bir fal bakıyor. kağıda karalamalar yaparak söylüyor birşeyler. Bunlar arasından söyledikleri tutan olmadı :KK43:

Merhabalar

Bugun, numarasını buradan bir arkadastan aldığım, Kocaelin'den gelen falcıya gittim. Bahariye de bir cafe de baktı falı. Haftanın belli günleri İstanbula geliyormuş. Anda ve geçmişte iyi. İsimler mekanlar veriyor sürekli. Hoşsohbet bir bayan. Gelecek için söylediklerinin olup olmayacagını göreceğiz.

selam canım kaça bakıyor ve kaç dakika bakıyor değer mi?verdiği isimler tutarlı mı acaba?bende gitmeyi düşünüyorum.

selam canım kaça bakıyor ve kaç dakika bakıyor değer mi?verdiği isimler tutarlı mı acaba?bende gitmeyi düşünüyorum.

otuz liraya bakıyor canım erken git ama çok sıra oluyor kadın akşama doğru kafası bulanabilir bahariyede cafenin adını unuttum ama numarası var istersen kolay yerde biz hemen bulduk kirli kediyle adliye varya bahrariye de boğanın yukarısı olda alara kundurayı sor o sokaktan gir de cafenin adı neydi yaaa tarçın diyesim geliyor sorarım ama

otuz liraya bakıyor canım erken git ama çok sıra oluyor kadın akşama doğru kafası bulanabilir bahariyede cafenin adını unuttum ama numarası var istersen kolay yerde biz hemen bulduk kirli kediyle adliye varya bahrariye de boğanın yukarısı olda alara kundurayı sor o sokaktan gir de cafenin adı neydi yaaa tarçın diyesim geliyor sorarım ama

sağol canım benim:)

bahariyeye hiç gitmedim kadıköyde mi ki acaba:) numarayı almıştım zerrin hanımdı galiba?

sağol canım benim:)

bahariyeye hiç gitmedim kadıköyde mi ki acaba:) numarayı almıştım zerrin hanımdı galiba?
çok kolay yerde boga heykelini herkes bilir zaten oraya geldiğin zaman yukarı doğru çıkcaksın çarşı yolu magazalar falan var adiyeyi gör adliyeyi gördüğün zaman az ilersinde alara kundura var hemen o sokaktan gir ilk kafe zaten narçil kafeymiş bahariye kadıköy de zaten bulamazsan kadını ara tarif eder sana ama adres bu ii ama gerçeten gidersen yorum bekliyorum bakalım sana ne dicek

X