peki kimi tavsiye ediyorsunuz o zaman forumda pek çok kişinin ismi geçiyor elenit de olabilir varsa onu da yazmanız mümkün mü?
ben yeni üye oldum galiba bu tarz adresler özele mi gönderiliyor açık yazılmıyor değil mi?
kızlar bugun bir fal baktırdım çok memmun kaldım ama ismini sormayın söylememm :79:
kızlar bugun bir fal baktırdım çok memmun kaldım ama ismini sormayın söylememm :79:
neden söylemiyosun:)
yok cnm başka şeyler etken,toparladım kendimi,zamana bıraktım herşeyi tşkr ederim
ben de herkes gibi gittim taksimdeki tüm falcılara,erkeke arkadaşım aramıyordu diye,ama hepsi aynı şeyi dedi,hatta tarih bile verdiler arayacak evleneceksiniz diye,hiçbiri çıkmadı:84:ben inat ettim biri de kötü bişey desin hakkında da ondan soğuyayım diye ama hep aynı şeyler,şimdi olan bana oldu,kimsenin arayıp sorduğu yok,olan benim ümitlerime ve parama oldu:95:ben yandımmm s,z yanmayın
kim giiii bizde baktiralim
marly canım elanit ve elmira ben de var,ben diğer isteyen arkadaş için dedim...
günaydın sinsed, elanitin telefonunu bana da gonderebilir misin, tesekkurkler
Selamlar,
Birkaç hafta önce Elmira'ya baktırdım, ama çok yavaş işleyecek bir süreçten bahsettiği için beklemek çok zor. Aslında cidden inandım söylediklerine. Çok net ve kendinden emin konuşuyor. Ayrıca çok tatlı bir sesi var. Ama bu fal hastalık sanırım. Hep biri daha olsun istiyorum.
Hadi bi oylama yapalım.
Elmira mı?
Elanit mi?
Mercan mı?
Yoksa hepsi aynı mı?
Biliyorum karar vermek çok zor. Ama eğer hepsi aynı ise biraz daha bekleyeceğim. Yoksa bu ay maaşın yarısı bu TERAPİlere gidecek. Hadi fikir verin.
Öpüyorum hepinizi...
bende baktırdım mühendis zekasında sevgilim olcakmıs benden üstün diğerinde güç yokmus ama bunda güçte olcakmıs benden soraki arkadasada aynını demiş kaderimiz bir arkadasımla sanırım kuma gitcez birbirimize=))
arkadaşlar ben elmira ve elanite baktırdım,ikisinin söyledikleri çok paraleldi ama elanitde bence kesin 3 harfli var,geçmişi bu kadar bilen görmedim dolayısıyla şu an için benim bildmediğim ama onun söyledikleri doğru olabilir diye düşündüm.ama elmira gelecek için elanitten daha olumlu konuştu fakat benim oyum elanitten yana,mercana baktırmadım.