İstanbul'da Fal - Falcılar

erikli sufle seni esefle kınıyorum benim en sevdiğinm tatlı sufledir
kullanıcı adını her gördüğümde aklıma geliyo ve beynim dönüyo

ben yemeğe gidiyom

1 saat negatif yapmadınız insanı ya of of

tabi ki ne olucak ..

sonunda AŞK kazanıcak

Son düzenleyen: Moderatör:
yaklaşık 6 aydır fal baktırmıyorum:) olmayacak şeylere kendimi inandırmıyorum, beklentiye girmiyorum:) maşallah diyeyim:)

ama eski söylenenlerden aklımda olanlar var ve ister istemez insan içten içe bekliyor.

benden çok hoşlanan ama bnm hoşlanmadığım birisi vardı ve bana döneceğini, ısrar edeceğini söylemişlerdi falcılar en son baktırdığımda. çocuğu umursamasam da fal çıkacak mı diye bekler ya insan, ben de inanmış içten içe bekliyordum ve çocuğun başkasıyla evlendiğini gördüm:)

bu da bana kapak olsun:)

kimse sormadan forumun istatistik uzmanı olarak sorıyım elanit elmira baktırdınmı=)

[merhaba arkadaşlar ben elmırayada elanıte de baktırdım ama ikiside farklı şeyler söledi gelecek hakkında kafam karıştı yanı hangısı dogru

safirse sölediklerim çıkarsa bende fal bakmaya başlıcam artık
evet arkadaşlar miniğim bana çok net şeyler söyledi eğeer çıkarsa ki çok az bi zaamn dilimi var paarları bana yatırcaksınız çünkü menejeri olucamm :)))temiz kalplii bacımmmm benimmmm walla içinden geldi söylediii kuzucum öpüyorumm gelicemm sonra kızlarrr..........

falcı minik :82:
sizede çıkabilir :86:

Bende Sufleye bayılırım :):) Sana sufle borcum olsun o zaman :)
Sen negatif olma sana yakışmıyor o yüzden hiçbirimiz senin negatif halini sevmedik :)

Bende de sigara tüketimi fazlalaştı :) Beni de bu ayrılık keşş yaptı sanırsam :)
bak onu elanit söledi bana
yavrum yapma kendine yazık ,ayrıldığınızdan beri çok içmeye başlamışsın sigarayı.
azalt dedi
bende hööö dedim
böyle tel.dekiler gibi tarihe git seçeneği olsa şu hayatta olmazmııı bekliyorumm bekliyorum bekliyorummmm

tamam olsun hemen 2014 e gideyim

bak onu elanit söledi bana
yavrum yapma kendine yazık ,ayrıldığınızdan beri çok içmeye başlamışsın sigarayı.
azalt dedi
bende hööö dedim

tamam olsun hemen 2014 e gideyim

Bana da Elanit içinde fırtınalar kopuyor çok üzülüyorsun ama üzme kendini o senin kaderin yiğidin o senin dedi hahahaa :) sonunda gelecek sen üzüldüğün ile kalcan dedi :)

Bende hemen 2012 gitmek istiyorum :))))

arkadaşlar,sufle sever kardeşlerim bana da elanit nosu banada
suflenin hatrına yolladım gitti

bana artık ağlama aşkını yaşa kavuşcaksınız dedi
bende dicektim hayır kara murat benim.
nası ağlama be mümkün mü herif hayatına devam ediyo , ışık yok ..
hadi oldu diyelim zor bi yol var önümde ..
ben ağlamayamda kim ağlasın ..

günlerdir dilimde ki repliği söylüyorum

senin annen bir melekti yavrum

Ama siz görüşüyorsunuz değil mi? Benim anladığım kadarı ile senin erkek arkadaşının senden vazgeçmemiş en azından senin ile iletişim halinde. Benimkisin de ise hiç iletişim yok sanırsam adam öldü :) Ben artık rahmetli diyorum kendisine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…