bugün saat 11 e dediği çıktığı için yazdım demiştim ama yazmaz olsaydım keşke:) her neyse siz o ismi gecen falcılarla ortak calısıyorsunuz galiba arkadaslar iyi birisini duymaya tahammül edemediniz sanırım...
arkadaşlar tam 11 de çıkmış amaaa:)...10:58 değil..11:01 değil...tam 11:00 yanii...heee heeee:)
İşte ben de falcıların otomatiğe bağlamış dönemlerinde arada kaynamış olmak istemiyorum...
Yok tatlim yanlis anladin ahahaha Gul olumsuz birsey soyledide yasadin sandim, daha fazla didikleme filan diyecektim ama guzel birsey soylemisSende tutturduysa sorun yok o zaman, git tabi.. keyfini cikar.
10:59 sa kurtarır mı
elanit az bakma kararı almış.
eğer falı cıkarda bana tekrar bakmazsa, hataya gidip onu dövmek zorunda kalıcam ben
Gittiklerimde genelde ilk açılışı yapanlardanım içim rahat bu konudatabi ilk müşterisi değilimde meşhur olmadan önce ki son müşterilerdenim
Yok Gül benim yıllardır süren kronikleşmiş aşkımla ilgili çok olumsuz konuştu hatta olacak diyen falcılara kızdı söylendi. :) Ve hayatıma yeni giren insanı bildi, birkaç defa kopukluk olacak sonra kavuşacaksınız dedi, önce arkadaş gibi başlayacağını bildi, ve bahsettiği kopukluklardan ilkini maalesef dün yaşadım. Duruma bakılırsa bir daha görüşmeyeceğiz gibi ama Gül'ün dediğine bakılırsa kesin birlikte olacağız. :) Şimdi nasıl bir durumda olduğumu anlatabildim sanırım. :)
O zaman ben Elanit'i listeden çıkarayım yaa... Yazık yani 80 tl de az değil... Selma Toprak'a mı gitsem... Onda da yol gözümde büyüyor karşıda oturuyormuş galiba, bulamam bile ben onun evini, kaybolurum oralarda. :))
birebir yaşayanlar var ..
olumsuz konuşulmadı hiç ..
denemekten zarar çıkmaz
oda 75 tl bu arada
Hmm git diyorsun yani Selma için...
Telefonunu bilen özelden veriversin bana o zaman, Elanit yerine ona baktırayım olmazsa...
elmirayı baya merak ettim acaba telefon numarası faceteki numaramıdır???
Oo birkac kere kopukluk bilirimmm bilirimmmmOlucagi varsa olur canim yaa.. ne imkansiz gorunen seyler yasadim, hepsi bir bir oldu. Bu arada gul nerde bakiyor bakim bana ne diyecek merak ettim
Evet, ne kadar çok merak ettirilirse o kadar çok giden olurverilen tarihler de uzatıldığında 1 ay içinde, 2 ay içinde gibi değil biraz daha uzatılmalı ki giden yada baktıran artsın
Tam Selma Toprak derken geldin, sen baktırmıştın ona değil mi ve memnun kalmıştın... Nasıl bakıyor, ne kadar süre bakıyor, evi nerede? :)))
Bana şu günden itibaren önümdeki birkaç ayı anlatacak falcı lazım. Gül hariç kime gitsem 8-9 ay sonra olacak dedi o 8-9 ay da 3 senedir gelmek bilmedi. :)) En son Elmira da o eski aşkım için 8-9 ay demişti işte, ama benim ömrüm daha fazla beklemeye yetmeyecek bu gidişle, zaten hiç hesapta yokken bambaşka bir durumun içindeyim şu anda ve bana tamamen içinde olduğum durum hakkında bilgi verecek bir falcı lazım. :)