İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar ben ankaradaki sevda hanıma baktırdım.geçmişe ait söyledikleri fena değildi,bilmedi diyemem ama elanit kadar bilemedi.geleceğe ait ise elanit ve elmiraya paralel konuştu ama daha yakın tarihler verdi, hem yakın vadede hem de uzak vadede,çıkarsa sizle paylaşıcam arkadaşlarım,herşey gönlünüzce olsun...

Elmira nın telefonunu rica edebilir miyim lütfen. Bana mesaj atabilir misiniz

Selamlar,

Ben Elmira'ya baktırmıştım ve genel anlamda memnun kaldığımı, gelecek için söylediklerini beklediğimi söylemiştim. Ama benim bilmediğim konulara dair mevcut durumu bilme konusunda (sorduğum kişinin gerçek hisleri, kendi dünyasında yaşadıkları veya davranışlarının altında yatan gerçek nedenler gibi) kimin daha iyi olduğunu bilmiyorum.:KK50: Çünkü ben kararımı buna göre vermeye çalışacağım. Maaşım yatınca Elanit'e de baktırmayı düşünüyorum.

Sizce Elmira, Elanit veya Emine Hanım...Hangisi mevcut durumda daha iyi? Daha önce de benzer bişey sormuştum sanırım. Kısa da olsa yorumlarsanız sevinirim sevgili fal dostları:)

Elanit'e baktirmadim bilmiyorum.. Elmira biliyor.. ama Emine'de gayet guzel biliyor bence. 3. kisilerin aklindakileride soyluyor, bu yuzden Elmira ile Emine iyi kombine edilebilir bence :p Birde benim begendigim forumun tasladigi Hasan var. Bu adam'a ne zaman gitsem hic fikri degismiyor, diger kisinin aklindan gecenleri cok guzel gorebiliyor.. bana hic sasmadi simdiye kadar, forumda pek sevilmez ama ben bayagi seviyorum.

karşımda ki insanın analizini,kilişiğini,hareketlerini,yaptıklarını ve nedenlerini,yapmadıklarını ve nedenlerini 2 kişi çok iyi aktardı ban
elanit ve elmira :)
elmirayı denemişsin
elaniti dene derim.
başka var mı bilmiyorum :KK74:

bencede elmira ve elanit derim mercanıda sölüolar ama benim ona güvenim kırık cok reklam amaclı olayı cıkmıstı onun...

önemli olan gelecek ama güven duymak için şimdiki duruma da nokta atışı yapsın diyosan elanit derim hepsi arasında

Elanit'e baktirmadim bilmiyorum.. Elmira biliyor.. ama Emine'de gayet guzel biliyor bence. 3. kisilerin aklindakileride soyluyor, bu yuzden Elmira ile Emine iyi kombine edilebilir bence :p Birde benim begendigim forumun tasladigi Hasan var. Bu adam'a ne zaman gitsem hic fikri degismiyor, diger kisinin aklindan gecenleri cok guzel gorebiliyor.. bana hic sasmadi simdiye kadar, forumda pek sevilmez ama ben bayagi seviyorum.

Teşekkür ederim, Elanit'i deneyeceğim sanırım. Param kalmayacak yakında:KK59: ama sonuç iyi olacaksa, feda olsun di mi ya...

Hasan Cafe Mu daki Hasan mı??

Teşekkür ederim, Elanit'i deneyeceğim sanırım. Param kalmayacak yakında:KK59: ama sonuç iyi olacaksa, feda olsun di mi ya...

sonucu değiştirmicek baktrdıgın fallar ama bi nebze narkoz diosan ii seyler duyucaksan güzel tabi=) umarım istediğin gibi olur=)

off baktırcak birini arıorummm
elanit kadar beni şoka sokabilecek

Kuzum doyurmadımı seni elmirayla elanit ztn baska doru dürüst yok selma toprak diyen var mercan diyen var bunlarda iyiymiş ama bilemem tabi.. he bide emine var kimine 0 kimine zirveye oynuo bence sen sana sölenilenleri bekle sonu yok bak=))

elanitin sölediklerinin çıkması için minımum 5 ay war:KK43:(
güle göre ise 19 temmuz....

Kuzum doyurmadımı seni elmirayla elanit ztn baska doru dürüst yok selma toprak diyen var mercan diyen var bunlarda iyiymiş ama bilemem tabi.. he bide emine var kimine 0 kimine zirveye oynuo bence sen sana sölenilenleri bekle sonu yok bak=))

X