İstanbul'da Fal - Falcılar

Teşekkür ederiim. Peki ücret ne kadar daha önce baktırdığınızda ne gibi şeyler bildirler mesela

kutay osırdas cafeye ılk ıse basladıgı aman gıtmıstım ben orda arzuya gıderdım arzu ızınlı oldugu ıcın kutaya yonlendırdıler kahve fıncanın masaya koyarak anlatmaya basldı cıdden sok etmıstı genelde erkek falcıları begnmem ocakta ıse baslıcksın demıstı ama o ıs bu ay oldu gecıkmelı yanı ask yorumlarıda ıyıydı suan kı drum ıcın gıdılebılır

Emine Akkaya 60tl deniyor burada.. Ama web sayfasından iletişim bölümünden beni arayan asistanı 200 tl oldgunu söyledı???

emıne akkya dedıgın su bı aara ruya yorumlayan kadın degılmı yanlıs hatırlamıyosam taksım de cadı cafe mı ne oyle bı yerde ona fal baktırmıstım falın yarısı esnedı dıger yarısında da fal baktı oda 5 dakıka surdu suan kı durumu bılmkten ote gecemedı uzgunum ben galıba 50 tlye baktırmıstım ama yanlıs olmasın bı sor derım 200 bayma degmezzz

sevgılıler gununde mı ayrıldın cok uzuldum bu normal bı gunde ayrılmaktan beter olmustur sanırım senın ıcın zaten ya evlendırıyolar yada kaderın degıl dıyolarr barı umut wermese su falcılar zaten umutlanmaya hazırızzz

bakırkoy senay dedıklerı cıkmadı bende vıolet cafede kı nurtenın paragoz olduugna katılıyorum buyu dıye baslamıstı dua 80 tl dıye dewam edınce ufaktan kactım sırınevlerdekı unlulerın falcısı dedıgınde eger sedaysa su genc olan amann cıtgım ısten gerı cagırlıcagımı solemıstı bu mumkun degıl zaten kı olmadı macestık sengule tarot baktırmıstım bıkac dedıgı cıkmıstı suda genel bakmıstı ama anda basarılı oldugunu soyleyebılrım ama ılerısı ıcın agustosta parmagımda yuzuk gormem gerekk muccck sewgılerr

kızlar mrb pendik ciwarında bildiginiz falcı warmı ? kahweye bakar tarota bakar farketmez ..bilenler yazsın lütfenN :/

canım bana da nosunu mail atabilir misin xyzel@hotmail.com.tr . bi de ne kadara bakıyo ne kadar sürüyor?

buarada kızlar, nosunu verdiğim canana gidecekleri bi konuda uyarmam lazım. Gercekten iyi bir falcı. Çok isabetli tahminleri var ve kendinden emin fakat daha önce bir çok arkadaşımı yönlendirdim herkese bi biyoenerji hocasından bahsediyor. Mesela benim kilo takıntımın olduğunu ve birara üç harflilere merak sardığımı bildi, hemen 3 harfliler kilo yapar biyoenerji hocamıza seni arındrtalım o su verecek dedi. Başka arkadaşım sevgilisnden ayrılmıştı ve çok üzgündü, üzerindeki kötü enerji geçsin vs dedi.bunun gibi birkaç örnek daha var. Yani herkesin derdine göre biyoenerji hocasını mutlaka araya sokuyor. Mantığınıza uyarsa degerlendirin ama uyarmak istedim. Bana inandırıcı gelmedi.

kızlar bence netten deneyin falsepeti benim favorim lidya ama diğer falcılarıda kaliteli.. bence denemekte fayda var

kızlar bence netten deneyin falsepeti benim favorim lidya ama diğer falcılarıda kaliteli.. Bence denemekte fayda var

anlamadığım 2 gündür siteye giren insanlar hemen birilerini nasıl tavsiye edebiliyorlar ben şahsen bu reklam amaçlı üyeleri asla kayle almıyorum inadına arkadaşlar sizlerde kayle almayınız

Merhaba, size bir mesaj gönderdim. Cevap verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Kirlikedi canım forumda olduğunu görünce sana bır şey sormak istedim zeynoleji benim hakkındaki detayları sanırım sana soylemistır sence bana kim yardım eder zeynolijiyle az önce görüştük abla acaba canlanmamı baktırsan dedi sonra dün beraber gittiğiniz kadında iyi dedi sen neşiyorsun canım bana bi yardımcı olun

Canım bana zeynoloji senin durumunu anlatmadı daha dogrusu fırsat olmadı konusmaya.. Genel olarak sıkıntından bahsedersen yardımcı olmak isterim. Yani bilmek istediğin bir şeyler mi var, bir şeylerin düzelmesini mi istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…