İstanbul'da Fal - Falcılar

Heh iyi bari içim rahatladı bi an hepimize acaba MAyıs sonumu dedi sandım :) Bide Elanit baktıran herkes 5 hafta demeye başladı ana dedim herkese mi 5 hafta dedi
bana en geç 5 hafta dedi asıl tarih 3 hafta olsunda 6 haftada olsun
hehe yok elanit bana aralik dedi kizlar mercana merak sardim simdide hic olumsuz cikmadi diyen oldumu onun hakkinda yani degermi 100 tl ye....

mercan çok eleştirildi, reklam amaçlı üyelik aldığı oldu ama iyi diyenide var karar senin.
ama 100 tl iyi düşün derim :82:

c.tesi larox üzerinde ilk kahve falı denememi yapıcam
çok pis merak sarmaya başladım :86:

evet şimdi oldu, anlaşıldı ortaya çıktı dün kum falcısı semi için dediklerime sarmanın sebebi! meğer sen bu forumu kendi müşteri potansiyelini oluşturmak için kullanıyormuşsun:) hahahahaaaa şaka gibisin....

benimde denemediğim bi mercan kaldı birde gül :) ama elanittden sonra tövbe eder gibi olmuştum onlarda eksik kalsın napim :)

bana en geç 5 hafta dedi asıl tarih 3 hafta olsunda 6 haftada olsun

mercan çok eleştirildi, reklam amaçlı üyelik aldığı oldu ama iyi diyenide var karar senin.
ama 100 tl iyi düşün derim :82:

Senin ile benim aynı zaten :) Elmira da Mayıs sonu demişti dime sana :) Az kaldı haa biraz daha dişimizi sıkalım :)

Senin ile benim aynı zaten :) Elmira da Mayıs sonu demişti dime sana :) Az kaldı haa biraz daha dişimizi sıkalım :)

ben sıkıyom suflecim o sorun değil ama seni ger gördüğümde aş eriyorum.
sufleeeeeeeeeeeeeeee sufleeeeeeeeeeeeeeeeee diye
bide aman az kaldı derdinde değilim rahatım.
esas iş konusuna odaklandım of of :82:

sizin benimle derdiniz nedir cnmmmmm

senın cnm en olduğumu sanmıyorum bu 1....
ikinci dun gelip ithamda bulunuyorsun komık olan burdakı birçok kişi mınıc ı tanıyor falcı filan olmadığını biliyoruz neyse ben kendı payıma şikayet yolladım zaten verdiğin rahatsızlıktan dolayı.

Son düzenleme:
Selamlar,

Ben Elmira'ya baktırmıştım ve genel anlamda memnun kaldığımı, gelecek için söylediklerini beklediğimi söylemiştim. Ama benim bilmediğim konulara dair mevcut durumu bilme konusunda (sorduğum kişinin gerçek hisleri, kendi dünyasında yaşadıkları veya davranışlarının altında yatan gerçek nedenler gibi) kimin daha iyi olduğunu bilmiyorum. Çünkü ben kararımı buna göre vermeye çalışacağım. Maaşım yatınca Elanit'e de baktırmayı düşünüyorum.

Sizce Elmira, Elanit veya Emine Hanım...Hangisi mevcut durumda daha iyi? Daha önce de benzer bişey sormuştum sanırım. Kısa da olsa yorumlarsanız sevinirim sevgili fal dostları:)

karşımda ki insanın analizini,kilişiğini,hareketlerini,yaptıklarını ve nedenlerini,yapmadıklarını ve nedenlerini 2 kişi çok iyi aktardı ban
elanit ve elmira :)
elmirayı denemişsin
elaniti dene derim.
başka var mı bilmiyorum

kızlar ben bi konuda gün sayıyodum biliosunuz elmira bana tatile beraber gidemicekler demişti ama gidebilmişlerdi simdi hikmetini öğrenmiş bulunuorum kız tatile son günlere kdr gitmek istemiyormus sonra karar değiştirmiş gitmiş tabiki sonuc odaklı düşünüoruz ama bilginiz olsun yani bildi sayılır..

bencede elmira ve elanit derim mercanıda sölüolar ama benim ona güvenim kırık cok reklam amaclı olayı cıkmıstı onun...

önemli olan gelecek ama güven duymak için şimdiki duruma da nokta atışı yapsın diyosan elanit derim hepsi arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…