arkadaslar çarsamba günü milliyet cadde de bir falcı dan bahsediliyordu,acaba olabilir mi böyle birsey diye kalktım verdigi adrese gittim. falcıyı görünce show un bir parcasıymış diye düşündüm ümidim kırıldı. madem yine de geldim bir baktırayım dedim. Haberde cezayir asıllı denmişti baktım ki Türkçesi çok güzel haydi neyse dedim. önce ismimi ve doğum tarihimi istedi bir tas cektirdi. bakısları ile adeta beni büyülediğini düşündüm sonra önündeki kumla birşeyler yaparak konuşmaya başladı inanamadım, nasıl olabilirdi böyle birşey... Bütün hayatımı özetledi ve olup olabilecek herseyi tarih ve saat vererek söyledi... En ilginci ise bugün saat 11 de bir şey yasayacağımı söylemişti ondan sonra bana inanacaksın gibisinden birseyler söylemişti... ve tam isabet... falın sonunda simdi sen sor soracağını demişti de ben sorum yok demiştim. o hakkımı kullanmak için bu gece tekrar gitmek istedim yoğunmuş yarına randevu alabildim:)
kızlar birz bekleyim gelecek cıkarsa bence elaniti deneyin ben cokkk falcı denemişimdir elanitte öle dedi ona buna sorma kızımmmm kafan karısıyorrr cok üzülüyorrrsunnn yavrummmm =)) gelecek cıkarsa size diyim bu sefer oldu bu sefer aranılan falcı bulundu=) gerci söledikleri cıkarsa elmirada benim için öle olcak artık ayda bir baktırırım keyfine=)
şaka mısın ?
ya bende çıkan sende çıkmazsa,
ya sende çıkan bende çıkmazsa
psikopat oldum,şizofrenleştim.
manik depresifliği aştım
şu an aşık moduma geri dönüyorum aşkın sesini duydum,hatta yanımda
Teşekkür ederim canım, not alayım da yine özel mesajlar silinir filan... Elanit çok yoğunmuş burayı okuyup talep eden çok oldu sanırım, hal böyleyken performansı düşüyor mudur acaba, yani günde 1-2 kişiye bakması ile 10 kişiye bakması arasında fark oluyor mudur? Eğer ciddi fark varsa baktırmak için birkaç ay bekleyebilirim.
Bugüne dek bana en kısa süre bakan kişi Gül, ateş alır gibi bakıyor, soru bile soramadım ağzıma tıkıldı resmen, 8 dakika filan sürdü falı, sen git sıradaki gelsin" tadında gidiyor orada işler... Keşke daha uzun baksa, çünkü o 8 dakikada dediklerini yaşamaya başladım eğer birkaç ay içinde dedikleri olursa Elmira dahil diğer 3 falcı yanılmış olacak... Çünkü onlar ne dediyse Gül tam tersini söyledi. Elanit için de beklemeli miyim bilemiyorum henüz karar veremiyorum... Ama şu günlerde birşeyler duymaya ihtiyacım olduğu kesin.Acaba yine Gül'e mi gitsem?....
dedim ya falı nasıl bilmem ama o kağıt hoplatma falan tamamen fizikle alakalı bende döndürüorum bile bigün bi falcıda denk gelirsek yaparım hahaha=)
3 harfli :)
elanittede var o :)
zira gelecek o yüzden bazılarına cıkıyor bazılarına cıkmıyor veya süre uzuyor :)
3 harfliler yalan söyleyebilir.
zamanında cok uğraşmışlığım var artık tırsıyorum
ahahahhaaaa ateş alır gibi, puhaha koptum buna:))
gül'e bir arkadaşımı götürmüştüm, kıza şubat'ta yaşayacağı şeyi söylemişti o oldu diye yazmıştım burada. olay sonuca doğru gidiyor gül'ün dediği şekilde. 2 kez baktırdım ona birinde 6 saat bekledim (o gün kendimden hem korkmuş hem soğumuştum 6 saat nedir yani) diğerinde 3-4 saat. bana çok detay vermedi, sonuca odaklandı direk. görücez bakalım..
6 saat mi bekledin?Ben de kendimi sabırlı sanırdım!
ya ha şimdi sıra gelir diye bekledik zaten gelmişiz o kadar yol. en son ağustosta baktırdım o oldu zaten. ayrıca kendisi araya çok kişi kaynatıyor. iyi olabilir, sevgi pıtırcığı olabilir her neyse ama hem 30 lira alıp, hem dalga geçer gibi 5-6 dk bakıp, araya sırası olmayan birilerini sokup, çalıştığı yere de keyfi istediği saatte gelebilmesi saygısızlığın son noktası. keyif benim değil mi istediğim gibi bakarım modunda insanları aptal gibi bekletiyorsa ki ben de o aptallardanım sinek avlaması müstahaktır ona ya, neyse...ektiğini biçecektir.
ya ha şimdi sıra gelir diye bekledik zaten gelmişiz o kadar yol. en son ağustosta baktırdım o oldu zaten. ayrıca kendisi araya çok kişi kaynatıyor. iyi olabilir, sevgi pıtırcığı olabilir her neyse ama hem 30 lira alıp, hem dalga geçer gibi 5-6 dk bakıp, araya sırası olmayan birilerini sokup, çalıştığı yere de keyfi istediği saatte gelebilmesi saygısızlığın son noktası. keyif benim değil mi istediğim gibi bakarım modunda insanları aptal gibi bekletiyorsa ki ben de o aptallardanım sinek avlaması müstahaktır ona ya, neyse...ektiğini biçecektir.
ya herkeze bes on dakika bakiyorsa nasil saatlerce bekleniliyor ...o kadarmi cok müsterisi var : ) bu arada sabrina hayran kaldim :)))
hmm tabii bu dediklerini ben bilmiyorum, çok kısa bir süre görebildiğim bir insan ama genel tabirle "nokta atışları" isabetli.
gül ün hiç garantısı yok bazılarına iyi hakıkaten bazılarına kötü ama zamanları çok çok atıyor
Hayatinin en ince noktalarini gormesini bekliyorsun bi falcidan.. daha bu ne ki neler yasayacaksin.. peki buna imkan var mi? yok.. ne zaman yeter nede kafa. Gorduklerini sana soylemistir, sende sorunu sorup ona odaklanmissindir.. anliyacagin burda hakli haksiz aramaya gerek yok. "Bana bunu neden soylemedi amaaa tirnagim kirildi bugun" diye her kafadan bir ses cikarsa ohooo .. Soru cevap kisminda sordugumuz sorulari iyi secmeliyiz. Hem herseyi gorecek diye birsey yok ve bence buna ihtimalde yok ve gerek hic yok. Her aklimdaki kisiyi bana anlatmasini beklemek buyuk sacmalik olurdu.. hayatina daha bi 50 kisi giricek, dur karakterlerini sayicam diye baslamaz bi falci. Olucagini evlenecegini dusundugu kisiye odaklanir bence. Bu yuzden falcilara yuklenmeyelim bosuna.
Ama ben onun için demedimki:2:
kızım kadınla konustugumdan beri hastayım uzak dur benden carpcam simdi senide böğğğğğ=))) valla hadi ben batıl bi insan oldumda benim kardeşim asla yani cocuğun inancları bile zayıf o bile telefonu kapatırken bu sefer bulmussun dedi=)) ama işte bekleyip görcez kardeşime 5 hafta içinde 2 olay söledi olursa yazcam hepimiz aydınlancaz=)
3 harfli :)
elanittede var o :)
zira gelecek o yüzden bazılarına cıkıyor bazılarına cıkmıyor veya süre uzuyor :)
3 harfliler yalan söyleyebilir.
zamanında cok uğraşmışlığım var artık tırsıyorum