İstanbul'da Fal - Falcılar

peki kimi tavsiye ediyorsunuz o zaman forumda pek çok kişinin ismi geçiyor elenit de olabilir varsa onu da yazmanız mümkün mü?
ben yeni üye oldum galiba bu tarz adresler özele mi gönderiliyor açık yazılmıyor değil mi?

canım elanit ben de geçmişi en iyi bilen oldu,gelecek için de söyledikleri elmira ile çoğunlukla aynı
ama ben özelden yazamıyorum.fakat elmira zaten olumlu konuştu,elanit ben sordukça olumlu konuştu.minik depresifden iste bence...ancak elmira,elanit ve melahat hepsi bana aynı tarihi verdi.

kızlar bugun bir fal baktırdım çok memmun kaldım ama ismini sormayın söylememm :79:

bende baktırdım mühendis zekasında sevgilim olcakmıs benden üstün diğerinde güç yokmus ama bunda güçte olcakmıs benden soraki arkadasada aynını demiş kaderimiz bir arkadasımla sanırım kuma gitcez birbirimize=))

yok cnm başka şeyler etken,toparladım kendimi,zamana bıraktım herşeyi tşkr ederim

ben de herkes gibi gittim taksimdeki tüm falcılara,erkeke arkadaşım aramıyordu diye,ama hepsi aynı şeyi dedi,hatta tarih bile verdiler arayacak evleneceksiniz diye,hiçbiri çıkmadı:84:ben inat ettim biri de kötü bişey desin hakkında da ondan soğuyayım diye ama hep aynı şeyler,şimdi olan bana oldu,kimsenin arayıp sorduğu yok,olan benim ümitlerime ve parama oldu:KK43::95:ben yandımmm s,z yanmayın:KK5:

ben de herkes gibi gittim taksimdeki tüm falcılara,erkeke arkadaşım aramıyordu diye,ama hepsi aynı şeyi dedi,hatta tarih bile verdiler arayacak evleneceksiniz diye,hiçbiri çıkmadı:84:ben inat ettim biri de kötü bişey desin hakkında da ondan soğuyayım diye ama hep aynı şeyler,şimdi olan bana oldu,kimsenin arayıp sorduğu yok,olan benim ümitlerime ve parama oldu:KK43::95:ben yandımmm s,z yanmayın:KK5:

Gel canim gel.. seni adam gibi falcilarla tanistiricaz.. taksimdeki falcilarin ekmek paralarini ellerinden almak gibi olmasin ama, onlara baktirirken belli senaryolarin herkese anlatildigini hesaba katmak lazim.. bellimi olur belki sinerji kurup evrene pozitif enerji gondeririz artik basimiza erkek mi yagarrr yoksa, denizden erkemi avlariz bilemiyorum ama bu falcilarin cogu hikaye anlatiyor ve hatta inanmadigini anlayinca sinirleri geriliyor XD

Selamlar,

Birkaç hafta önce Elmira'ya baktırdım, ama çok yavaş işleyecek bir süreçten bahsettiği için beklemek çok zor. Aslında cidden inandım söylediklerine. Çok net ve kendinden emin konuşuyor. Ayrıca çok tatlı bir sesi var. Ama bu fal hastalık sanırım. Hep biri daha olsun istiyorum.

Hadi bi oylama yapalım.

Elmira mı?
Elanit mi?
Mercan mı?
Yoksa hepsi aynı mı?

Biliyorum karar vermek çok zor. Ama eğer hepsi aynı ise biraz daha bekleyeceğim. Yoksa bu ay maaşın yarısı bu TERAPİ:KK16:lere gidecek. Hadi fikir verin.

Öpüyorum hepinizi...

Selamlar,

Birkaç hafta önce Elmira'ya baktırdım, ama çok yavaş işleyecek bir süreçten bahsettiği için beklemek çok zor. Aslında cidden inandım söylediklerine. Çok net ve kendinden emin konuşuyor. Ayrıca çok tatlı bir sesi var. Ama bu fal hastalık sanırım. Hep biri daha olsun istiyorum.

Hadi bi oylama yapalım.

Elmira mı?
Elanit mi?
Mercan mı?
Yoksa hepsi aynı mı?

Biliyorum karar vermek çok zor. Ama eğer hepsi aynı ise biraz daha bekleyeceğim. Yoksa bu ay maaşın yarısı bu TERAPİ:KK16:lere gidecek. Hadi fikir verin.

Öpüyorum hepinizi...

arkadaşlar ben elmira ve elanite baktırdım,ikisinin söyledikleri çok paraleldi ama elanitde bence kesin 3 harfli var,geçmişi bu kadar bilen görmedim dolayısıyla şu an için benim bildmediğim ama onun söyledikleri doğru olabilir diye düşündüm.ama elmira gelecek için elanitten daha olumlu konuştu fakat benim oyum elanitten yana,mercana baktırmadım.

bende baktırdım mühendis zekasında sevgilim olcakmıs benden üstün diğerinde güç yokmus ama bunda güçte olcakmıs benden soraki arkadasada aynını demiş kaderimiz bir arkadasımla sanırım kuma gitcez birbirimize=))

bende açıkla o falcıyı örnek olsun gitmesınler :KK53:

kızlarr, ben sevgilimlee kaç gündür konuşamıyom, en son ara verelim demişti sonra bi arayıp özür dilemişti sonra 2 gündür ses yok.. elmira dengesiz dedi ayneenn yaşamaktayımm ama sanırım yanılacak, böyle giderse ben ayrılcam artık. :KK5:

arkadaşlar ben elmira ve elanite baktırdım,ikisinin söyledikleri çok paraleldi ama elanitde bence kesin 3 harfli var,geçmişi bu kadar bilen görmedim dolayısıyla şu an için benim bildmediğim ama onun söyledikleri doğru olabilir diye düşündüm.ama elmira gelecek için elanitten daha olumlu konuştu fakat benim oyum elanitten yana,mercana baktırmadım.

bi daha ki ay da elanit e mi baktırmalı :KK1:
ama işte elmira dan farklı bişi sölerse iyice kafa karıştırır :KK37:

X