kötü niyetli bir soru değildi. yazıyla öyle yanlış algılanabiliyor. ağrılarım arttığı için bugun ben de biraz dik ve sertim. o yuzden kusura bakma. ama zaten herhangi birini düşünebilecek modda değilim.
minikdepresifin sanirim bu sefer gercektende falci oldugu anlasildi hee... yine bamlanmis.. falima bagaaacaanmi giiii (takiliyorum alinmiyosun dimi mini minik)
Elanit herkese mavi boncuk mu dagitti.. handekuka'nin olayi cok sorunluydu, ona tam olarak ne dedi cok merak ediyorum.
selam bende mercanı begenirim sırın ablayı merak ettım nerdedır kaca bakar bılgılerını rıca edebılırmıyım?
malesef bana çok hoş şeyler söylemedi beğendim bildiği çok şeyler oldu şuan çok karışık ve kapalısın bazı şeylerden dolayı ,15-20 gün sonra tekrar ara bakağım sana dedi
tam olarak ne der bunu size haziran gibi söylerim arkadaşlarım
ikinci sorumda forumda feriköy arap melahat ten bahsetmişsiniz telefonu ya da adresi var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.
sizde mercan çıktımı ?
Anliyorum canim.. o zamana kadar kendini toparlarsin insallah.
Ama enteresan gorememesi, sebebi nedir merak ettim.. gelecegi gormeleri icin hazirmi olmamiz lazim, bu yuzdenmi bazilarinin fali cikmiyor.. anaam iyice kafam karisti.
Ama enteresan gorememesi, sebebi nedir merak ettim.. gelecegi gormeleri icin hazirmi olmamiz lazim, bu yuzdenmi bazilarinin fali cikmiyor.. anaam iyice kafam karisti.
Ben onu bir falcıya sormuştum. Fallına bakarken senin alanına giriyorlarmış ama eğer sen kendini kaparsan yada o anda hayatın çok karışık ise alanına giremiyorlarmış ve göremiyorlarmış. Bazı falcılar o anda saçmalıyor işte ve dedikleri doğru olmuyor. Bana hem Elmire hem de Elanit birtek aşk için sen bu falı baktırıyorsun, ailen, işin için hiçbirşey görmüyorum dediler. Ve hatta görmediğim içinde yalan yanlış bişeyler demek istemiyorum dedi. Ve dedikleri doğru ben işim ve ailem için bişey öğrenmek istemedim. Hatta hiç bir falımda ailem ile ilgili bişey duymak istemem ve o alanımı kaparım. Ve asla ailem ile ilgili bişey çıkmaz fallarımda.
ikinci sorumda forumda feriköy arap melahat ten bahsetmişsiniz telefonu ya da adresi var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.
bana çıktı mercan şu sıralar kendisine çok kırgınım :) ama olsun sezar'ın hakkı sezar'a
çok para verdiğim falları yazarım ben bana demiş ki ;barışacaksınız sonra tekrar ayrılacaksınız haziranda tekrar barışacaksınız bu son ayrılığınız olacak demiş barıştık ayrıldık buraya kadar doğru haziran gelsin hele bi bakalım neler olacak
bana çıktı mercan şu sıralar kendisine çok kırgınım :) ama olsun sezar'ın hakkı sezar'a
çok para verdiğim falları yazarım ben bana demiş ki ;barışacaksınız sonra tekrar ayrılacaksınız haziranda tekrar barışacaksınız bu son ayrılığınız olacak demiş barıştık ayrıldık buraya kadar doğru haziran gelsin hele bi bakalım neler olacak
ya çok entrasan gerçekten ...
yanlış anlaşılmasın ama beyin karışık olduğundan okuyamadıda böyle bir şeymi söyledi acaba ?
her türlü ihtimali düşünmek lazım...
diğer ihtimal söylediklerinin çıkma ihtimalide var tabi...
inşallah gönlüne göre olur ...
maaşım yatarsa mercan a da baktırabilirm
ay hakikaten bi şeyleri beklemek ne kadar zor ... keşke elmira dan sonra hiç baktırmasaydım ..bekleseydim ...
birine baktırıyorsun kötü şeyler duyunca başkasına baktırmak istiyorsun..
Peki canım barışma ve ayrılma tarihlerinizi bildimi??
hayır cnm tarihleri bilemedi,kendiside söylemişti zaten tarihlere takılmayın,en çok yanıldığımız yer orası
bende zaten tarihlere takılmam hiç,takılırsam o fal'ın çıkmayacağını düşünürüm nedense,hiç gün saymam,hep sonucu hayal eder dururum
arkdaşım bende feriköy melahat var şu an tatildeyim,dönünce veririm.ancak geleceğe dönük çok farklı birbirini tutmayan yorumlar yapıyor ve çok agresif bir de evde bi kızı var dırdır konuşuyo...