İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir arkadaşımla gitmiştik,bu fal bakarken saydı döktü;İşte hayatında biri var,fiziği şu,karakteri bu,siz buraya gitmişsiniz,bunu yapmışsınız...Arkadaşımda inkar etmeye çalışıyor aklinialirimsmile tabi biraz benden çekinerekten,bu kadın delirdi yalan söyleme yapmışsın işte diye kaydirigubbakcemile tabi arkadaş daha fazla saklayamadı kaydirigubbakcemile3

Yani böyle çok olay var,mesela bir arkadaş boşanıcak onları söyledi,dediki kız sen evden ayrılırken kocanın parasını almışsın (çalmışsın) kadın pancar yok,mok desede Nilüfer yermi :jeyyar:

Anlayacağınız hayatınız çok çetrefilli ve kimsenin bilmesini istemiyorsanız yanlız gidin zemuszemus

Bu bilgileri,fal baktırdığınızda nasıl bakıyor diye fikriniz olsun diye yazdım kızlar.Yani neleri ne kadar bilebiliyor diye olumunekankayizsmile

kızlar bende bu kadına gitmek istiyorum,gelmek isteyen arkadaşlar varsa anlaşıp toplu gitsek,hem elmakurdumsun arkadaşımızın ismini veririz daha iyi olur

kızlar ya son zamanlarda melekler kahvesine giden var mı?
orda sonay diye bi kız baktı falıma hiç hoşuma giden şeyler söylemedi ve baya bayaa sallar gibiydi
ona fal baktıran oldumu hiç?

selam kızlar.. sembol cafede mehmete baktıran var mı aranızda ? dun bır arkadasımla bulusucaktık taksımde bende beklerken oraya gıttım burada tarığı ovduler dıye baya. onun cok sırası vardı ve mehmete yonlendırdıler.ona baktırdım cok hızlı ve net bakıyor. sallamasyon hıc yok abartı yok.tak tak soyluyor ve ıcımı dısımı herseyı bıldı :S ben sok oldum. tesaduf oldu baya ama memnun kaldım acıkcası.. aranızda ona baktıran varmı daha once ??

mrb özelden msj atamadım size hani bi nilüferden bahsetmıssn bagçılarda ben oraya gitmek istyrmda bana özelden numarasını ve adresini yazarmısın bugun yda yarın gidiyim dıyorum..simdiden çok tesekkürler..

Bir arkadaşımla gitmiştik,bu fal bakarken saydı döktü;İşte hayatında biri var,fiziği şu,karakteri bu,siz buraya gitmişsiniz,bunu yapmışsınız...Arkadaşımda inkar etmeye çalışıyor aklinialirimsmile tabi biraz benden çekinerekten,bu kadın delirdi yalan söyleme yapmışsın işte diye kaydirigubbakcemile tabi arkadaş daha fazla saklayamadı kaydirigubbakcemile3

Yani böyle çok olay var,mesela bir arkadaş boşanıcak onları söyledi,dediki kız sen evden ayrılırken kocanın parasını almışsın (çalmışsın) kadın pancar yok,mok desede Nilüfer yermi :jeyyar:

Anlayacağınız hayatınız çok çetrefilli ve kimsenin bilmesini istemiyorsanız yanlız gidin zemuszemus
mrb bisey sorabilirmiyiim özelden msj atçaktım ama atamıyorum hani bagçılarda bi nilüferden bahsetmıssn onun bana numarasını ve adresini yollarmısın

Arkadaslar mrb bisey sorıçamm hani bagçılarda nilüfer diye bir bayandan bahsetmıssınız bana adresini ve numarasını yollarmısınınız..

kızzlarrr... bagcılardaki bayana giden var mı aranızda ?? ses cıkmadı hiç ... ben gidicektim hafta sonu ama rahatsızlandım gidemedim. ama baya merakta ediyorum.bayanssulusmile

kızzlarrr... bagcılardaki bayana giden var mı aranızda ?? ses cıkmadı hiç ... ben gidicektim hafta sonu ama rahatsızlandım gidemedim. ama baya merakta ediyorum.bayanssulusmile

Buradan bir arkadaşımız hafta sonu gitmiş.Bana özelden yazdı,detaylara girmedik ama genel olarak memnun kalmış.Zaten dilerse kendisi de buradan paylaşır.

Bir arkadaşımız,özelden mesaj atmış.Gerçekten biliyormu diye sormuş...
Şöyle açıklayayım;
Aldatıldığımı bu kadın sayesinde öğrendim.Bana aldatıldığımı,kocamın ayrı bir evi olduğunu,boşanma davası gözüktüğünü söyledi.

Aldatıldım,yakaladım,boşanma davası açtık,eşim ayrı eve çıktı.Sonra ölümden döneceğimi söyledi(oldu),eşimin benden ayrılmamak için yırtınacağını söyledi (oldu) davayı anlaşmalı açmıştık,boşanmak garantiydi...
Bir sürü ayrıntı da cabası ama çok detaya girmek istemiyorum (özel hayat)
özelden msj hakkım yok bana da rica etsem atarmısınız nosunu

X