peki sen denedin mi nasıl menun kaldın mı yani
bende fal manyağı oldum elanit gül selma toprak elimira derken:)))
ne kadara bakıyor peki nerde bi de die sorsam çok mu olcam(
ben memnun kaldım aama tabi söyledikleri çıkarsa tam analmıyla başarılı diyebilirm şu an sadece benim durumumu yorumlaması ve geçmişi tam analmıyla anlatması yönünden değerlendiriyorum bakalım gerisine cnm 100 tl ye bakıo saan yazdımm özelee:)tel de baktırdım ben
benim de favorim elanit ve gül ama
ikisi de farklı sonuçlar söledi...
elanitin dediği de çıktı bana gülün 30. da olacak dediği bişi de tam 30.nda oldu ama güle 2. kez gittiğimde tarihlerde tutarsızlık wardı..
elanit ise daha geniş zaman aralığı weriyor..
ben de bilemedim
su mercan we minik dediğiniz iyi biliyorlarmı onlara da baktırsam nerde we ne kadara bakıyorlar bana da ozelden yazabılırmısınız arkadaslarr rica etsemmm??:26:
mercanı yazıyım hayatım ama..... Minikkkk :))))medyum değil o sadece bana hiisiyatlarını söyleyen bii dost:))))
ben ücretsiz bakıyorumsu mercan we minik dediğiniz iyi biliyorlarmı onlara da baktırsam nerde we ne kadara bakıyorlar bana da ozelden yazabılırmısınız arkadaslarr rica etsemmm??:26:
mercanı yazıyım hayatım ama..... Minikkkk :))))medyum değil o sadece bana hiisiyatlarını söyleyen bii dost:))))
merhaba bende yenı uye oldum özelden msj atamıyorum sanırım bağcılarda oturan nilüfer hanımdı galıba bende onun adresını ve telını alabılırmıyım lütfen
Cnm elanit sende bildimi yani test etmiş birini buldugumuza sevinebilirmiyiz=))
ben ücretsiz bakıyorum
karşılığında dua alıyorum
adım medyuma çıkarsa sorumlusu sensin he :92:
yaaa bana da hislerini söylesen de bnde sana cookkk dua etsem :S ınan cok ıhtıyacım warr
hahhahhah:)walllla bi bakıosun senin telefon susmuyyoooo:))))ben ücretleri alıp sana paslarım artkkk kendini gelişştirr sen bakk herkes cevherri görüyo bacım:))))
ben öle çat diye yapamam onu :26:
karşımda ki istememeli benim içime dogmalı ve ben sölemeliyim, safirste öyle oldu mesala
cnm bende mercanın numarasını istedimm
minik bile duydu sesimi sen duymadın
selam canim
msj ina yanit vermeden edemedim..bundan 6-7 yil kadar onceydi sanirim, o zamanlar televiyzonlarda fal programlari yeni baslamisti bi gun europe diye bir kanal vardi orayi actim orda o kadar düzgün konusan bir bayan vardiki adeta konusmalari beni büyülemisti ve o dönem cok sikintidaydim.hayatimdaki insanin medeni halinden tam emin degildim ban ayrildim demisti bende ona inanamak istemistim cunku onu cok seviyordum.neyse bu televizyondaki tarot bakan bayani aradim bana ilk söyledigi sey sen evli bir insanla berabersin hatta bu kisinin iki tane cocugu var bu insan sana ayrildim demis icdünyanda sen buna inanamiyosun ama esgeciyosun dedi.bana adeta yasiyacaklarimi bir bir saydi .su olucak su olucak vs... neyse ben tabi inanamak istemedim ama yinede arastirdim ve adam gercekten evli 2 cocuk babasi bayanin dedigi gibi.o bayan bana bakim yaparken yuva yikanin yuvasi olmaz bu sevdadan vazgec dedi bide bana dediki sen 2 yil sonra evleniceksin ve ayni durum senin basina gelicek o zaman anlayacaksin ne kadar yanlis bisey yaptigini demisti.ister inanin ister inanamayin dedigi gibi ben 2 yil sonra baska biriyle evlendim ve benim esimde evliligimizin 1.yilinda beni aldatti zaten sürec öyle bi ilerlediki aynen söylenilenler yasandi yani demem oki var öyle falcilar istisnada olsa ben karsilasmistim keske onu dinleseymisim bana o kadar vaatler verdiki dinleseydim belkide bunlar basima gelmeyecekti eden bulur dedikleri bu olsa gerek..bu kisinin adi burdada bayagi gecmis bende mercan hanimla ilgili olan deneyimimi anlatmadan gecemedim.o dönem telsim numarasi vardi kendinisinin ve websitesi vardi fakat onlara ulasamadim sizlerde iletisim bilgileri varsa cok memnun olurum tekrardan baktirmak istiyorum.Allah hepinizin gönlüne göre versin.