- 23 Ocak 2009
- 105
- 0
bende bu siteye yeni üye oldum hayatım oldukça karmaşık bir dönemdeyim sanırım bi fala ihtiyacaım var eğer mümkünse sedatın yerini öğrenebilirmyim teşkkürlersedatla geçen yıl tesadüfen tanıştım kız kardeşimle hastaneden tahlil sonuçları beklerken monamiye girdik ben bi kaç kez duymuştum sağdan soldan kızkardeşime burda çok iyi fal bakan bi adam varmış dedim garsona sorduk birazdan gelir dedi 12 gibi geldi. ve bana direkt isim şehir ve olayları anlattı o kadar etkilenmiştim ki anlatamam sarhoş gibi çıkmıştım kafeden sonra her canım sıkıldığında gittim ahbap olduk tesadüfen ortak arkadaşlarımız çıktı görüşür olduk. ve her baktığı fal çıktı ta ki son falına kadar bazen kötü gördüğü şeyleri söylemiyo mesela bana söylememişti iyi olucak güzel olucak diye moral vermişti sonradan başka bi arkadaşa amonra ya şöyle böyle oldu di mi iyi mi şimdi demiş ondan sonra bana fal bakmak istemedi farkettim. ama çok kuvvetli hisleri insanı şaırtacak cinsten epeydir gitmedim bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum belki bı kez keyfi isterde bakar diye
güneşlideki bayan nasıldı bende yarın gitmeyi düşünüyorum tlfda konuştuk amanasıldı yorumlarıgüneşlideki bayana geçen cumartesi günü gittim. genel olarak memnun kaldım. özellikle kişi tarifleri oldukça detaylı. bana böyle bir fal hiç görmedim dedi. benim durumum biraz karışık olduğu için bana gelecekle ilgili net bir şey demedi. öyle de olabilir, böyle de şeklinde konuştu. ve bunu açıkça dilede getirdi. kimisi der ya şöyle olacak böyle olacak ahkam keser o şekil değildi.
bende bu siteye yeni üye oldum hayatım oldukça karmaşık bir dönemdeyim sanırım bi fala ihtiyacaım var eğer mümkünse sedatın yerini öğrenebilirmyim teşkkürler
güneşlideki bayan nasıldı bende yarın gitmeyi düşünüyorum tlfda konuştuk amanasıldı yorumları
goker taksımde bılıyorum bır tane aynı kişi mi bılmem ?xxxxxxxxxxxx
kadınlar kahvesinde dileği çok övmüştü herkes.bende gittim geçen ay
ve açıkçası pek tatmin etmedi beni.tarih falan verdi yorum yapmak için bekleidm oyüzden
ne verdiği tarihte ne de o tarihe kadar dediği hiçbirşey çıkmadı.bir daha gidiceğimi sanmıyorum.
kadınlar kahvesinde pek ii falcı yok bana göre.
geçenlerde symbol'e gittik hemen kadınlar kahvesinin yan tarafı.
yeni bi bayan gelmiş oraya meryem diye.
gerçekten iyiydi o tavsiye ediyorum.onunda tarihlerini bekliorum bakalım çıkacakmı..
kadinlar kahvesindeki meryeme baktırdım dün.birçok şeyi bildi ve birçok şey söyledi.Görümcem kendisinin müdavimi.Heray gidiyor.Çıkıyormuş söyledikleri.
elmakurdu tesekuurler ben nılufer hanıma gıttım ..
gercekdende memnun kaldım ve emın ol sızınlede orda karsılasıcaz :)..
kaldım cunku gecmısde yasadım herseyı bıldı anlık anlıkda soyledı...Memnun kalmana sevindim canım.Umarım karşılaşırız.Ben ondan başka hiç kimseye fal baktırmadım forumda bir sürü insandan bahsediliyor.Ama ben Nilüferden çok memnunum