- 2 Nisan 2011
- 123
- 0
en yakın süre benim herüfle iligli idi 3 bilemedin 5 hafta didi bana kendileri.
söledikleri ise elmira ile paralel şeyler ..
ama ben şu an en çok iş konusunu merak ediyom ..
aşk çıkarsa iş için gene paraya kıyıcam
Elmira bu ay sonu dedi dime sana?
Arkadaşlar, Elanit'in nosunu daha önce de istemiştim. Bu 3. isteyişim. Umarım bu sefer veren olur.:80:
elmira ay sonu demedi bana gittiğim gün şu kadar gün sonra dedi.
küsüratlı bi tarih verdi :)
yaklaşıyor o tarih ..
yani hazırlanın 5-10 güne parandeler atarak girebilirim foruma ..
ya da falların hepsi yalan diyerek
Ben 11 Nisanda baktırmıştım 1-1,5 ay dedi o da Mayıs sonuna denk geliyor. Şurda kaldı benimde 5 günüm hadi yanılma payı ile 10 gün olsun :) Elanit 5 hafta çıkıyo ama sen onu 1,5 ay dedi bana o da Hazirana denk geliyor :))Bi daha 1,5 ay diyene kafa göz dalcam sanırsam :))))
ben benim herifi dövmek istiyorum ..
kafa ,göz ..
kol ,bacak ..
tabi napıyorum döveceğim adamı arayıp teşekkür ederim diyorum.
ne için diyor gerçek aşkı yaşattıgın ve her gün bu aşkı dahada büyüttüğün için ..
güzel kalbin için ve benim oldugun için diyorum ..
ben teşekkür ederim diyor ..
bunları bana söylediğin için..
huşu içinde kapıyoruz teleffonu ..
nası ayrıyız bi anlasam kafamı ,gözümü kırıcam ..
bunu elanitte elmirada söledi. o senden elini çekmez istediğin kadar ayrıyız de dedi
döv döv aferın sonra da çocuk korksun
cnm yolladım :)
cnm yolladım :)
Elenitin telini rica etsem ?
elmira ay sonu demedi bana gittiğim gün şu kadar gün sonra dedi.
küsüratlı bi tarih verdi :)
yaklaşıyor o tarih ..
yani hazırlanın 5-10 güne parandeler atarak girebilirim foruma ..
ya da falların hepsi yalan diyerek
Kizlar bende Elanit'e baktirdim ve honk beni tarif etti filan, simdii seni goriremmmdedi ahahaha.. sonra seninde hislerin guvetlidirrr ruyalarin cikaar.. neyse asil mevzu icin Elmira ile ayni seyleri soyledi diyebilirim.. altta yatan sebepleri soyledi, ayniydi anlatim sekli degisikti tabikide. Bi ay sonra anlicaz, yurtdisi donusu.. arkasi yarin
kızlar kötü gidiyor ya..
iki farklı falcıya gittim bunlardan biri Elmira idi.
ve bana sevgilinle barışacaksın diye verdikleri süre aynıydı.
biri 64 gün içinde barışacaksın demişti, ikincisine birkaç gün sonra gittim o da 60 gün içinde dedi.
lakin 2 hafta kaldı sürenin dolmasına ve biz bugün yine eski sevgilimle konuştuk.
konuşurken senin olduğun şehre taşınacağım ama bu seni umutlandırsın istemiyorum. benim için tükendi, bir kez daha başlarsak hata yapmış oluruz bu hatayı yapmayacağım vs. dedi. toparla sen de artık kendini, benimle ilgili beklentiye girme falan dedi..
ben bir şey demediğim halde dedi bunları.. yani o birkaç ay benle aynı şehirde kalacakmış, bu konudan söz ederken durduk yerde bunları anlattı..
Elmira'ya sonradan soru sorabiliyoruz değil mi? yani adamın ne zaman taşınacağını merak ediyorum da. veya msnden falan yazabilsek ne güzel olur. telefonda çekinirim bi soru sorabilir miyim demeye..
senin adına sevindim hayırlı olsunbirşey sormak istiyorum, gül banada benzer bir şey dedi şuan hayatımdaki kişiden başka birine aşık olacağımı söyledi. pek inanamıyorum ama:44: sana zaman vermişmiydi ve dediği zaman diliminde mi oldu. birde bana harf falan vermedi bu yeni çıkacak kişiyle ilgili sana harf falan söyledimi? harf söylersem bozulur gibi birşey dedi.:44::44::44:
mrb... elanitte fal faslını kapamak istiyorum 1 hafta once aldım no'sunu mınık'ten ama hala aramadım ..ama çok istiyorum elmira bende çok başarılıydı çokça ümitsiz olsamda elmira dan sonra son kez elanit e baktırcam ama hala kısmet olmadı yakındır ama onu aramam... butun yorumlardan anladığım elmıra ıle aynı dogrultuda soyluyor yanılıyor muyum? bende de ole olur mu bılemıyorum merak da edıyorum aslında umıt olmasada benim için sadece merak çok yoğun bir duygu hayatımda :78: