İstanbul'da Fal - Falcılar

güneşlideki bayana geçen cumartesi günü gittim. genel olarak memnun kaldım. özellikle kişi tarifleri oldukça detaylı. bana böyle bir fal hiç görmedim dedi. benim durumum biraz karışık olduğu için bana gelecekle ilgili net bir şey demedi. öyle de olabilir, böyle de şeklinde konuştu. ve bunu açıkça dilede getirdi. kimisi der ya şöyle olacak böyle olacak ahkam keser o şekil değildi.

bende bu siteye yeni üye oldum hayatım oldukça karmaşık bir dönemdeyim sanırım bi fala ihtiyacaım var eğer mümkünse sedatın yerini öğrenebilirmyim teşkkürler

güneşlideki bayan nasıldı bende yarın gitmeyi düşünüyorum tlfda konuştuk amanasıldı yorumları

bende bu siteye yeni üye oldum hayatım oldukça karmaşık bir dönemdeyim sanırım bi fala ihtiyacaım var eğer mümkünse sedatın yerini öğrenebilirmyim teşkkürler

sedat taksim de galatasaray lisesinin karşısında monami cafe var orda canım

Sedat hızlı konuşuyor ve konuştuğu sırada lafının kesilmesinden hoşlanmıyor. Dikkatlice dinleyip sözünü bitirdikten sonra soru sormak lazım. Gayet iyidir.

yaw kızlar taksim majestic cafede göker vardı bir zamanlar..benim bu zamana kadar baktırdıgım en iyi falı bakıyordu bana. ya da baya tuttu elektriğimiz bilmiyorum. ama ayrılmıs ordan. ve ben bulamıyorum onu. Majestic cafeye sordum bilmiyoruz dediler telini istedim bizde yok dediler (muhtemelen yalan söylüyorlar) bilen varmı nerde bakıyor şu an..Ya bilen varsa onuda götürcem falıda benden :))) cok taktım onu bulmak lazım...:Saruboceq:

goker taksımde bılıyorum bır tane aynı kişi mi bılmem ?xxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
evet gokerın numarası kendıne medyum goker dıyordu ben gıttım taksımde samasık cafenın sokagı sanırım mangonun karsı sokagı facebookta da varım dıyordu ama ben facede gormedım

elmakurdu tesekuurler ben nılufer hanıma gıttım ..
gercekdende memnun kaldım ve emın ol sızınlede orda karsılasıcaz :)..

arkadaşlar rica etsem şu nilüfer hanımın telini ve adresini
banada gönderebilir misiniz msj olarak?siteye yeni kaydolduğum için özelden gönderemiyorum

kadinlar kahvesindeki meryeme baktırdım dün.birçok şeyi bildi ve birçok şey söyledi.Görümcem kendisinin müdavimi.Heray gidiyor.Çıkıyormuş söyledikleri.

kadınlar kahvesinde dileği çok övmüştü herkes.bende gittim geçen ay
ve açıkçası pek tatmin etmedi beni.tarih falan verdi yorum yapmak için bekleidm oyüzden
ne verdiği tarihte ne de o tarihe kadar dediği hiçbirşey çıkmadı.bir daha gidiceğimi sanmıyorum.
kadınlar kahvesinde pek ii falcı yok bana göre.
geçenlerde symbol'e gittik hemen kadınlar kahvesinin yan tarafı.
yeni bi bayan gelmiş oraya meryem diye.
gerçekten iyiydi o tavsiye ediyorum.onunda tarihlerini bekliorum bakalım çıkacakmı..

Ben, Dilek'ten memnun kalmadığımı belirtmiştim.

kadinlar kahvesindeki meryeme baktırdım dün.birçok şeyi bildi ve birçok şey söyledi.Görümcem kendisinin müdavimi.Heray gidiyor.Çıkıyormuş söyledikleri.

Meryem beni ve arkadaşlarımı da çok etkilemişti. Arkadaşımın da hiç arayıp sormayan sevdiği çocuk aramaya başladı bunu. Meryem söylemişti arayacağını. Bize de bir kız tavsiye etti şehir dışından Meryem için kalkıp gelirmiş hep. Bana da söylediği bir şey oldu; diğerleri için bekliyorum hala. İnşallah her dediği çıkar.:Saruboceq:

Lütfen telefon numarası msn adresi vb..paylaşmayınız.Daha öncede ikaz ettim hanımlar Herkes okuyabilir güvenliğiniz için özel mesaj kullanın.Devamı halinde ceza alırsınız

elmakurdu tesekuurler ben nılufer hanıma gıttım ..
gercekdende memnun kaldım ve emın ol sızınlede orda karsılasıcaz :)..

Memnun kalmana sevindim canım.Umarım karşılaşırız.Ben ondan başka hiç kimseye fal baktırmadım forumda bir sürü insandan bahsediliyor.Ama ben Nilüferden çok memnunum

Memnun kalmana sevindim canım.Umarım karşılaşırız.Ben ondan başka hiç kimseye fal baktırmadım forumda bir sürü insandan bahsediliyor.Ama ben Nilüferden çok memnunum
kaldım cunku gecmısde yasadım herseyı bıldı anlık anlıkda soyledı...
gecenlerde bısı yapıcakdım onu bılmesı sasırttı benı cunku ne kımseyle paylasmısdım nede bısı ..gelecek hakkında ıse dedıklerını zamanla gorcem..bende arkadaslarıma anlattım hepsı meraklandı onlarıda goturmem gerekıcek sımdı..
dıger gıdısımde yanımdkaı vatandasdan dolayı pek bısı soramadım ıcımde kaldı ):..
pekı sana gelecekle dedıklerı ne kadar surede cıkdı ?..

kadınlar kahvesinde peline baktırdım çok fazla bir şey söylemedi ama geçmişimi bildi gelecekle ilgili pek bir şey söylemedi ama bekliyorum yinede... dilek nasıl oradaki tekrar gitmek istiyorum dileğe mi baktırsam yoksa peline mi baktırsam yine..
daha önceden de pencafe de yetere baktırdım bakalım bir tarih verdi o zaman bir şey olursa yazarımm kapıldım falcılara kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…