İstanbul'da Fal - Falcılar

çıkan fal haberi

kardeşım lafcafe safiyeye baktırmıstı 2 aydır gorusmedıgı ınsanın onu arayacagını soylemıstı ve sakın sen arama demıstı sımdı ogrendım aramıs (elmira aramayacak bır daha demıstı)

Yavaş yavaş çıkmaya başlıyor hadi darısı başımıza

bilmiyom kuzu daha önce hiç denemedim
fal bu yahu akıl ,sır mı erer ..
sonunda falcılar beni kapıdan kovcaklar , madem bu kadar boş ne aşındırıyosun bizim kapılarımızı ..
git psikologa dicekler :89:

Ay iş yerinde de sürekli bu muhabbet var insanların boyut değiştirmesi duru görüntü filan. Ben bu öğlen bir arkadaşıma sordum o epey ilgileniyor bu konular ile. Bana dediki falcılar için zaman boyutu yok onlar tek boyuttalar o yüzdende geleceği rahat görüyorlar. Çünkü gelecek zaten yazılmış oluyor. Hayat sadece sana arada seçimler sunuyor bu seçimlere göre yazılmış olan gelecek değişebiliyor. Falcılar senin seçimlerini yapmadan önceki halini görüyorlar dedi

benim sabah dediğime geliyor . bir anlık seçimim herseyi değiştirir.
tamam bu adamın aşkından ölüyorum ama bana bi gelirler ,aşkınada,sanada der ,pılımı pırtımı toplar ,bırak hayatını istanbuldan bile çeker giderim, bi dahada ulaşamaz bana.
ee nerde kaldı kara sevda :82:

Tabi canım bu işler belli olmaz o zamanda fallar çıkmaz olur işte :))) Falcılar normal şartlar altında davranışlarımıza göre bakıyorlar. Bana Elmira dediki sevgilin sana dönecek ama daha sonra bir kız yüzünden kavga ediceksiniz tamamen senin boş kıskançlığın dedi. Eğer kıskanmazsan bir sorun olmayacak ama kıskanırsan 20 gün ayrı olacaksınız dedi. Belki o 20 gün uzayacak ben gene bu modda gircem

yalnız bende ne ego varsa ..
ben başka hiç bi kadını kıskanmam ..
ya cok güven verdiği için ya da ki bu daha büyük ihtimal (kimseyi kıskanmadım hayatımda bu yödnen)
kendimi aşırı seviyor ve begeniyor olmamdan

Ya işte bende senin gibiyimdir kimseyi kıskanmam o yüzden Elmiraya ben kıskanmam ki neden kavga çıksın dedim o da öle deme insansın her an tersine gelebilir dedi :))

Ya işte bende senin gibiyimdir kimseyi kıskanmam o yüzden Elmiraya ben kıskanmam ki neden kavga çıksın dedim o da öle deme insansın her an tersine gelebilir dedi :))

kadını kıskanmazsında ona karşı,ilgisi ya da bir lafını kıskanabilirsin ..
hadi yahu bi çıkan fal haberi daha gelsin ..
valla iş güç hak getire artık ..
saldım çayıra modundayım..

kadını kıskanmazsında ona karşı,ilgisi ya da bir lafını kıskanabilirsin ..
hadi yahu bi çıkan fal haberi daha gelsin ..
valla iş güç hak getire artık ..
saldım çayıra modundayım..

Valla ya ciksin su fallar artik :)).. bu arada Elanit sana ne demisti ? Ne kadar sure vermisti merak ettim..

Arkadaşlar, Elanit'in nosunu daha önce de istemiştim. Bu 3. isteyişim. Umarım bu sefer veren olur.:80:

Mayıs sonu geliyor kızlaaar... Sanırım pek çok kişi Mayıs sonunu bekliyordu fallarının çıkma durumunu teyit etme hakkında Artık güzel haberlerinizi bekliyorum. Hadi bakalım.

Valla ya ciksin su fallar artik :)).. bu arada Elanit sana ne demisti ? Ne kadar sure vermisti merak ettim..

en yakın süre benim herüfle iligli idi 3 bilemedin 5 hafta didi bana kendileri.
söledikleri ise elmira ile paralel şeyler ..
ama ben şu an en çok iş konusunu merak ediyom ..
aşk çıkarsa iş için gene paraya kıyıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…