İstanbul'da Fal - Falcılar

olur olur sende aynı konuyu merak ediyosun belliki ya da aynı mesaja 2 cevap yazacak kadar

Sıkı espri yok canım yazdım il mesajı bir kaç dakika sonra ancak gönderebileceğim yazısı çıktı, o arada da ben çıkmış oldum, sana ulaşmadığını düşünerek bir kez daha yazdım mesaj! Hoş espriydi, teşekkürler, almayayım ikinci bir geçiş...

gülü simdi bende merak ettim hakkinda hic olumsuz yorum yapan oldumu ...burayi hep takip ediyom ama dedigin gibi beynim falci corbasina döndü

gülü simdi bende merak ettim hakkinda hic olumsuz yorum yapan oldumu ...burayi hep takip ediyom ama dedigin gibi beynim falci corbasina döndü

Birkaç kişi olumlu yorum yazmıştı, yerinin de bana yakın olduğunu öğrenince hemen gitmiştim birkaç hafta önce. Henüz hiç olumsuz yorum görmedim ama aşırı kısa bakıyor yaa... (Tabii o 8 dakikada dediklerini yaşamaya başladım o ayrı...) Bizden önce 2 kişi bekliyordu onlara da kısa baktı bana da arkadaşıma da, en uzunu 10 dakikaydı. Bir yere gitmişti ondan 2 saat beklemiştik toplamda... Yoksa haftaiçi erken bir saatte gidince çok fazla bekleneceğini sanmıyorum ama akşamları ve haftasonu çok sıra olabileceğini düşünüyorum.

kıme ve neye ikinci geçiş? ben ikinci geçiş yap demedim ki sana

gül iyidir bana da çıktı dedıklerı evet çok kısa ama pat pat söylüyor hatta sallıyor sanıyosun önce ama arkadaşlarımı götürdüm onlara çıkmadı...

gül iyidir bana da çıktı dedıklerı evet çok kısa ama pat pat söylüyor hatta sallıyor sanıyosun önce ama arkadaşlarımı götürdüm onlara çıkmadı...

Acaba bana şu aşama için dediğinin çıkması, birkaç ay sonrası için dediklerinin çıkacak olmasının kanıtı olabilir mi? Dediği şekilde yaşıyorum olayları, nihayeti için de dediği çıkacak mı feci meraktayım.

gül hakkında hem çok olumlu ..hemde olumsuz yorumlar var.şu an yorumlar olmulu ...ama geçmiş sayfalarda olumsuz düşünceler de var.bana en iyi sonuç söyleyen gül...ama tabii kişiler farklı şeyler yaşayabiliyor...

hafta içi sabah veya öğlen ..daha az kalabalık olabilir..ama genede belli olmaz.gül'ü müsait yakalamaak biraz şans işi:)bazen 1 kişi vardır...yaşasın...sıra bende derken..kısa işim var der ve 2 saat sonra gelir...dediğim gibi şans:)
ama sevimli bir kişilik.

gül ün hiç garantısı yok bazılarına iyi hakıkaten bazılarına kötü ama zamanları çok çok atıyor

gül ün hiç garantısı yok bazılarına iyi hakıkaten bazılarına kötü ama zamanları çok çok atıyor

Fal bakma şekli çok enteresan geldi bana... Zira ne kahve ne iskambil ne tarot ne su, sadece yüzüne bakıp konuşuyor. Geçmişimde kalan insanı da, hayatıma yeni giren insanı da isimleriyle söyledi zaten orada bir şoka girdim çünkü o iki isimden biri zor bir isimdi ama pat diye söyledi, elime bir kağıt koydu kenarları hareketlendi filan, benim için epey mistik bir deneyimdi. Verdiği zamana çok takılmıyorum benim için şu sıralar olanlar, olacaklar ve sonuç önemli. Gül'de memnun kalmadığım tek şey çok hızlı bakması ve kısa bakması oldu.

cok tesekkür ederim kizlar cevaplar icin:) peki gül sabahtan ordami biri galiba birden sonra geldigini söyledi ....erken saatte giderdim

Ben Yeşilköy Stones Cafe'nin telefonunu bulmuştum internetten, arayıp gitmiştim. Bana öğlen 12 gibi orada olduğunu söylemişlerdi. İstersen sen de aramadan gitme.

Ben Yeşilköy Stones Cafe'nin telefonunu bulmuştum internetten, arayıp gitmiştim. Bana öğlen 12 gibi orada olduğunu söylemişlerdi. İstersen sen de aramadan gitme.

ben 7 ay önce gitmiştim yeni durumunu bilmiyorum ama bence 12 de kafede ol ilk sen olursun az beklersın her durumda beklıyosun çünkü

Son düzenleme:

onu bende yapabiliyorum cok kolay bişey tamamen fizikle alakalı hayatım =) hevesini kırmıyım falını bilmem sana baktıgı iyi olabilir ama o show seninde yapabilceğn bişey=)

onu bende yapabiliyorum cok kolay bişey tamamen fizikle alakalı hayatım =) hevesini kırmıyım falını bilmem sana baktıgı iyi olabilir ama o show seninde yapabilceğn bişey=)

İyi tamam da, isimleri nasıl bildi? :) Bir tane de değil iki isim söyledi.

dedim ya falı nasıl bilmem ama o kağıt hoplatma falan tamamen fizikle alakalı bende döndürüorum bile bigün bi falcıda denk gelirsek yaparım hahaha=)

3 harfli :)
elanittede var o :)
zira gelecek o yüzden bazılarına cıkıyor bazılarına cıkmıyor veya süre uzuyor :)
3 harfliler yalan söyleyebilir.
zamanında cok uğraşmışlığım var artık tırsıyorum

arkadaslar çarsamba günü milliyet cadde de bir falcı dan bahsediliyordu,acaba olabilir mi böyle birsey diye kalktım verdigi adrese gittim. falcıyı görünce show un bir parcasıymış diye düşündüm ümidim kırıldı. madem yine de geldim bir baktırayım dedim. Haberde cezayir asıllı denmişti baktım ki Türkçesi çok güzel haydi neyse dedim. önce ismimi ve doğum tarihimi istedi bir tas cektirdi. bakısları ile adeta beni büyülediğini düşündüm sonra önündeki kumla birşeyler yaparak konuşmaya başladı inanamadım, nasıl olabilirdi böyle birşey... Bütün hayatımı özetledi ve olup olabilecek herseyi tarih ve saat vererek söyledi... En ilginci ise bugün saat 11 de bir şey yasayacağımı söylemişti ondan sonra bana inanacaksın gibisinden birseyler söylemişti... ve tam isabet... falın sonunda simdi sen sor soracağını demişti de ben sorum yok demiştim. o hakkımı kullanmak için bu gece tekrar gitmek istedim yoğunmuş yarına randevu alabildim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…