İstanbul'da Fal - Falcılar

kaydirigubbakcemile3tamam tatlım bılgı yazarım buraya..
benım super bı falcım vardı ama ıstanbul dısına tasındı yıllardır ondan baskasına gıtmezdım kı kımlerı goturdum kendısıne hersek super memnun kalmısdı..
ama sımdı aklımda sorular var ve bırınden az bucuk yardım almam lazım ..:)..taksımdekılere ınancım yok vallahı..yeter baktırdım oralarda:)..

ya tüh demek istanbul disina tasindi...eglence icin baktirsakta meraktan baktirsakta genede iyi falcilar arioruz :)))
bende melekler kahvesi vs gitmeyi düsünmüorum...bakicaz artik... tuttu tuttu tutmadfi salla gitsinbilmiyorumkismile
su arap melahati bulalim gerisine bakarizkaydirigubbakcemile3

buarada arkadaslar hep ataksimde felan bu falcilar...asya taRAfinda kadiköyde felan bildikleriniz yokmu?? ben bi arkadaslarima soriyim...giden vardi aralarinda msnde denk geldigimde sorucam...caddede felan vardi sanirim bi kac tanesi gitmisti ama nerede nekadar iyi bilmiorum.denk gelince sorucam.sizlerlede paylasirimkaydirigubbakcemile2

Honeycim caddede symbol cafe varmış oradakiler çok iyimiş duyduğuma göre. Özellikle biri varmış tarot bakıyomuş süpermiş. Sen bir araştır symbol cafeyi.

Honeycim caddede symbol cafe varmış oradakiler çok iyimiş duyduğuma göre. Özellikle biri varmış tarot bakıyomuş süpermiş. Sen bir araştır symbol cafeyi.

saol canm benmmmmm:))))
evet gidicem insallah kismet olursa...cok tesekkürler bitanemopuyorumnanaktan

o kadar düşündüm ve gittim bugün dileğe..hoşuma gitmedi geleceğe dair 1 2 şey söyledi onuda yuvarladı.. bidaha gideceğimi sanmam..pelin daha iyi..lmaz:

saol canm benmmmmm:))))
evet gidicem insallah kismet olursa...cok tesekkürler bitanemopuyorumnanaktan

Ne demek canım. Rica ederim.:1rolleyes:

Bu arada melekler kahvesi Şengül'den de övgüyle bahsediliyor haberiniz olsun. Ben ıstanbul'a geldiğimde ona baktıracaktım akşam 6da oraya gitmiştim ama 22.30a kadar doluymuş o yüzden kadınlar kahvesi Meryem'e gitmiştim.
Biraz erken gitmek lazım ama çok dolu oluyor çünkü.

umutluperi selam..
yeşilköyde ki cafe nin adı...Tilbe Cafe ve orda tek bir falcı var (bayanın isimini unuttum)..ona baktırmıştım:)...gireceğim işe kadar bildi:)...pişman olmasın! Cafe yi tarif edeyim...Yeşilköy çarşının orda Mado cafe var...karşısındaki sokağa gir ve düz devam et...sahil'e doğru..cafe sağ tarafta.

bende geziyorum valla.. tatmin de olamıyorum nerelere gittiniz acaba?* vr mı fena değil diyebileceğiniz..

bugün semboldeki tarık'a gittim.Dediği şeyler biraz gerçekçi geldi.Yani çok sallamadı açıkçası.Ve benim duymayı istediğim şey değildi.Özellikle şu beni 6 aydır darmadağın eden kişiyle ilgili.Biliyorum belki size saçma geliyo ama çok etkilendim.

saçma nedn olsunki herkesin sorununu kendisi daha iyi anlar.. kesinlikle zaten moral bozukluğundan gidiyoruz.. 1 ay kadar geçsin başka yere gideceğim öyle düşünüyorumm bende..

mesela Tarık'ın dedikleri moralimi bozdu ya.Yarın başkasına mı gitsem diye düşünüyorum.O dereceyim artık..

bi de arkadaşlar telefondan bakan biri var.hocaymış.Ona ulaşmaya çalısıyorum.telefondan bakıyor.ücretsiz

smile ben bugün gittim dileğe memnun kalmadım pek bişi sölemedi ama beğennelerde var.. bidahakine peline gideceğim kısmet olursa...
eğer dileğe gideceksen salı günü izin günüymüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…