Evet canım baktırdım, 7 Nisan'da ilk baktı ve söylediği şekilde ilerliyor benim durumum. Şu ana kadar 2 si çok önemli olmak üzere 6-7 şeyi bild ve verdiği zamanlar içinde gerçekleşti bu benim açımdan çok önemli. Tarot zaten 2.5-3 ay içinde gerçekleşebilecek bir fal. Rosels'e de çıkmış söylediklerinden... 3 arkadaşımı yönlendirdim onlar da memnun kaldılar... 50 dk gibi sürdü benim sanırım. Evine gitmedim telefonda baktırdım ben.
Evet, ne kadar çok merak ettirilirse o kadar çok giden olurverilen tarihler de uzatıldığında 1 ay içinde, 2 ay içinde gibi değil biraz daha uzatılmalı ki giden yada baktıran artsın
olayı çözmüşsün daragayacım hangı falcı merak ettirilirse o kadar giden olur
canim gelecekle ilgili bisey diyemem ama gecmis ve suanki durumu en iyi elanit bildi ....oha daha neler diyebilcek kadar hemde:) baktirali daha on gün oldugu icin gelecekle ilgili hicbi yorum yapamam .....senin kararin sonucta 75 veya 80 tl az para degil ...
olayı çözmüşsün daragayacım hangı falcı merak ettirilirse o kadar giden olur
Ben de etkilendim onunla ilgili yorumlardan okudukça ama aşırı yoğunlaşmış olması tereddüt ettiriyor bana, öyle bir dolu kişiye arka arkaya bakarken performansı aynı oluyor mudur acaba?
olur olur sende aynı konuyu merak ediyosun belliki ya da aynı mesaja 2 cevap yazacak kadarTabi de kalıcı olur mu? Tek vuruşluk mu olur tartışılır, ben de meraklıyım ama aynı şeyi 2 defa merak edemiyorum
olmuyodur bence.
olmadığı için azaltma kararı almıştır, yoruyodur.
beklicek durumun varsa bekle tarihi çok yaklaşanlar var.
3-5 hafta bekleyemez misin
ya da selmaya baktır rölantiye al ..
sonra teyit ettirilene baktırırsın.
Evet öyle yapmak lazım zaten içimden geçen de bu... En son Elanit'e baktırayım ondan önce baktırmadığım tüm diğer falcıları dolaşayım. :))))
Aşk insana neler yaptırıyor yaa, kendini tanıyamıyor insan. :)
Gül bana çok yakın, Yeşilköy'de Stones Cafe'de... Randevusuz çalıştığı için epey bekleniyor, 2 saat filan bekledim ben o 8 dk için. Ama işte şu ana dek bildi diyebileceğim bir o var. Şimdi kimi denesem bilmiyorum... Aslında yine yakınlarda birileri olsa çok sevineceğim. Öte yandan Selma Toprak da çekiyor beni Anadolu yakasına doğru, yolun gözümde büyümediği bir anda kalkıp gidebilirim. :))
8 dakika icin Yesilkoy'e gidilmez
bilmem mi
canlı örnek minik
dırınım dırınım dırınım ..
bi falcıya o paraları ödicem he blujhdshfkasm imkansızdı
ama aşk işte ..
gecen ahmet ümitin kitabını okuyorum kadının aşkı için yaptıkları, polis diyor ki aşk için bu yapılır mı?
komseri diyor hiç aşık oldun mu ? işte kız arkadasım oldu vs vs vs
gerçekten aşık olmamışsın diyor ..
aşk için ölürde öldürürde insan..
8 dakika icin Yesilkoy'e gidilmez
Mantıken bence de ama işte az önce anlattıklarımı da bir Gül bildi yaw... Şimdi ne yapsam ne etsem nerelere gitsem bilemez haldeyim! :))))
Bence parani diger falcilara sacma.. 15 lirayami bakiyor e sendede cikmis sen Gul'e tekrar git. Ben taksimden oraya gidemicem, yakin olsa neysede, bu sicakta cekilir eziyet degil acikcasi.
sanırım kolay olunca aşk olmuyor ..3 yıl boyunca bir adamı hiç kimseleri sevmediğim gibi sevdim ama o ne yapacağına bir türlü karar veremediği için kalbimi ondan söke söke geri aldım. Ve en yalnız olduğum anda en beklemediğim anda biri buldu beni, içim yeniden ısındı, yeniden güzel şeyler düşünmeye başladım geleceğe dair... Derken, onda da başka türlü sorunlar başladı ve ne yazık ki ne olduğumuz ne olacağımız belli değil, hatta dün olanlara bakılırsa bir daha görüşme ihtimalimiz bile düşük... Gül'e bakılırsa böyle birkaç defa daha benzeri durum yaşayıp nihayetinde tamamen kavuşup sevgili olacakmışız. Ya bir kere de kolay bir aşk bulsa ya beni nedir böyle anlamıyorum!
sanırım kolay olunca aşk olmuyor ..
zorlu bi aşkın içindeyim , 7 falcı gezdim, 5 i birbirine yakın şeyler söyledi,2si farklı ..
verilen süreç yaklaşıyor bende, ayrıyız,ne olucak merak ediyorum ..
fallar mı cıkıck, kader kendini mi konuşturucak.
ya ben neşeme neşe katacağım ya da asfalttan kazınacağım.
kücük bi kız değilim ki unuturum,hayatıma devam ederim,neler neler çıkıcak karşıma diyeyim ..
belli bi olgunluktan sonra (yaş :2:) herşey daha zor oluyor ..
hakkımızda hayırlısı
ben dün elanite baktırdım gerçekten herşeyi bildi ama çıkar mı ben de sizin gibi bekliyeceğim.
Ama geçen hafta selma topraka da baktırıdım tam bi fiyasko ben memnun kalamadım.
Benim favorim Gül ve Elanit paylaşmak istedim.
Kapris cafe deki Roza hakkında ne düşünuyorsunuz ?
Benm bi arkadaşım çok memnıun kalmış burda baktıran war mı?
Ayrıca Semi nasılmış?Başka baktıran yok mu