İstanbul'da Fal - Falcılar

Teşekkür ederiim. Peki ücret ne kadar daha önce baktırdığınızda ne gibi şeyler bildirler mesela

kutay osırdas cafeye ılk ıse basladıgı aman gıtmıstım ben orda arzuya gıderdım arzu ızınlı oldugu ıcın kutaya yonlendırdıler kahve fıncanın masaya koyarak anlatmaya basldı cıdden sok etmıstı genelde erkek falcıları begnmem ocakta ıse baslıcksın demıstı ama o ıs bu ay oldu gecıkmelı yanı ask yorumlarıda ıyıydı suan kı drum ıcın gıdılebılır

Emine Akkaya 60tl deniyor burada.. Ama web sayfasından iletişim bölümünden beni arayan asistanı 200 tl oldgunu söyledı???

emıne akkya dedıgın su bı aara ruya yorumlayan kadın degılmı yanlıs hatırlamıyosam taksım de cadı cafe mı ne oyle bı yerde ona fal baktırmıstım falın yarısı esnedı dıger yarısında da fal baktı oda 5 dakıka surdu suan kı durumu bılmkten ote gecemedı uzgunum ben galıba 50 tlye baktırmıstım ama yanlıs olmasın bı sor derım 200 bayma degmezzz

bakırköy çiğdem halil kuzey füsun beşiktaş nihal üç vakit didem eski gemi cafe dilek sefaköy buse ve şuan aklıma gelmeyen diğer falcılar beraber olduğun kişiyle evlilik olacak diyen falcıların falları dün itibariyle çıkmamıştır. Sevgililer gününde ayrıldık.

sevgılıler gununde mı ayrıldın cok uzuldum bu normal bı gunde ayrılmaktan beter olmustur sanırım senın ıcın zaten ya evlendırıyolar yada kaderın degıl dıyolarr barı umut wermese su falcılar zaten umutlanmaya hazırızzz

kasım 2012 den beri tavsiyeler ve forum üzerinden içimdeki çığlıkları susturabilmek adına birtakım falcılara gittim...sizinle bunları paylaşmak istiyorumki en azından biraz fikriniz olur ve banada yardımınız olur....

1. sırada bakırköydeki Yiğit....söyledikleri çok pozitifti ancak bana dediklerinin hiç biri çıkmadı...ancak diğer giden arkadaşlarım ise baktığı her şeyi birebir yaşadıklarını söyledi...anlamadım
2. sırada bakırköy Enfal......söyledikleri sizin ilk anda şaşırtır...isim ve harf konusunda oldukça başarılı...ancak ileriye yönelik tahminleri 3. kez gitmeme rağmen henüz doğrulanmadı...
3. sırada bakırköy Şenay ....kısa ve netti...verdiğim tarihler çıkar dedii...genel olarak güzeldi...geçmiş başarılıydı ama ileriye yönelik tahminleri bilmiyorum beklemede...
4. sırada bakırköy Didem....pozitifti...2 kez gittim...verdiği tarihler geldi ve şuanda geçiyor...fallar tutarlıydı ancak tarihler 2 hafta olarak sarktı....gelecek ile ilgili bilemiyorum oda beklemede...verdiği harfler hala anlamsız...bakalım diyorum...
5. sırada Damlalar Barış...geçin gitsin su falına yönlendirip 100 tl almak istiyor....
6. sırada Majestik Cafe Şengül...su falı baktı...valla bilemedim...martı bekliyorum ama ne dediğini kendi bile bilemedi sanırım...kalkarken hala bişeyler diyodu...belki kahvesini denemelisiniz....
7. sırada Symbol Toprak....müthiş...ileriye yönelik tahminlerini yaşamadım...ancak o anki duygu düşünce kafanızdan geçen her şeyi tahmin edebiliyor ve enerjisi harika...ben en çok onu beğendimmm...fiyat olarakta en uygun orası
8. sırada nostradamus sedamıydı sevdamıydı...kaçın derim...iskambil tarot adına kurşun döktürmeye çalışıp 100 tlnizi almaya çalışıyor ve falı başarısız...ilk dakikalarda söyledikleri ile son dakikada söyledikleri tutarsız...aklı gidiyo sanırım...
9. sırada Violet cafe nurten hnm...şaşırtıcıydı....ama çok paragöz...kahve fincanını kapatıousun üstüne bozuk para koy diyo...büyü yapmaya kurşun dökmeye teşvik ediyo...oldukça olumsuz ama ben tarot yorumunu beğenmiştimm...
10. sırada Ada mandal cafe...valla iyi bişey mi dedi kötü bir şeymi dedi çözemedim...yani onun iç sesini takip ediyorum diye başladı yazıp çizmeye ve ne ilginçtirki şimdiye kadar istikrarlı bir şekilde benim bahtiyar tarafından aranmadım...bunu bir tek ada demişti..aramıcak diye..yani acıki şu ana kadar ada istikrarlıydı ama ne bilim yazarak çizerek karalayarak bakışı bana boş gelmişti ama pekte boş değilmiş gibi görünüyo:KK66:;(
arada gittim bi kaç amatör falcı dışında son olarak Şebnur Kurana gittim...elimdeki çizgilerden yola çıkarak hayatımla ilgili neler yapmam gerketiğini söyleyerek cidden bana yaşam koçluğu yaptı...şimdi tavsiyelerine uymaya çalışıyorum...ve 6 ayda bir gelinmesi gerektiğini söyleyerek temmuzda gitmeyi planlıyorum...

Benim durumum bu...ada ve amatörlerden bi kaçı hariç hepsi aşk ve iş yaşantımla ilgili aynı şeyi söylediler...paralellik vardı...baktırmanın etkisiylemi tarihler atıyo yoksa bu bir Tanrı sınavımı bilmiyorum ama bir an önce içsel dengemi kendi kaderimi bulmak isityorum...sevigyle kalın....ha son şirinevlerde su kahve falı bakan bir ünlülerin falcısı varmış...gitcektim son anda vazgeçtim...onunda başarılı oldunu duydum...benden bu kadar....

bakırkoy senay dedıklerı cıkmadı bende vıolet cafede kı nurtenın paragoz olduugna katılıyorum buyu dıye baslamıstı dua 80 tl dıye dewam edınce ufaktan kactım sırınevlerdekı unlulerın falcısı dedıgınde eger sedaysa su genc olan amann cıtgım ısten gerı cagırlıcagımı solemıstı bu mumkun degıl zaten kı olmadı macestık sengule tarot baktırmıstım bıkac dedıgı cıkmıstı suda genel bakmıstı ama anda basarılı oldugunu soyleyebılrım ama ılerısı ıcın agustosta parmagımda yuzuk gormem gerekk muccck sewgılerr

kızlar mrb pendik ciwarında bildiginiz falcı warmı ? kahweye bakar tarota bakar farketmez ..bilenler yazsın lütfenN :/

canım, canan diye bi falcı var. Kadıköy ya da üsküdarda bi yere randevu veriyor orda buluşuyorsunuz. Ne falı bakıyor dersen karşısına seni oturtuyor, kagıtları var yazıyor başlıyor anlatmaya. Senden enerji alarak bakıyor. Ben yazın gitmiştim. Çok da karambole bi anımdaydım bana kimin ne düşündüğünü, neler olduğunu anlatmıştı.Aile, sevdiğin kişi ve onun ailesi herkesi tek tek anlattı. Geçtiğimiz günlerde zeynolojiyle gittik. O da memnun kaldı. Gitmek istersen verebilirim numarasını

canım bana da nosunu mail atabilir misin xyzel@hotmail.com.tr . bi de ne kadara bakıyo ne kadar sürüyor?

canım, canan diye bi falcı var. Kadıköy ya da üsküdarda bi yere randevu veriyor orda buluşuyorsunuz. Ne falı bakıyor dersen karşısına seni oturtuyor, kagıtları var yazıyor başlıyor anlatmaya. Senden enerji alarak bakıyor. Ben yazın gitmiştim. Çok da karambole bi anımdaydım bana kimin ne düşündüğünü, neler olduğunu anlatmıştı.Aile, sevdiğin kişi ve onun ailesi herkesi tek tek anlattı. Geçtiğimiz günlerde zeynolojiyle gittik. O da memnun kaldı. Gitmek istersen verebilirim numarasını[/QU

güzel bakıyor gerçekten ama size tavsiyem geç kalmayın sakın randevuyu ikiye verdiyse bir bucukta gidin aman haaaa bakmaz yaniii nasıl diyim iyi biri ama otoriter bir kadın... dimi kirli kedi hatırlıyorsun o günü :KK1:

buarada kızlar, nosunu verdiğim canana gidecekleri bi konuda uyarmam lazım. Gercekten iyi bir falcı. Çok isabetli tahminleri var ve kendinden emin fakat daha önce bir çok arkadaşımı yönlendirdim herkese bi biyoenerji hocasından bahsediyor. Mesela benim kilo takıntımın olduğunu ve birara üç harflilere merak sardığımı bildi, hemen 3 harfliler kilo yapar biyoenerji hocamıza seni arındrtalım o su verecek dedi. Başka arkadaşım sevgilisnden ayrılmıştı ve çok üzgündü, üzerindeki kötü enerji geçsin vs dedi.bunun gibi birkaç örnek daha var. Yani herkesin derdine göre biyoenerji hocasını mutlaka araya sokuyor. Mantığınıza uyarsa degerlendirin ama uyarmak istedim. Bana inandırıcı gelmedi.

kızlar bence netten deneyin falsepeti benim favorim lidya ama diğer falcılarıda kaliteli.. bence denemekte fayda var

kızlar bence netten deneyin falsepeti benim favorim lidya ama diğer falcılarıda kaliteli.. Bence denemekte fayda var

anlamadığım 2 gündür siteye giren insanlar hemen birilerini nasıl tavsiye edebiliyorlar ben şahsen bu reklam amaçlı üyeleri asla kayle almıyorum inadına arkadaşlar sizlerde kayle almayınız

Canım ben geçen yıl burdan buldugum bi kadına baktırmıştım. Adı Esmira mıydı neydi unuttum ama enteresan bi adı vardı. Hesabına 80 lira yatırıyorsun o da telden bakıyor. Şimdi bana gelecekle ilgili söyledikleri çıktı diyemem ama çıkmadı da diyemem. Şöyle ki mesela bana erkek arkadaşın şehir dışında aniden cenaze olacak ona gidecek dedi ama bu olayı babam yaşadı. Baban hastalanabilir dedi o dediği rahatsızlığı yengem yaşadı. Kardeşim için söylediklerini annem yaşadı. :) Kısaca olaylar yaşandı ama kişiler farklıydı. Ben şimdi daha ucuza falsepeti diye bi site var ordan Lidyaya baktırıyorum ne derse de yaşıyorum ama enerji önemli falda. Çevremde de ona bayılan çok herkese de tavsiye ederim.

Merhaba, size bir mesaj gönderdim. Cevap verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Kirlikedi canım forumda olduğunu görünce sana bır şey sormak istedim zeynoleji benim hakkındaki detayları sanırım sana soylemistır sence bana kim yardım eder zeynolijiyle az önce görüştük abla acaba canlanmamı baktırsan dedi sonra dün beraber gittiğiniz kadında iyi dedi sen neşiyorsun canım bana bi yardımcı olun

Kirlikedi canım forumda olduğunu görünce sana bır şey sormak istedim zeynoleji benim hakkındaki detayları sanırım sana soylemistır sence bana kim yardım eder zeynolijiyle az önce görüştük abla acaba canlanmamı baktırsan dedi sonra dün beraber gittiğiniz kadında iyi dedi sen neşiyorsun canım bana bi yardımcı olun

Canım bana zeynoloji senin durumunu anlatmadı daha dogrusu fırsat olmadı konusmaya.. Genel olarak sıkıntından bahsedersen yardımcı olmak isterim. Yani bilmek istediğin bir şeyler mi var, bir şeylerin düzelmesini mi istiyorsun?

X