kaydirigubbakcemile3tamam tatlım bılgı yazarım buraya..tamam canim sen bul melahati git gel bi bakalim nasil.ama bizi bilgilendir lütfen adresi felan lazim olucakkaydirigubbakcemile3..ya aslinda herkesde farkli cikiyo.bazilarina tutuyo bazilarina tutmuyo enerji olayi ynai.ben sedata gitmeyi düsünüorum bide su melahati bulursaniz onakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3tamam tatlım bılgı yazarım buraya..
benım super bı falcım vardı ama ıstanbul dısına tasındı yıllardır ondan baskasına gıtmezdım kı kımlerı goturdum kendısıne hersek super memnun kalmısdı..
ama sımdı aklımda sorular var ve bırınden az bucuk yardım almam lazım ..:)..taksımdekılere ınancım yok vallahı..yeter baktırdım oralarda:)..
ya tüh demek istanbul disina tasindi...eglence icin baktirsakta meraktan baktirsakta genede iyi falcilar arioruz :)))
bende melekler kahvesi vs gitmeyi düsünmüorum...bakicaz artik... tuttu tuttu tutmadfi salla gitsinbilmiyorumkismile
su arap melahati bulalim gerisine bakarizkaydirigubbakcemile3
buarada arkadaslar hep ataksimde felan bu falcilar...asya taRAfinda kadiköyde felan bildikleriniz yokmu?? ben bi arkadaslarima soriyim...giden vardi aralarinda msnde denk geldigimde sorucam...caddede felan vardi sanirim bi kac tanesi gitmisti ama nerede nekadar iyi bilmiorum.denk gelince sorucam.sizlerlede paylasirimkaydirigubbakcemile2
Honeycim caddede symbol cafe varmış oradakiler çok iyimiş duyduğuma göre. Özellikle biri varmış tarot bakıyomuş süpermiş. Sen bir araştır symbol cafeyi.
saol canm benmmmmm:))))
evet gidicem insallah kismet olursa...cok tesekkürler bitanemopuyorumnanaktan
falcı falcı geziyorum....