- 20 Mayıs 2011
- 2
- 0
radenvuda almadım,arada demedi ama ben aricim :89:
açmazsa evini basceğim :87:
Arkadaşlar merhaba bende almiraya baktırmıstım eskı nisanlımın bır daha benı armayacagını soylemıstı telefonla dahı aramayacak demıstı. ama benı aradı telefonla ben acmadım telefonu sonra almıraya sordum boyle oldu dıye oda bosluktan aramıstır dedı benı bırdaha aramı dıye sordum belkı bır daha arar ama gorusme olmayacak dedı bakalım zaman ne gosterecek bılgınıze ............
baktırdığım akşamda dahil horul horul uyuyorum ben yahu
Biz falcılara alıştık galiba onda olabilir. Bende uyudum hatta dediği çoğu şeyi unuttum ilk yazayım dedim yetişemedim aman boşver dedim sonrada :)
ben hafızama aşırı güvendiğimden hiç yazmam.
çalışırkende notlu çalışmam mesela12 yıllık iş hayatımda 2-3 kere cektim sıkıntısını
bana bi haller oluyor . yemek yaptım hemde musakka
verilen tarihlerde buluşma olursa bizde olcak akşam yemeğinde rezil olmıyım diye alıştırma yapıyorum
Hahahaha iyimiş :))
falcı minik :82:
sizede çıkabilir :86:
Kızıııımmm sen çok komik, çok şeker bi miniksin; hiçç merak etme seni terkedemez, uzak kalamaz, sensiz yapamaz, çünkü senin gibi ona hayat veren, bıcır bıcır birini daha bulamayacağını bilir. Bu da benim sana falım ve kesin çıkar
ama o ruhumu sömürüyosun,çok kavgacısın dedi bana
senin o cümleleri yazan eline sağlık e'mi ..
güzel yüreklerinizden gelen cümlelere çok çok teşekkürler
Allah sizede istediğiniz herbişeyi hayırlısıyla nasip etsin e'mi
az sonra kendi yaptığım yemeği yemeye gidiyorum benden 1 saat içinde haber alamazsanız bilin ki zehirlendim acildeyim
çok merak ettim elanite göre bu forumdaki kızların hepsinin kaderi sevdiği kişiyle mi olacakmış
yok bnm değil mesela:)
yok bnm değil mesela:)
niye mutlusun pekiiii?