- 20 Aralık 2012
- 134
- 8
- 34
Uzunn bir aradan sonra tekrardan Beşiktaş Nihal'e gittim :) Daha önce baktırdıklarımda da öyle hatalı bir yorumunu görmemiştim. Genel dönemsel olayları iyi mi kötü mü şekilde devam edeceğini yorumluyor. Ama tabi tarzı belli çokk hızlı bir sekilde konuşur 2 3 dk da fal bakar. Sorularınızı önceden hazırlarsanız ona göre uzatabilirsiniz benim aklıma bişey gelmedi soracak.
Kızlar ben arada söylüyorum ama belki bileniniz vardır. Taksimde demet var,ben terapi olsun diye ona giderim hep. Bugün yorumları tespitleri çok iyidir. Zihin okur. Karşınızdakinin zihnini de :)) elbet bu işlere çok bel bağlanılmaz. Ama ben iyi bir enerji alıp çıkmış olurum hep..iyi kötü duysam da.. güzel bir gaz almış olurum
canım kadın çok iyi ve sıcak kanlı bir kadın, öncelikle onu söyliyim fakat, biraz dikkati dagınık. Yani fal bakarken telle konuşuyor. Aklına bir şey geliyor onu yapmaya gidiyor vs :) belki bana o anları denk gelmiştir ama öyle biri. Bunun dışında gerçekten çok biliyor. İsimler verdi. Yaşadıklarımı söyledi. Hissedilen şeyleri bile tam anlamıyla anlatıyor.Ama dediğim gibi çok fazla şeyle ilgilendiği için konsantre olup bende derine çok inmedi.
Gideceğiniz zaman yanınızda bahsetmesini istediğiniz kişilerin resimlerini götürün, görmek istiyor. Gelecekle ilgili de bana tarih vermedi ama olacakları söyledi. Sorularınızı da ayarlayıp gidin orda sorarsınız
zeynoloji baktırmadı canım buarada.
kızlar farklı bir sitede okudum belki siz bilirsiniz, taksim de ayhan ışık sokaktan aşağı doğru yürüyünce bir cafe varmış orada sinan diye biri varmış cok iyiymiş,, birde damlalar cafe'de barışı övmüşler.. baktıran var mı ya da tanıyan : )
cafede bakıyor canım aradıgında söylüyor nerde olduğunu
ben de numarasını gönderebilir misiniz ?
canım kadın çok iyi ve sıcak kanlı bir kadın, öncelikle onu söyliyim fakat, biraz dikkati dagınık. Yani fal bakarken telle konuşuyor. Aklına bir şey geliyor onu yapmaya gidiyor vs :) belki bana o anları denk gelmiştir ama öyle biri. Bunun dışında gerçekten çok biliyor. İsimler verdi. Yaşadıklarımı söyledi. Hissedilen şeyleri bile tam anlamıyla anlatıyor.Ama dediğim gibi çok fazla şeyle ilgilendiği için konsantre olup bende derine çok inmedi.
Gideceğiniz zaman yanınızda bahsetmesini istediğiniz kişilerin resimlerini götürün, görmek istiyor. Gelecekle ilgili de bana tarih vermedi ama olacakları söyledi. Sorularınızı da ayarlayıp gidin orda sorarsınız
zeynoloji baktırmadı canım buarada.
canım sağol cevabın için. ben de çok istiyorum gitmeyi. kadın sana okuman için dualar verdi mi peki. çünkü baktır baktır bi yere kadar bizim de dua edip Allaha sığınmamız gerekiyo bence. ben internetten ya da bazı kitaplardan dualar buluyorum ama derdime tam olarak iyi gelecek dualar hangileridir merak ediyorum. bu kadın böyle tavsiyelerde veriyomuş galiba
ya kızlar içinde bulunulan durumu, merak ettiğiniz kişinin düşüncelerini ve neler yaptığını en iyi yorumlayan falcı kim sizce??
gelecekten vazgectim geleceği hiç bir falcı tutturamıyor maalesef, şimdiki zamanı iyi bilen birine ihtiyacım var...yardım lütfen
ya kızlar içinde bulunulan durumu, merak ettiğiniz kişinin düşüncelerini ve neler yaptığını en iyi yorumlayan falcı kim sizce??
gelecekten vazgectim geleceği hiç bir falcı tutturamıyor maalesef, şimdiki zamanı iyi bilen birine ihtiyacım var...yardım lütfen
merhaba :) Burak beyın telefonunu kaybettım siz de varsa rica etsem verebilir misiniz ? tesekkurler :))
canım cok sagol dıleklerın ıcın oda derdı bana aşık degılım ama sensız olamıyorum cok da deger verıyordu bırden bır kısının lafı ve yalanları yzununden ayrıldık ben bu kısıye ınandım sımdıde darmadagın olduk bu arada maılımı verdım yazanlara gonderıoyorum kadının numarasını mailim arinna1978@hotmail.com bakalım geri donusum nasıl olacak ALLAH BUYUK .ben bu kadını begendım 30 falcıya gıtmısımdır en ıyı bu cıktı .gelecek ıcın zatenfalı bakan gelınce gene konusam senınle dedı. sevgiler
canım, canan diye bi falcı var. Kadıköy ya da üsküdarda bi yere randevu veriyor orda buluşuyorsunuz. Ne falı bakıyor dersen karşısına seni oturtuyor, kagıtları var yazıyor başlıyor anlatmaya. Senden enerji alarak bakıyor. Ben yazın gitmiştim. Çok da karambole bi anımdaydım bana kimin ne düşündüğünü, neler olduğunu anlatmıştı.Aile, sevdiğin kişi ve onun ailesi herkesi tek tek anlattı. Geçtiğimiz günlerde zeynolojiyle gittik. O da memnun kaldı. Gitmek istersen verebilirim numarasını
Canım ben geçen yıl burdan buldugum bi kadına baktırmıştım. Adı Esmira mıydı neydi unuttum ama enteresan bi adı vardı. Hesabına 80 lira yatırıyorsun o da telden bakıyor. Şimdi bana gelecekle ilgili söyledikleri çıktı diyemem ama çıkmadı da diyemem. Şöyle ki mesela bana erkek arkadaşın şehir dışında aniden cenaze olacak ona gidecek dedi ama bu olayı babam yaşadı. Baban hastalanabilir dedi o dediği rahatsızlığı yengem yaşadı. Kardeşim için söylediklerini annem yaşadı. :) Kısaca olaylar yaşandı ama kişiler farklıydı. Ben şimdi daha ucuza falsepeti diye bi site var ordan Lidyaya baktırıyorum ne derse de yaşıyorum ama enerji önemli falda. Çevremde de ona bayılan çok herkese de tavsiye ederim.
evet canım cok sevinirim özel mesaj hakkın var mı ? ya da angel8-3@hotmail.com a atabilirsin..
sevgiler
canım ozel msj hakkım yok ama mailine attım
kahve falı bakan atakoyde kı hakan mı oysa durum analızlerı ıyıydı sadece dıye hatırlıyorumHakan kim falcı mı?mesaj ararmısın?
ben forumda en çok burağın adını duydum hangi kafede ??
ve ne kadara fal bakıyor çok acil lütfen cevap verinn :))
birde şu bakırköy üç vakit kafedeki falcı ne kadara bakıyo ??