- 8 Şubat 2009
- 171
- 10
ya en son ben elma kurdu arkadasın onerdıgı nılufer hanıma gıttım..
ama o zaman olmasını bekledım bısının olcanı okadar guzel dedıkı malesef olmadı..ve umudumu kaybettım..sımdı ıse bırıne gıtmeyı dusunuyorum kurtulusda melahat dıye bır bayan varmıs 40 senedır aynı yerınde bakıyomus ve bakımı yaklasık ıkı saat suruyomus bı suru arkadasım gıttı agızları acıkda donmusler ne dedıyse cıkmıs cunku bana kızdılar kımseye gıtme melahattan sasırma dedıler gıden varmı aranızda arkadaslar?..
canım öncelikle aramıza hoşgeldin :)merhaba arkadaşlar..
siteye bugün üye oldum ve yazıklarınızı büyük bir keyif ile okudum..belki bir ara bende tavsiye ettikleriniz kişilerden birine giderim.siteye yeni üye oldum..ama benimde bir tavsiyem var.6 ay evvelsi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Yeşilköyde bir cafeye gittim ve bir kadın fal baktı bana:) gerçekten çok güzel baktı.geçmişi çok iyi bildi,beni çok iyi tanımladı ve gelecek ile ilgili söylediklerinin bir çoğu çıktı.15-20 dak bakıyor ve fiyat 20 TL.pişman olmasınız!!:)
ya en son ben elma kurdu arkadasın onerdıgı nılufer hanıma gıttım..
ama o zaman olmasını bekledım bısının olcanı okadar guzel dedıkı malesef olmadı..ve umudumu kaybettım..sımdı ıse bırıne gıtmeyı dusunuyorum kurtulusda melahat dıye bır bayan varmıs 40 senedır aynı yerınde bakıyomus ve bakımı yaklasık ıkı saat suruyomus bı suru arkadasım gıttı agızları acıkda donmusler ne dedıyse cıkmıs cunku bana kızdılar kımseye gıtme melahattan sasırma dedıler gıden varmı aranızda arkadaslar?..
dileğe gideyim öyleyse arkadaşıoma söyledikleri çıkınca idahamı densem pelini demiştim.. bana bakması pelinin 5dk sürmedi anlmadım ne olduğumu...bu haftaiçi bir uğrayyaım baktırayım dilek nasıl uzun bakıyor mu bana gelck söyleyen istiyorum da
sedat nerde oluyor merak yaptım iyi mi:) baktırayım fallanayım..zemuszemuszemuszemus
sedat galatasaray lisesinin karşısında monami cafe var orada. arkadaşım baktırmıştı ona hiç bir dediği tutmadı. bende orada semaya baktırmıştım. onuda beğenmedim.
Ben gitmedim ama merak ettim. Melahat Hanım'ın iletişimi konusunda daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?
ben bı arım arkadasımı ya cok met edıldı artık gıtmekde ıstemıyom ama suruklenıyom ıcımden gıt dıye sankı aradım ordaymıscasın..ayy kimdir bu melahat tam aradığım gibi birine benziyo
daha net bi adres yada tel var mı?
ve kaça bakıyo acaba,2 saat sürdüğüne göre ..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3simdi bu melahat arap melahat veya yunan melahatkaydirigubbakcemile3 simdi bu melahat nerede arkadasim kurtulus da??? arkadasina sorabilirmisin??? ben gelince insallah sedata gitmeyi düsünüyorum...nilüferden artik emin degilim..melekler kahvesinide cikardim aradan...alevkonun dedigi bayanda ankaradaymis malesef..oda cikti aradan...
bide su melahata gidelim bakalimkaydirigubbakcemile3
:uhm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kurtulusda dıye bılıyom tam adresı numarasını ogrenım hatta bıan once gıdıp gelım ben kendısıne..cok kalabalık oluyomus bıldım kadarıyla arkadasım saat 2 de gıdıp 8 de cıkmıs ordan ..
Bak HONEY 88 bu arkadaş ne diyorr?? Hiçbi dediği ona tutmamış ama bana oldu. Yani şansa kalıcak biraz senin durumun. Her falcının herkese dediği tutmuyor. Ya da bu arkadaşımız sabırsız. Bana tanışıcaksın dediği kişiyle 5 ay sonra tanıştım. Azcık da beklemek lazım yani canımcım.yerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kurtulusda dıye bılıyom tam adresı numarasını ogrenım hatta bıan once gıdıp gelım ben kendısıne..cok kalabalık oluyomus bıldım kadarıyla arkadasım saat 2 de gıdıp 8 de cıkmıs ordan ..