İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar ben ankaradaki sevda hanıma baktırdım.geçmişe ait söyledikleri fena değildi,bilmedi diyemem ama elanit kadar bilemedi.geleceğe ait ise elanit ve elmiraya paralel konuştu ama daha yakın tarihler verdi, hem yakın vadede hem de uzak vadede,çıkarsa sizle paylaşıcam arkadaşlarım,herşey gönlünüzce olsun...

kızllar geldimmm:)))))dün mercana baktırdım çok memnun kaldım geçmişi ve şu anı aynen benimle yaşamış gibi anlatttıı çok başarılı ve en çok sevdiğim yani Allah bilir geleceği ben sadece hissederim şöle olacak böle olacak gbi kesin yargılarla konuşmam dedi ki en doğrusu bence de bu ben sevdim kendisini bakalım hissiyatlarıı ne derece yüksek görücez kızllar:)miniğe anlattım akşam uzun uzun ondan size geç kaldımm:)miniikkççi,mmm öpüldün kuzucummmmmm

kızllar geldimmm:)))))dün mercana baktırdım çok memnun kaldım geçmişi ve şu anı aynen benimle yaşamış gibi anlatttıı çok başarılı ve en çok sevdiğim yani Allah bilir geleceği ben sadece hissederim şöle olacak böle olacak gbi kesin yargılarla konuşmam dedi ki en doğrusu bence de bu ben sevdim kendisini bakalım hissiyatlarıı ne derece yüksek görücez kızllar:)miniğe anlattım akşam uzun uzun ondan size geç kaldımm:)miniikkççi,mmm öpüldün kuzucummmmmm

elanite baktırmısmıydın kuzum farklımı sonuclar gidişat falan?

cnm slm elanitle elmiraya da baktırdıysan nasıldı sence bi kıyaslama yapabilirmisin sağol nm

Ben de sakın fal baktırmak için Şermin Tokuşcu'ya para yatırmayın diyorum. Parayı hesabına yatırdıktan sonra kesinlikle talefonları açmıyor.

kızlar size gitmeyin dediğim falcılar vardı,birini tam hatırlayamamıştım adı ayşe bayrak,istanbul yeşilpınar-gaziosmanpaşada,sakın gitmeyin,büyü müyü bahanesi ile paralarınızı alır,soyar,sonra da tel.fonlara bile çıkmaz,benden başkalrına da bunu yaptı...aman arkadaşlar kötülerden kaçalım...

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm slm elanitle elmiraya da baktırdıysan nasıldı sence bi kıyaslama yapabilirmisin sağol nm

yok hayatım elanit ve elmira hep yğundu ne zaman arasamm onlarla ilgili minikkk prof..:) ama bana medyum minikle aynı şeyleri söyledi mercan ve ben gerçkten umduğumdan daha fazlasını buldum aama tabi enerji işi bu belki size aynı gelmez ama bence denenmesi gereken bi isim....

mercan nerde bakıyor telde mi fiyatı nedir?
ne kadar sürüyor falı acaba?
eğer teli warsa bana da gönderebilirmisiniz?

yok hayatım elanit ve elmira hep yğundu ne zaman arasamm onlarla ilgili minikkk prof..:) ama bana medyum minikle aynı şeyleri söyledi mercan ve ben gerçkten umduğumdan daha fazlasını buldum aama tabi enerji işi bu belki size aynı gelmez ama bence denenmesi gereken bi isim....

valla benim denemediğim bi o kaldıııı :)

cnm selam

mercan nerede nekadara bakıyo telefonunu yazarmısın:KK16:

aslında elenıte baktırmak istıyorum ama minikin fali cıksın diye beklıyorum:18:

evettt gunaydın kızlar benden çok yakında elmıra bildi haberı alırsanız şaşırmayın güzel şeyler oluyorrr :119:

ben mercana baktırdım,geçmiş şu anki durum iyiydi ama söylediği bi kaç şeyin tam tersi oldu bende, diğer söyledikleri için bi şey diyemicem henüz olmadı çünkü. elmira ve elanit dahil tam tersi anlattı her şeyi :)) umarım çıkmaz ama şimdiki geçmiş nokta atış vs de elaniti tek geçerim, 100lira çok fazla mercanın falı için

cnm selam

mercan nerede nekadara bakıyo telefonunu yazarmısın:KK16:

aslında elenıte baktırmak istıyorum ama minikin fali cıksın diye beklıyorum:18:

bende kendimi bekliyom :KK66:
ay benim canım heç istemiyo fal yahu :KK35:
inşallah geçici bi durum değildir :KK53:

dun taksım majestiğe gittim tarot baktırdım memnun kalmadım pek yanı bnı aydınlatmadı ama 30 gun ıcınde dedıgı sey olursa yazıcam sızlere ısmını de werıcem :KK66::KK66::KK66:

benim de favorim elanit ve gül ama
ikisi de farklı sonuçlar söledi...
elanitin dediği de çıktı bana gülün 30. da olacak dediği bişi de tam 30.nda oldu ama güle 2. kez gittiğimde tarihlerde tutarsızlık wardı..
elanit ise daha geniş zaman aralığı weriyor..
ben de bilemedim

ben mercana baktırdım,geçmiş şu anki durum iyiydi ama söylediği bi kaç şeyin tam tersi oldu bende, diğer söyledikleri için bi şey diyemicem henüz olmadı çünkü. elmira ve elanit dahil tam tersi anlattı her şeyi :)) umarım çıkmaz ama şimdiki geçmiş nokta atış vs de elaniti tek geçerim, 100lira çok fazla mercanın falı için

X