İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar tam 11 de çıkmış amaaa:)...10:58 değil..11:01 değil...tam 11:00 yanii...heee heeee:)

İşte ben de falcıların otomatiğe bağlamış dönemlerinde arada kaynamış olmak istemiyorum...

elanit az bakma kararı almış.
eğer falı cıkarda bana tekrar bakmazsa, hataya gidip onu dövmek zorunda kalıcam ben
Gittiklerimde genelde ilk açılışı yapanlardanım içim rahat bu konuda tabi ilk müşterisi değilimde meşhur olmadan önce ki son müşterilerdenim

Yok tatlim yanlis anladin ahahaha Gul olumsuz birsey soyledide yasadin sandim, daha fazla didikleme filan diyecektim ama guzel birsey soylemis Sende tutturduysa sorun yok o zaman, git tabi.. keyfini cikar.

Yok Gül benim yıllardır süren kronikleşmiş aşkımla ilgili çok olumsuz konuştu hatta olacak diyen falcılara kızdı söylendi. :) Ve hayatıma yeni giren insanı bildi, birkaç defa kopukluk olacak sonra kavuşacaksınız dedi, önce arkadaş gibi başlayacağını bildi, ve bahsettiği kopukluklardan ilkini maalesef dün yaşadım. Duruma bakılırsa bir daha görüşmeyeceğiz gibi ama Gül'ün dediğine bakılırsa kesin birlikte olacağız. :) Şimdi nasıl bir durumda olduğumu anlatabildim sanırım. :)

arkadaslar çarsamba günü milliyet cadde de bir falcı dan bahsediliyordu,acaba olabilir mi böyle birsey diye kalktım verdigi adrese gittim. falcıyı görünce show un bir parcasıymış diye düşündüm ümidim kırıldı. madem yine de geldim bir baktırayım dedim. Haberde cezayir asıllı denmişti baktım ki Türkçesi çok güzel haydi neyse dedim. önce ismimi ve doğum tarihimi istedi bir tas cektirdi. bakısları ile adeta beni büyülediğini düşündüm sonra önündeki kumla birşeyler yaparak konuşmaya başladı inanamadım, nasıl olabilirdi böyle birşey... Bütün hayatımı özetledi ve olup olabilecek herseyi tarih ve saat vererek söyledi... En ilginci ise bugün saat 11 de bir şey yasayacağımı söylemişti ondan sonra bana inanacaksın gibisinden birseyler söylemişti... ve tam isabet... falın sonunda simdi sen sor soracağını demişti de ben sorum yok demiştim. o hakkımı kullanmak için bu gece tekrar gitmek istedim yoğunmuş yarına randevu alabildim:)

BUNU YAZMIŞTIM NELER YAZDINIZ AŞKOLSUN...

O zaman ben Elanit'i listeden çıkarayım yaa... Yazık yani 80 tl de az değil... Selma Toprak'a mı gitsem... Onda da yol gözümde büyüyor karşıda oturuyormuş galiba, bulamam bile ben onun evini, kaybolurum oralarda. :))

inşallah aşk olur ..
olsun diye falcılardayız ya ..
güzel dileklerin için sağol ..

crazydaisy'im gidersen haberim olsun :)
sen temam dersen atlar süpürgeme giderim

Oo birkac kere kopukluk bilirimmm bilirimmmm Olucagi varsa olur canim yaa.. ne imkansiz gorunen seyler yasadim, hepsi bir bir oldu. Bu arada gul nerde bakiyor bakim bana ne diyecek merak ettim

birebir yaşayanlar var ..
olumsuz konuşulmadı hiç ..
denemekten zarar çıkmaz
oda 75 tl bu arada

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm git diyorsun yani Selma için...

Telefonunu bilen özelden veriversin bana o zaman, Elanit yerine ona baktırayım olmazsa...

ben baktırmadım.
baktırmıcamda :)
telefonu yok, internette sitesi olması lazım.
benim psikopat yönlerim vardır.
bi kaç kişiye antipatim var baktırmadım ,baktırma olasılığım düşük.(tamamen önyargı bu bana ait bi önyargı)
mercan ve selma toprak bunlar :)
baktırır mıyım ilerde neden olmasın

elmirayı baya merak ettim acaba telefon numarası faceteki numaramıdır???

Evet, ne kadar çok merak ettirilirse o kadar çok giden olur verilen tarihler de uzatıldığında 1 ay içinde, 2 ay içinde gibi değil biraz daha uzatılmalı ki giden yada baktıran artsın

Az önce facebook üzerinde bir video izledim konuyu görünce aklıma o geldi.

Çok ünlü bir falcı ile bir spiker röportaj yapıyor.

Spiker soruyor siz geleceği görüyormusunuz ?

- Evet, kesinlikle

herşeyi görüyormusunuz ?

- tabi ki

O anda spiker bir tokadı patlatıyor falcının suratına ve ekliyor bu nu neden göremedin

9 saniyelik bir video ama herşeyi anlatıyor bırakın falcılar reklam yapıyorsa yapsın önemli olan tokat testini kim geçecek....

Oo birkac kere kopukluk bilirimmm bilirimmmm Olucagi varsa olur canim yaa.. ne imkansiz gorunen seyler yasadim, hepsi bir bir oldu. Bu arada gul nerde bakiyor bakim bana ne diyecek merak ettim

Gül bana çok yakın, Yeşilköy'de Stones Cafe'de... Randevusuz çalıştığı için epey bekleniyor, 2 saat filan bekledim ben o 8 dk için. Ama işte şu ana dek bildi diyebileceğim bir o var. Şimdi kimi denesem bilmiyorum... Aslında yine yakınlarda birileri olsa çok sevineceğim. Öte yandan Selma Toprak da çekiyor beni Anadolu yakasına doğru, yolun gözümde büyümediği bir anda kalkıp gidebilirim. :))

ya yapmasın bi sürü insan bosuna para veriyo ondan sonra
ay ben gidiyodum en son di mi gidiyim
ağlak çiko moduma geri döndüm

Evet, ne kadar çok merak ettirilirse o kadar çok giden olur verilen tarihler de uzatıldığında 1 ay içinde, 2 ay içinde gibi değil biraz daha uzatılmalı ki giden yada baktıran artsın

Tam Selma Toprak derken geldin, sen baktırmıştın ona değil mi ve memnun kalmıştın... Nasıl bakıyor, ne kadar süre bakıyor, evi nerede? :)))

Bana şu günden itibaren önümdeki birkaç ayı anlatacak falcı lazım. Gül hariç kime gitsem 8-9 ay sonra olacak dedi o 8-9 ay da 3 senedir gelmek bilmedi. :)) En son Elmira da o eski aşkım için 8-9 ay demişti işte, ama benim ömrüm daha fazla beklemeye yetmeyecek bu gidişle, zaten hiç hesapta yokken bambaşka bir durumun içindeyim şu anda ve bana tamamen içinde olduğum durum hakkında bilgi verecek bir falcı lazım. :)

Tam Selma Toprak derken geldin, sen baktırmıştın ona değil mi ve memnun kalmıştın... Nasıl bakıyor, ne kadar süre bakıyor, evi nerede? :)))

Evet canım baktırdım, 7 Nisan'da ilk baktı ve söylediği şekilde ilerliyor benim durumum. Şu ana kadar 2 si çok önemli olmak üzere 6-7 şeyi bild ve verdiği zamanlar içinde gerçekleşti bu benim açımdan çok önemli. Tarot zaten 2.5-3 ay içinde gerçekleşebilecek bir fal. Rosels'e de çıkmış söylediklerinden... 3 arkadaşımı yönlendirdim onlar da memnun kaldılar... 50 dk gibi sürdü benim sanırım. Evine gitmedim telefonda baktırdım ben.

canim gelecekle ilgili bisey diyemem ama gecmis ve suanki durumu en iyi elanit bildi ....oha daha neler diyebilcek kadar hemde:) baktirali daha on gün oldugu icin gelecekle ilgili hicbi yorum yapamam .....senin kararin sonucta 75 veya 80 tl az para degil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…