Katrecim merhaba canım bana Elanitin telini gönderebilirmisin ayrıca sen Elmirayada baktırmıştın sanırım sence hangisi daha iyiydi burada sözüne itibar ettiğim bir kaç kişiden birisin çünkü16:
gönderdim canım...herkesin frekansı farklıdır malum sen de biliyorsun. elmira bana mevcut durum ve geçmiş, aile vb şeylerde hiç açıklayıcı bir şey söylemedi. bana kötü baktı kısaca. elanit çok iyi nokta atışları yaptı. not aldığım 2 sayfaya baktım geçmiş ve şu an mükemmel. ama şöyle bir durum var, elanit 3 harflilerle baktığı için şu anı ya da geçmişi tutturması çok normal. pek şaşmaz bu durumda yani mucize değil aslında herkese çok iyi tutturması. bu sebepten ikisi arasında bir kıyaslama yapmak doğru olmaz. elmira kartlar ve hisleriyle bakıyor yanılma payı daha yüksek. tabii bu demek değil ki elanit'in söylediği her şey çıkacak. elanit'e baktırırsan eminim iyi bakacaktır 3 harflilerden dolayı.yalnız gelecek muamma bence her ikisinde de...şu an için detay istiyorsan başka şeylerin de yardımı olduğuiçin elanit daha çok yardımcı olabilir derim. geleceği de bekleyip göreceğiz.