İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlarr hadi çıkan ,,,,çıkmayan fal haberi yok mu????ses yok kimseciklerdennn:) bu ne böyleee

he wallla bacımm haklısınn biraz renklendiriyimmm burayı inşalllah tabi:)))))))
sen buralardan gitmede de kuzuu ssensiz daha da renksiizz tıp oynuyo san ki herkes:)

benim burdan gitmem 1 yılı bulur en önemli adım yakın tarih ama olayın esas bulacağı tarihe daha var
hem sizide evlendirmem gitmem.

ceton köşeli sen mapusu diyon
her an gene şutlanabilirim.
şu cok eşlilik yasal olsun diyen kadın yüzünden

cok kocalılık yasal olsun beni bozmaz valla memnun olurum 4 tanede alırım biri üzerse diğer 3yle takılırız hahahaha

teşekkür ederim telefon numarası geldi. fakat ücreti nasıl alıyor. ve ücret ne kadar bilgisi olan var mı?
yani telefondan kredi kartı numarası falan mı veriyoruz.

kuzum uçtun mu sen ?
kim olursa olsun verme kart numaranı soyarlar adamı allama.

hesap numarası veriyor oraya yatırıyorsun, dekontunu mail atıyorsun
80 tl

kumsa remil falı bakıyor heralde çok iyi bir fal türüymüş bu

ayy minik yaa...çok güldürüyorsun beni:)

ayy minik yaa...çok güldürüyorsun beni:)

o zaman ne diyoruz sevdiğide miniki güldürsün
zate fal baktırmıcam,sizden dua alıyosam bana yeter

(dua edin uleynnnnn )
valla bu topiç olmasa,bu süreçte ben ne gergin olurdum be.
iyi ki varsınız

bu akşam paşa gelince nası kapıcamı şaşırdım tamda onu yazıyodum

medyum efsaya hiç baktıran varmı acaba nette sitesi var baya ilgimi çekti
birde az önce bende hocaya gittim birinin tavsiyesi üzerine çok iyimiş geleni gideni çok oluyormuş
gittim ama elllerim boş döndüm günlük 5 kişiye bakabiliyormuş haftaya randevu verdi zaten aramadan pat diye gittim bilmiyorum ne olacak

Nasıl yani canım 3 harflilerle zamanında çok uğraştm derken, anlatabilir misin noldu ?

Nasıl yani canım 3 harflilerle zamanında çok uğraştm derken, anlatabilir misin noldu ?

bi kere anlatıyım bi daha tekrarlamıyım zira cok uzun süreler yalnız uyuyamadım ben

14-15 yaşlarındayken uzun süre, ruh çağırmakla uğraştık , ruh gelmez,bilmiyoduk tabi o zamanlar.
3 harflilerle gelir. O zamanlar korkmuyodum ama gün geçtikçe korktum ve uyuyamadım, sanki her an yanımda biri var gibi.
Bi keresinde zor yollamıştık mesela geleni .
Çok güzel cevap veriyolar,tabi yalan söledikleride oluyordu.
Kapasam bu bahsi iyi olcak sanırım

Tamam tatlım anladım.. Geçmiş olsun

elanitte nerde bakıyor adres veya telefon numarası verebilir misiniz ya da özele gönderebilir misiniz önemli benim için.

Aşk insan'a neler mi yaptırıyor,neler yaptırmıyor ki,yapmam dediğim çok şeyi yaptırdı AŞK bana,tabiri caizse tükürdüğümü yaladığım çok oldu
Elanit konusuna gelince söylemek istediğim birşey var ; yoruldum,enerjim düştü,bugün dinleneceğim diyip çat telefonu kapatıyor tamamen,randevu vermiyor bu benim hoşuma gitti doğrusu çok falcı bilirim ne yorgunluk tanır, ne saat kavramı para gelsin yeter ama elanit böyle değil bkamayacağını düşündğü zamanlarda bakmıyor hani müşterisi çoğalmıştır verim alamam diye düşünürsünüz belki diye yazdım.
ben kendisini çok beğendim ama gelecek konusunda ne kadar tutarlı ve başarılı onu herhalde 3-5 hafta sonra öğreneceğiz

minikçiğim sen çok komiksin
senin gibi birini nasıl cezalandırıyorlar anlamadım:86:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…