İstanbul'da Fal - Falcılar

caddebostan zeynepte su falı bakıo o da biyerlerden güç alıyo zaten belli yoksa tak diye isim söylenmezz mantıksız yani ,,,bakalım faln çıkmasına az kaldııı.......haber veririm size

Çıkarsa haber ver nolur? Bende baktırmıştım zeynebe sen daha önceden baktırdın mı peki yoksa bu ilk miydi? Bide geçmişi ve anı bildimi sende

uzun zamandır girmiyodum , elanit çıkmış piyasaya elanit kim yahu ? kaça bakar nerde bakar

Elanit çok başarılıydı arkadaşlar....Bravo diyorum baska söze hacet yok....

Ben şu günlerime çok konsantre oldugum için yaşanılanlardan bire bir söz etti...

İçinde gelecek yoktu bu sebeple, ama harika bi deneyimdi...

Şükran şükran şükran :)

Elanit mi selma toprak mı dersem hangini önerirsiniz
malum bütçe kısıtlı ve seçenek olarak 2 tane övülen kişi var
hangisi daha çok değer
yadım edermisiniz
tercih yapmama
teşekkürler

aa nasıl yani hiç gelecek için bişey demedimi ?

hayır yoktu....sen düşünceni bu günlerle o kadar cok yormussun ki gelecek yok dedii...

mantıksız gelmedi cünkü gercekten kafamda baska bi şeye, geleceğe dair hiç bişeyin dönmediği bi zamandan geçiyorum...

ne niyetle ve nasıl sartlanarak baktırdıgınız çok mühim ....

ama isimlere kadar bilir mi yahu....tırsıtıcı: )

OPS o zaman su sonuca varabilirmiyiz benim düşüncem neyse gelecek içn onumu sölüo yani...

OPS o zaman su sonuca varabilirmiyiz benim düşüncem neyse gelecek içn onumu sölüo yani...

hayır sekerim...bunu demek istemedim...

ben kafamda gelecege dair pek fazla bişey için odaklanmamıstım....

su sıralar olan aolabilecek gelişmelerdi kafamdaki sorularım hep...

kadında böyle söyledi zaten, falının bi kısmını sen kendi kendine kapatmıssın dedi :))

ama söyledikleri bile yeterliydi...

helal olsun verdiğim para...

Görünen o ki Elanit'den hepimiz tırstık,yani fal baktıranlar, ben sormuştum fal'a başlamadan neye bakıyosunuz diye su ve aynadan yardım alıyorum demişti,sizleri bilemem ama ben o gün çok tırstım duş alırken müzik açtım korkudan :) beni epey etkiledi ve kolay kolay unutamayacağım fal ve falcı deneyimi oldu benim için.

arkadaşlar nihayet symbol nihal'e gittim. aslnda uzun zamandır symbol'lere gitmiyorum ama nihal'e bi türlü ulaşamamıştım. hafta sonları olmuyodu falan. neyse denk gelince bi baktırayım dedim. açıkçası bukadarını beklemiyordum. erkek arkadaşımın tipini tam tarif etti. kıyaslama yaparsak, elmira gibi 'evli misin sen' diye girmedi. evli olmadığımı, çocuğumun olmadığını bildi. ben hiç söylemeden şu anki birlikteliğimi resmen okudu. üstelik bi şi sormadan, tak tak tak saydı. elmira'nın üstüne ilaç gb geldi diyebilirim. işte bu dedim. çünkü erkek arkadaşımla ilgili elmira'nı dediklerinin tam tersini söyledi. haa olacak olmayacak o ayrı ama kendimi iyi hissetmemi sağladı. ya biraz da bu sanırım. yani bildi bilmedi deyip fal bakanları putlaştırmak yerine, kendinizi yanından ayrılırken nasıl hissettiğiniz önemli bence. benden önce çıkan kız da ağzı kulaklarındaydı. üstelik elmira daha güleryüzlü olmasına rağmen hep olumsuzluk söyledi. bu kadın çok da sevimli olmamasına rağmen söyledikleri iyiydi. ters yani. elmira'nın kötü yorumlarını temizlemiş oldum. rahatladım saırım. ama bakın elanit'e de hayır diyemeyeceğim sanırım

arkadaşlar bende elanitin numarasını alabilir miyim?teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba bende almiraya baktırmıstım eskı nisanlımın bır daha benı armayacagını soylemıstı telefonla dahı aramayacak demıstı. ama benı aradı telefonla ben acmadım telefonu sonra almıraya sordum boyle oldu dıye oda bosluktan aramıstır dedı benı bırdaha aramı dıye sordum belkı bır daha arar ama gorusme olmayacak dedı bakalım zaman ne gosterecek bılgınıze ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…