İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar birz bekleyim gelecek cıkarsa bence elaniti deneyin ben cokkk falcı denemişimdir elanitte öle dedi ona buna sorma kızımmmm kafan karısıyorrr cok üzülüyorrrsunnn yavrummmm =)) gelecek cıkarsa size diyim bu sefer oldu bu sefer aranılan falcı bulundu=) gerci söledikleri cıkarsa elmirada benim için öle olcak artık ayda bir baktırırım keyfine=)

arkadaslar çarsamba günü milliyet cadde de bir falcı dan bahsediliyordu,acaba olabilir mi böyle birsey diye kalktım verdigi adrese gittim. falcıyı görünce show un bir parcasıymış diye düşündüm ümidim kırıldı. madem yine de geldim bir baktırayım dedim. Haberde cezayir asıllı denmişti baktım ki Türkçesi çok güzel haydi neyse dedim. önce ismimi ve doğum tarihimi istedi bir tas cektirdi. bakısları ile adeta beni büyülediğini düşündüm sonra önündeki kumla birşeyler yaparak konuşmaya başladı inanamadım, nasıl olabilirdi böyle birşey... Bütün hayatımı özetledi ve olup olabilecek herseyi tarih ve saat vererek söyledi... En ilginci ise bugün saat 11 de bir şey yasayacağımı söylemişti ondan sonra bana inanacaksın gibisinden birseyler söylemişti... ve tam isabet... falın sonunda simdi sen sor soracağını demişti de ben sorum yok demiştim. o hakkımı kullanmak için bu gece tekrar gitmek istedim yoğunmuş yarına randevu alabildim:)

şaka mısın ? :KK19:

kızlar birz bekleyim gelecek cıkarsa bence elaniti deneyin ben cokkk falcı denemişimdir elanitte öle dedi ona buna sorma kızımmmm kafan karısıyorrr cok üzülüyorrrsunnn yavrummmm =)) gelecek cıkarsa size diyim bu sefer oldu bu sefer aranılan falcı bulundu=) gerci söledikleri cıkarsa elmirada benim için öle olcak artık ayda bir baktırırım keyfine=)

ya bende çıkan sende çıkmazsa,
ya sende çıkan bende çıkmazsa :KK60:
psikopat oldum,şizofrenleştim.
manik depresifliği aştım

şu an aşık moduma geri dönüyorum aşkın sesini duydum,hatta yanımda

ya bende çıkan sende çıkmazsa,
ya sende çıkan bende çıkmazsa :KK60:
psikopat oldum,şizofrenleştim.
manik depresifliği aştım

şu an aşık moduma geri dönüyorum aşkın sesini duydum,hatta yanımda

kızım kadınla konustugumdan beri hastayım uzak dur benden carpcam simdi senide böğğğğğ=))) valla hadi ben batıl bi insan oldumda benim kardeşim asla yani cocuğun inancları bile zayıf o bile telefonu kapatırken bu sefer bulmussun dedi=)) ama işte bekleyip görcez kardeşime 5 hafta içinde 2 olay söledi olursa yazcam hepimiz aydınlancaz=)

Teşekkür ederim canım, not alayım da yine özel mesajlar silinir filan... Elanit çok yoğunmuş burayı okuyup talep eden çok oldu sanırım, hal böyleyken performansı düşüyor mudur acaba, yani günde 1-2 kişiye bakması ile 10 kişiye bakması arasında fark oluyor mudur? Eğer ciddi fark varsa baktırmak için birkaç ay bekleyebilirim.

Bugüne dek bana en kısa süre bakan kişi Gül, ateş alır gibi bakıyor, soru bile soramadım ağzıma tıkıldı resmen, 8 dakika filan sürdü falı, sen git sıradaki gelsin" tadında gidiyor orada işler... Keşke daha uzun baksa, çünkü o 8 dakikada dediklerini yaşamaya başladım eğer birkaç ay içinde dedikleri olursa Elmira dahil diğer 3 falcı yanılmış olacak... Çünkü onlar ne dediyse Gül tam tersini söyledi. Elanit için de beklemeli miyim bilemiyorum henüz karar veremiyorum... Ama şu günlerde birşeyler duymaya ihtiyacım olduğu kesin. :KK43: Acaba yine Gül'e mi gitsem?....

ahahahhaaaa ateş alır gibi, puhaha koptum buna:))

gül'e bir arkadaşımı götürmüştüm, kıza şubat'ta yaşayacağı şeyi söylemişti o oldu diye yazmıştım burada. olay sonuca doğru gidiyor gül'ün dediği şekilde. 2 kez baktırdım ona birinde 6 saat bekledim (o gün kendimden hem korkmuş hem soğumuştum 6 saat nedir yani) diğerinde 3-4 saat. bana çok detay vermedi, sonuca odaklandı direk. görücez bakalım..

dedim ya falı nasıl bilmem ama o kağıt hoplatma falan tamamen fizikle alakalı bende döndürüorum bile bigün bi falcıda denk gelirsek yaparım hahaha=)

Yok kağıt hoplatmadı, döndürmedi, kağıt avucumda duruyordu sadece köşeleri havalandı, bilemiyorum artık nasıl yaptı. :)

3 harfli :)
elanittede var o :)
zira gelecek o yüzden bazılarına cıkıyor bazılarına cıkmıyor veya süre uzuyor :)
3 harfliler yalan söyleyebilir.
zamanında cok uğraşmışlığım var artık tırsıyorum :KK53:

Hmm... demek ki dediklerinin bir kısmının olması, diğerlerinin olacağı anlamına gelmiyor.

ahahahhaaaa ateş alır gibi, puhaha koptum buna:))

gül'e bir arkadaşımı götürmüştüm, kıza şubat'ta yaşayacağı şeyi söylemişti o oldu diye yazmıştım burada. olay sonuca doğru gidiyor gül'ün dediği şekilde. 2 kez baktırdım ona birinde 6 saat bekledim (o gün kendimden hem korkmuş hem soğumuştum 6 saat nedir yani) diğerinde 3-4 saat. bana çok detay vermedi, sonuca odaklandı direk. görücez bakalım..

6 saat mi bekledin? :KK52: Ben de kendimi sabırlı sanırdım!

gittiğim falcılar içinde en ısındığım birinci olarak gül ikinci olarak elmira.daha önce de yazdım neden bilmiyorum gül'ün canım bebeğim demesinden mi :KK70: çok sıcak tatlı biri gibi geliyor. her gittiğimde aynı sonucu söylemesine rağmen (gerçekten kelimeler bile aynı, hatırlamıyorum diyor ama nasıl aynı şekilde söylüyor bilmiyorum) tarihler uzadıkça uzuyor. umarım çıkar tabi dediği sırf onun enerjisi için bile gideceğim sanırım ona yine, hoş bana max 5 dk falan bakıyor belli bi konu odaklı gittiğim için ama :)

onun dışında götürdüğüm bir arkadaşıma söyledikleri bariz çıkmadı, çocuk diğer kızdan ayrılmadı.

6 saat mi bekledin? :KK52: Ben de kendimi sabırlı sanırdım!

ya ha şimdi sıra gelir diye bekledik zaten gelmişiz o kadar yol. en son ağustosta baktırdım o oldu zaten. ayrıca kendisi araya çok kişi kaynatıyor. iyi olabilir, sevgi pıtırcığı olabilir her neyse ama hem 30 lira alıp, hem dalga geçer gibi 5-6 dk bakıp, araya sırası olmayan birilerini sokup, çalıştığı yere de keyfi istediği saatte gelebilmesi saygısızlığın son noktası. keyif benim değil mi istediğim gibi bakarım modunda insanları aptal gibi bekletiyorsa ki ben de o aptallardanım sinek avlaması müstahaktır ona ya, neyse...ektiğini biçecektir.

ya ha şimdi sıra gelir diye bekledik zaten gelmişiz o kadar yol. en son ağustosta baktırdım o oldu zaten. ayrıca kendisi araya çok kişi kaynatıyor. iyi olabilir, sevgi pıtırcığı olabilir her neyse ama hem 30 lira alıp, hem dalga geçer gibi 5-6 dk bakıp, araya sırası olmayan birilerini sokup, çalıştığı yere de keyfi istediği saatte gelebilmesi saygısızlığın son noktası. keyif benim değil mi istediğim gibi bakarım modunda insanları aptal gibi bekletiyorsa ki ben de o aptallardanım sinek avlaması müstahaktır ona ya, neyse...ektiğini biçecektir.

ya herkeze bes on dakika bakiyorsa nasil saatlerce bekleniliyor ...o kadarmi cok müsterisi var : ) bu arada sabrina hayran kaldim :)))

hmm tabii bu dediklerini ben bilmiyorum, çok kısa bir süre görebildiğim bir insan ama genel tabirle "nokta atışları" isabetli.

ya herkeze bes on dakika bakiyorsa nasil saatlerce bekleniliyor ...o kadarmi cok müsterisi var : ) bu arada sabrina hayran kaldim :)))

o kadarı sabır değil başka bir manyaklık ya neyse...en son kendimi bulmaca çözerken hatırlıyorum orda...geç geliyor çoğunlukla eski yerindeyken gelmesi gerekenden tam 3 saat snr gelmişti cafenin sahibi aramaktan fenalık geçirmişti, bir de kadınlar sürekli gül nerde olur mu cnm böyle diyerek adamı yemiş bitirmişti. az kaldı kim vurduya gidecekti bir dolu çıldırmış kadının elinde. tanıdığı araya giriyor ona 20 dk falan baktığı da olmuştu. sahibi sırf ekmek kapısı kaçmasın diye bir şey yapamıyordu. hem adam zor durumda kalıyordu hem müşteriler. doğruya doğru valla, önce yaptığı işe ve karşısındakine saygılı olması lazım. bebeğimmmmm demekle olmuyor.

ben de bu düşüncelerimi onun suratına okkalı bir şeklide söylemek zorunda kalmayım diye daha da gitmedim. zira insanın da sabrı bir yere kadar...öyleyken öyle işte şekerim.

hmm tabii bu dediklerini ben bilmiyorum, çok kısa bir süre görebildiğim bir insan ama genel tabirle "nokta atışları" isabetli.

falına lafım yok zaten, her falcıda olduğu gibi herkes herkese iyi bakacak diye bir şey yok. fal işte adı üstünde. bende de iyiydi ama 5 dk da ne kdr iyi olunursa. potansiyel var belli, başı sakin olsa daha iyi iş çıkarır da 30 kişiden alacağı para var, 10 kişiden alacağı var...para para paraa...

gül ün hiç garantısı yok bazılarına iyi hakıkaten bazılarına kötü ama zamanları çok çok atıyor :KK31:

ben de gül.e baktırmıştım. direk isim söylemişti, öyle harf falan deil çok şaşırmıştım. bi kişiyle ilgili bi tarih verdi ve bu kişi seni seviyo dedi. ama aynı anda bi başkası daha olacak bu daha iyi biri dedi. sen yine de bu seni seveni dediğini seçersin dedi. şöyle ki o kişiyle verdiği tarihler de bişi olmadı. öylesine muhabbet ettik hep. beni sevdiğini düşünmüyorum. amaa yine tarihler uymasa da başka biri çıktı karşıma daha iyi:) o ben bu kişiyi seçtim, gül ün dediği gbi diğerini deil:) ama yine de severim gül.ü. enerjisi güzel.

Hayatinin en ince noktalarini gormesini bekliyorsun bi falcidan.. daha bu ne ki neler yasayacaksin.. peki buna imkan var mi? yok.. ne zaman yeter nede kafa. Gorduklerini sana soylemistir, sende sorunu sorup ona odaklanmissindir.. anliyacagin burda hakli haksiz aramaya gerek yok. "Bana bunu neden soylemedi amaaa tirnagim kirildi bugun" diye her kafadan bir ses cikarsa ohooo .. Soru cevap kisminda sordugumuz sorulari iyi secmeliyiz. Hem herseyi gorecek diye birsey yok ve bence buna ihtimalde yok ve gerek hic yok. Her aklimdaki kisiyi bana anlatmasini beklemek buyuk sacmalik olurdu.. hayatina daha bi 50 kisi giricek, dur karakterlerini sayicam diye baslamaz bi falci. Olucagini evlenecegini dusundugu kisiye odaklanir bence. Bu yuzden falcilara yuklenmeyelim bosuna.

pardon da arkadaşım 1. sorum sen bu forumun bekçisi veya falcıların avukatı mısın ki her senin sevdiğin falcılara olumsuz yorum yapıldığında o kişinin üstüne saldırıyorsun
2)sen beni nereden tanıyorsun ki hayatımın en ince noktasının ne olduğunu nerden biliyorsun
3)sen birine aşıkmışsın da 3 gün sonra başkasına olmussun da hayatına 50 kişi girmiş olabilir. benim hayatımda çok önemli bir kişi oldu sadece yıllardır ve ben elanit onun ismini bilemedi dedim. senin 50 tanesini sayamaz doğrudur. ama benim aklımdan çıkmayan bu ismi elmira veya gül gibi şak diye söylemesini bekledim kusura bakma.
4) hıı şimdiki zamana ait ayrıntı mı istiyorsun daha evleneli kısa zaman olmuş bir kardeşim ve çoluk çocuk sahibi bir ablam olmasına rağmen senin bi kızkardeşin var hayatında biri var ama onla evlenemeyecek dedi. bu yaşa kadar sağda solda ismini bilmediğim bir kızkardeşim çıkmadı ortaya. hıı çıkacak olsa miras olaylarında falan çıkardı die düşünüyorum.
5)geleceğe ait sonuç mu diyorsun kısa zaman sonra evlenecek bir kişi için nişanlanmış ama evlenemeyecek 7-8 ay içinde ayrılacak dedi bana. kaldıki kişinin nikah tariihi belli. hıı evlenmeyebilir bu sürede ama 7-8 ay içinde nişanlısından değil karısından ayrılmış olur.
olabilir benim frekansım tutmamış olabilir, başka birşey olabilir ama bu senin tırnağım kırıldı gibi aptal bir örnekle beni cevaplamanı gerektirmez, zaten bu hak sana da düşmez.
kaldı ki körü körüne savunduğun bu falcıların çoğunun bu forumda gün sayıp bekleyen çoğu arkadaşına tutturamadığını da gördük.
birinin falı çıkmadığında ve bunu söylediğinde dedektif gibi giriş tarihin ne zaman araştırdım şu tarihte numarasını almışsın şu tarihte aramışsın gibi polisiye dizi çevirmeni de anlamış değiliz. çıkmamıştır adam yazmıştır. kimse bu forumda hiçbir falcıya düşman değil rakip de değil. hı senin bu kadar savunucu olmanda bir sebep varsa o da senin sorunun beni ilgilendirmez.
umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur.

kızım kadınla konustugumdan beri hastayım uzak dur benden carpcam simdi senide böğğğğğ=))) valla hadi ben batıl bi insan oldumda benim kardeşim asla yani cocuğun inancları bile zayıf o bile telefonu kapatırken bu sefer bulmussun dedi=)) ama işte bekleyip görcez kardeşime 5 hafta içinde 2 olay söledi olursa yazcam hepimiz aydınlancaz=)

ben seni bi aydınlatcam ampül gibi yanıcan :KK37:
sana beni bekle diyom annamıyon ki depresif hatun :KK33:

elanitte nerde bakıyor adres veya telefon numarası verebilir misiniz ya da özele gönderebilir misiniz önemli benim için.

3 harfli :)
elanittede var o :)
zira gelecek o yüzden bazılarına cıkıyor bazılarına cıkmıyor veya süre uzuyor :)
3 harfliler yalan söyleyebilir.
zamanında cok uğraşmışlığım var artık tırsıyorum :KK53:

X