- 30 Aralık 2010
- 224
- 1
Bakın size ne yolluyorum, sıkıldıkça kendi falınıza bakın
SELAMLIQUE
Benimki süper çıktıJ harfli biri ile sürekli tartışıyormuşum J harfli tek tanıdığım ilkokul öğretmenim, o da yıllar öncesinde kaldı...[/QU
Süpermis artık sıkıldıkca bakarım falıma
yolladım
ama baktırma parana yazık
ben bakarım sana erik falı :82: hemide 50 tl ye.
çıkmama garantili:86:
gercekten pozıtıf enerjı yayıyorsun insallah hersey gonlunce olur
yaklaşık 6 aydır fal baktırmıyorum:) olmayacak şeylere kendimi inandırmıyorum, beklentiye girmiyorum:) maşallah diyeyim:)
ama eski söylenenlerden aklımda olanlar var ve ister istemez insan içten içe bekliyor.
benden çok hoşlanan ama bnm hoşlanmadığım birisi vardı ve bana döneceğini, ısrar edeceğini söylemişlerdi falcılar en son baktırdığımda. çocuğu umursamasam da fal çıkacak mı diye bekler ya insan, ben de inanmış içten içe bekliyordum ve çocuğun başkasıyla evlendiğini gördüm:)
bu da bana kapak olsun:)
evet arkadaşlar miniğim bana çok net şeyler söyledi eğeer çıkarsa ki çok az bi zaamn dilimi var paarları bana yatırcaksınız çünkü menejeri olucamm :)))temiz kalplii bacımmmm benimmmm walla içinden geldi söylediii kuzucum öpüyorumm gelicemm sonra kızlarrr..........safirse sölediklerim çıkarsa bende fal bakmaya başlıcam artık
evet arkadaşlar miniğim bana çok net şeyler söyledi eğeer çıkarsa ki çok az bi zaamn dilimi var paarları bana yatırcaksınız çünkü menejeri olucamm :)))temiz kalplii bacımmmm benimmmm walla içinden geldi söylediii kuzucum öpüyorumm gelicemm sonra kızlarrr..........
erikli sufle seni esefle kınıyorumbenim en sevdiğinm tatlı sufledir
kullanıcı adını her gördüğümde aklıma geliyo ve beynim dönüyo
ben yemeğe gidiyom
1 saat negatif yapmadınız insanı ya of of
tabi ki ne olucak ..
sonunda AŞK kazanıcak
Bende Sufleye bayılırım :):) Sana sufle borcum olsun o zaman :)
Sen negatif olma sana yakışmıyor o yüzden hiçbirimiz senin negatif halini sevmedik :)
suflenin üstünde dondurmada olcek mi
yanında da sade nescafe ?
Olacak tabi aksesuarsız olmaz sufle :)))
Ay bak benimde canım çekti şimdi ufffffffff
dün annatıdıyodum daha ben benim eski angusa
of ofbu ayrılık beni obez yaptı
bak onu elanit söledi banaBende de sigara tüketimi fazlalaştı :) Beni de bu ayrılık keşş yaptı sanırsam :)
böyle tel.dekiler gibi tarihe git seçeneği olsa şu hayatta olmazmıııbekliyorumm bekliyorum bekliyorummmm
bak onu elanit söledi bana
yavrum yapma kendine yazık ,ayrıldığınızdan beri çok içmeye başlamışsın sigarayı.
azalt dedi
bende hööö dedim
tamam olsun hemen 2014 e gideyim
suflenin hatrına yolladım gittiarkadaşlar,sufle sever kardeşlerimbana da elanit nosu banada
Bana da Elanit içinde fırtınalar kopuyor çok üzülüyorsun ama üzme kendini o senin kaderin yiğidin o senin dedi hahahaa :) sonunda gelecek sen üzüldüğün ile kalcan dedi :)
Bende hemen 2012 gitmek istiyorum :))))
suflenin hatrına yolladım gitti
bana artık ağlama aşkını yaşa kavuşcaksınız dedi
bende dicektim hayır kara murat benim.
nası ağlama be mümkün mü herif hayatına devam ediyo , ışık yok ..
hadi oldu diyelim zor bi yol var önümde ..
ben ağlamayamda kim ağlasın ..
günlerdir dilimde ki repliği söylüyorum
senin annen bir melekti yavrum