kasım 2012 den beri tavsiyeler ve forum üzerinden içimdeki çığlıkları susturabilmek adına birtakım falcılara gittim...sizinle bunları paylaşmak istiyorumki en azından biraz fikriniz olur ve banada yardımınız olur....
1. sırada bakırköydeki Yiğit....söyledikleri çok pozitifti ancak bana dediklerinin hiç biri çıkmadı...ancak diğer giden arkadaşlarım ise baktığı her şeyi birebir yaşadıklarını söyledi...anlamadım
2. sırada bakırköy Enfal......söyledikleri sizin ilk anda şaşırtır...isim ve harf konusunda oldukça başarılı...ancak ileriye yönelik tahminleri 3. kez gitmeme rağmen henüz doğrulanmadı...
3. sırada bakırköy Şenay ....kısa ve netti...verdiğim tarihler çıkar dedii...genel olarak güzeldi...geçmiş başarılıydı ama ileriye yönelik tahminleri bilmiyorum beklemede...
4. sırada bakırköy Didem....pozitifti...2 kez gittim...verdiği tarihler geldi ve şuanda geçiyor...fallar tutarlıydı ancak tarihler 2 hafta olarak sarktı....gelecek ile ilgili bilemiyorum oda beklemede...verdiği harfler hala anlamsız...bakalım diyorum...
5. sırada Damlalar Barış...geçin gitsin su falına yönlendirip 100 tl almak istiyor....
6. sırada Majestik Cafe Şengül...su falı baktı...valla bilemedim...martı bekliyorum ama ne dediğini kendi bile bilemedi sanırım...kalkarken hala bişeyler diyodu...belki kahvesini denemelisiniz....
7. sırada Symbol Toprak....müthiş...ileriye yönelik tahminlerini yaşamadım...ancak o anki duygu düşünce kafanızdan geçen her şeyi tahmin edebiliyor ve enerjisi harika...ben en çok onu beğendimmm...fiyat olarakta en uygun orası
8. sırada nostradamus sedamıydı sevdamıydı...kaçın derim...iskambil tarot adına kurşun döktürmeye çalışıp 100 tlnizi almaya çalışıyor ve falı başarısız...ilk dakikalarda söyledikleri ile son dakikada söyledikleri tutarsız...aklı gidiyo sanırım...
9. sırada Violet cafe nurten hnm...şaşırtıcıydı....ama çok paragöz...kahve fincanını kapatıousun üstüne bozuk para koy diyo...büyü yapmaya kurşun dökmeye teşvik ediyo...oldukça olumsuz ama ben tarot yorumunu beğenmiştimm...
10. sırada Ada mandal cafe...valla iyi bişey mi dedi kötü bir şeymi dedi çözemedim...yani onun iç sesini takip ediyorum diye başladı yazıp çizmeye ve ne ilginçtirki şimdiye kadar istikrarlı bir şekilde benim bahtiyar tarafından aranmadım...bunu bir tek ada demişti..aramıcak diye..yani acıki şu ana kadar ada istikrarlıydı ama ne bilim yazarak çizerek karalayarak bakışı bana boş gelmişti ama pekte boş değilmiş gibi görünüyo
;(
arada gittim bi kaç amatör falcı dışında son olarak Şebnur Kurana gittim...elimdeki çizgilerden yola çıkarak hayatımla ilgili neler yapmam gerketiğini söyleyerek cidden bana yaşam koçluğu yaptı...şimdi tavsiyelerine uymaya çalışıyorum...ve 6 ayda bir gelinmesi gerektiğini söyleyerek temmuzda gitmeyi planlıyorum...
Benim durumum bu...ada ve amatörlerden bi kaçı hariç hepsi aşk ve iş yaşantımla ilgili aynı şeyi söylediler...paralellik vardı...baktırmanın etkisiylemi tarihler atıyo yoksa bu bir Tanrı sınavımı bilmiyorum ama bir an önce içsel dengemi kendi kaderimi bulmak isityorum...sevigyle kalın....ha son şirinevlerde su kahve falı bakan bir ünlülerin falcısı varmış...gitcektim son anda vazgeçtim...onunda başarılı oldunu duydum...benden bu kadar....