Katrecim merhaba canım bana Elanitin telini gönderebilirmisin ayrıca sen Elmirayada baktırmıştın sanırım sence hangisi daha iyiydi burada sözüne itibar ettiğim bir kaç kişiden birisin çünkü16:
kafam karıştı iyice
Selma Toprak Elanit ve Elmira üçüde farklı şeyler söyledi.
en olumsuz ve negatif te Elanit ti.
ya dedikleri doğruysa
yani kızlar Elmira yı beklemekten başka çarem kalmadı...
söyledikleri olmazsa sağlık olsun demekten başka çarem yokk
boşver takılma olumsuzluklara...olumlu olacak belki sen bu olumsuzluk çemberine girince her şey o yönde gitmeye de başlayabilir. bu durumda hislerine yönel derim ben. kimse bilemez inan ne olacağını. her an her şey olabilir.
mutlu olduğum kanısına nerden vardın?
Arkadaşlar bana özel msj atmışsınız hepinize tek tek yazmak yerine burdan görüşlerimi yazmak istedim.evet ben Elanit e hem yüz yüze hemde telefonda baktırdım cok tutarlıydı , herseyi söyledi yanlış söyledigi fazla birsey olmadı ama, ben hep diyorum daha önceki msjlarımda da yazdım benim favorim Mercandır nedeni ise o bana ne dediyse bire bir yasıyorum.. Elanitin Elmiranın birde cok begendigim ablam var Şirin abla bunların da hakkını yiyemem hepsi cok iyi.benim gitmedigim falcı medyum sayısı yok denecek kadar azdır hepsine de baktırdım. en kötüsü soğanlık emineydi maalesef kiElanit cok değişik bir kadın hele görüntsü çok ürkütü..
Arkadaşlar bana özel msj atmışsınız hepinize tek tek yazmak yerine burdan görüşlerimi yazmak istedim.evet ben Elanit e hem yüz yüze hemde telefonda baktırdım cok tutarlıydı , herseyi söyledi yanlış söyledigi fazla birsey olmadı ama, ben hep diyorum daha önceki msjlarımda da yazdım benim favorim Mercandır nedeni ise o bana ne dediyse bire bir yasıyorum.. Elanitin Elmiranın birde cok begendigim ablam var Şirin abla bunların da hakkını yiyemem hepsi cok iyi.benim gitmedigim falcı medyum sayısı yok denecek kadar azdır hepsine de baktırdım. en kötüsü soğanlık emineydi maalesef kiElanit cok değişik bir kadın hele görüntsü çok ürkütü..
şu bi gerçekki frekans meselesi kimi Selma Toprak diyor kimi Elmira diyor siz daha çok Mercan diyorsunuz
peki yukarıdaki yazımı okuduysanız Elanit in doğruluk oranı nedir sizce bana ? merak ediyorum görüşünüzü ..
birde elanit gelecek tuttumu sizde ?
şu bi gerçekki frekans meselesi kimi Selma Toprak diyor kimi Elmira diyor siz daha çok Mercan diyorsunuz
peki yukarıdaki yazımı okuduysanız Elanit in doğruluk oranı nedir sizce bana ? merak ediyorum görüşünüzü ..
birde elanit gelecek tuttumu sizde ?
niye mutlusun pekiiii?
sonunda gülünce halinden memnun gibi algıladım pardon
bendefrekans olayının farkındayım, dedim ya bana göre mercan iyi neden cünkü?söylediklerini bire bir yasayan benim. ama elanit de cok iyi hemde cok hakkını yiyemem.
töbe töbe töbe ...
günah günah
geleceği Allah'tan başka kimse bilemez
eğlencesine de deseniz inanıyorsunuz geçmişi bildi diye. töbe töbeeee
gönderdim canım...herkesin frekansı farklıdır malum sen de biliyorsun. elmira bana mevcut durum ve geçmiş, aile vb şeylerde hiç açıklayıcı bir şey söylemedi. bana kötü baktı kısaca. elanit çok iyi nokta atışları yaptı. not aldığım 2 sayfaya baktım geçmiş ve şu an mükemmel. ama şöyle bir durum var, elanit 3 harflilerle baktığı için şu anı ya da geçmişi tutturması çok normal. pek şaşmaz bu durumda yani mucize değil aslında herkese çok iyi tutturması. bu sebepten ikisi arasında bir kıyaslama yapmak doğru olmaz. elmira kartlar ve hisleriyle bakıyor yanılma payı daha yüksek. tabii bu demek değil ki elanit'in söylediği her şey çıkacak. elanit'e baktırırsan eminim iyi bakacaktır 3 harflilerden dolayı.yalnız gelecek muamma bence her ikisinde de...şu an için detay istiyorsan başka şeylerin de yardımı olduğuiçin elanit daha çok yardımcı olabilir derim. geleceği de bekleyip göreceğiz.
sevgili çizgilipijama,
beni tanımıyorsun etmiyorsun ben de seni, bu sebepten hangi manada niye mutlusun peki dediğini çıkaramadım. biraz çapsız bir soru oldu bu kabul edersen her yöne çekilir. hadsiz bir davranışla karşılaşmamı engelleyemem bilmediğim için ama eğer karşılaşıyorsam da bu davranışın tekrar etmemesi için önlemimi alırım. ilk ve son kez açıklayım o zaman.
bir falcı bana olumlu şeyler söyledi diye ağzım kulaklarıma varacak zamanı çoktan geçtim ben. çünkü çok elimde patladı çok kapak oldu bana. bu insanların haşa allah olmadığının farkında olacak kadar cezai ehliyetim ve inancım var. iki mutlu umutlu kelam duyunca her insan mutlu olmak ister. ama inanır mısın ben artık mutlu olamıyorum. çok mu merak ediyorsun mutlu değilim arkadaşım. rahatlamışsındır umarım. her insan evladı gibi ben de mutlu olmak istiyorum tabii ki. ama bunun falcıların 2 lafına bakarak olmayacağını biliyorum.
başta eğlence diye başlar. merak alır yerini. sonra inanma isteği, sonra gerçekler yüzüne çarpınca insanın kendine geliverirsin sonra bir bakmışsın 1 yıldır açmayan çiçeğin çiçek verdi diye mutlu oluvermişsin. oysa bu tarz şeyler mutlu etmezken seni. o yüzden şunu anla güzel kardeşim ki buraya yazı yazabilecek kadar yeteneğin var, her insan gülüyor diye mutlu olmaz. bazen mutlu olmak için zorlar kendini. ben mutsuzluğumu dışa yansıtsaydım sürekli, çevremde tek bir insan kalmazdı. düştükçe devam ediyorum bu sebepten dolayı. yapılması gereken bu çünkü.
bir daha tanımadığın bir insana böyle bir soru yöneltirken daha titiz davranman iyi olur aksi halde her zaman bu kadar samimi bir cevapla karşılık bulmaz sorun. sana saldırmak değil amacım inan bu tarz şeylerden hoşlanan biri de değilim. ama benim öyle bir zamanıma denk geldin ki bu soru beni rahatsız etti. böyle bir üslupla soru soruyorsan bu düşüncesizliği yapıyorsan, alacağın cevaba da hazırsın demektir.
kendin mutlu olmak istiyorsan eğer başkaları için içten mutluluk dile.
şimdi sorgulamayacaksan eğer müsadenle kendimi mutlu olacağıma ikna etmek istiyorum.