İstanbul'da Fal - Falcılar

ayy kimdir bu melahat tam aradığım gibi birine benziyo
daha net bi adres yada tel var mı?
ve kaça bakıyo acaba,2 saat sürdüğüne göre
..

merhaba arkadaşlar..

siteye bugün üye oldum ve yazıklarınızı büyük bir keyif ile okudum..belki bir ara bende tavsiye ettikleriniz kişilerden birine giderim.siteye yeni üye oldum..ama benimde bir tavsiyem var.6 ay evvelsi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Yeşilköyde bir cafeye gittim ve bir kadın fal baktı bana:) gerçekten çok güzel baktı.geçmişi çok iyi bildi,beni çok iyi tanımladı ve gelecek ile ilgili söylediklerinin bir çoğu çıktı.15-20 dak bakıyor ve fiyat 20 TL.pişman olmasınız!!:)

canım öncelikle aramıza hoşgeldin :)
yeşilköyde hangi cafede baktırdın ve bakan kime baktırdın canım?

melahat hanımı kurtuluşta duymuştum dedikleri cıkmadı dedı arkadaslarım onun ıcın denememıstım
yesılkoyde kımdı falcı adı ve cafedeyse yerı ısmı varmıdır?

dileğe gideyim öyleyse arkadaşıoma söyledikleri çıkınca idahamı densem pelini demiştim.. bana bakması pelinin 5dk sürmedi anlmadım ne olduğumu...bu haftaiçi bir uğrayyaım baktırayım dilek nasıl uzun bakıyor mu bana gelck söyleyen istiyorum da

simdi bu melahat arap melahat veya yunan melahatkaydirigubbakcemile3 simdi bu melahat nerede arkadasim kurtulus da??? arkadasina sorabilirmisin??? ben gelince insallah sedata gitmeyi düsünüyorum...nilüferden artik emin degilim..melekler kahvesinide cikardim aradan...alevkonun dedigi bayanda ankaradaymis malesef..oda cikti aradan...
bide su melahata gidelim bakalimkaydirigubbakcemile3
:uhm:

canim dilekle aranda enerji sorunu olabilir...bazilarina daha uzun bakar ne sölicegini bilir o kisiye..bazilarindan elektrik alamaz sölicek biseyi olmaz...annemde bana bakamiyo salla bi kac sey diorum valla 2 dakika sürmüyokaydirigubbakcemile3
sen bence baska birisini dene canim:uhm:

sedat nerde oluyor merak yaptım iyi mi:) baktırayım fallanayım..zemuszemuszemuszemus

canim sedat mon ami cafede..taksimde...burda okuduklarim ve sayfasina gidip arastirdigima göre söylüorum...galatasaray lisesi karsisindaymis...zaten monami cafe yaz googlede aarstir sayfasina git...adres yyazio orda....ben gitmeyi düsünüorum tryamourda gitmis memnun kalmis cikar veya cikmaz ama nedendir bilmiorum ama sedata kafayi taktim simdilik...sende gidersen yorumlarini beklioruz burdakaydirigubbakcemile2

bu haftaiçi birine gideceğim aksilik çıkmazsa. gidip baktırayım yorum yaparım.
ben şubatta pen cafe yeter gittim ocakta melkelre gittim martta kadınlar kahvesi peline gittim deli gib geziyorum zaten:) nisan dinlendim bu ay da gidem bakalım:))eyvahedigeldismile

sedat galatasaray lisesinin karşısında monami cafe var orada. arkadaşım baktırmıştı ona hiç bir dediği tutmadı. bende orada semaya baktırmıştım. onuda beğenmedim.

eskiden tanıdık falcılar olurdu şimdi yok
neyse baktırınca haber verirm size iyi gecelerkaydirigubbakcemile

sedat galatasaray lisesinin karşısında monami cafe var orada. arkadaşım baktırmıştı ona hiç bir dediği tutmadı. bende orada semaya baktırmıştım. onuda beğenmedim.

Bak HONEY 88 bu arkadaş ne diyorr?? Hiçbi dediği ona tutmamış ama bana oldu. Yani şansa kalıcak biraz senin durumun. Her falcının herkese dediği tutmuyor. Ya da bu arkadaşımız sabırsız. Bana tanışıcaksın dediği kişiyle 5 ay sonra tanıştım. Azcık da beklemek lazım yani canımcım.yerimseniben

Ben gitmedim ama merak ettim. Melahat Hanım'ın iletişimi konusunda daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?

ayy kimdir bu melahat tam aradığım gibi birine benziyo
daha net bi adres yada tel var mı?
ve kaça bakıyo acaba,2 saat sürdüğüne göre
..
ben bı arım arkadasımı ya cok met edıldı artık gıtmekde ıstemıyom ama suruklenıyom ıcımden gıt dıye sankı aradım ordaymıscasın..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kurtulusda dıye bılıyom tam adresı numarasını ogrenım hatta bıan once gıdıp gelım ben kendısıne..cok kalabalık oluyomus bıldım kadarıyla arkadasım saat 2 de gıdıp 8 de cıkmıs ordan ..

canım öğrenirsen yerini ve iletişimini bende merak ediyorum... gidersende eger mutlaka paylaş olur mu...

evet canim bakip görücez eyvahedigeldismile
yazinda karsi yakaya gecmek ölüm o sicakta ama napalim kaydirigubbakcemile3

tamam canim sen bul melahati git gel bi bakalim nasil.ama bizi bilgilendir lütfen adresi felan lazim olucakkaydirigubbakcemile3..ya aslinda herkesde farkli cikiyo.bazilarina tutuyo bazilarina tutmuyo enerji olayi ynai.ben sedata gitmeyi düsünüorum bide su melahati bulursaniz onakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…