İstanbul'da Fal - Falcılar

hayır sekerim...bunu demek istemedim...

ben kafamda gelecege dair pek fazla bişey için odaklanmamıstım....

su sıralar olan aolabilecek gelişmelerdi kafamdaki sorularım hep...

kadında böyle söyledi zaten, falının bi kısmını sen kendi kendine kapatmıssın dedi :))

ama söyledikleri bile yeterliydi...

helal olsun verdiğim para...

Dediğin doğru bende bir tek konu hakkında niyet etmiştim bir tek o çıktı. Elanit de bana dedi başka bişey görmüyorum birtek buna niyet etmişsin dedi :) Ama bana isim bilmedi bak şimdi aklıma takıldı :) Ama erkek arkadaşımın burcunu ve yaptığı işi filan bildi neden ayrıldığımızı nasıl ayrıldığımızı bildi karakterini bildi, geçmişte başından gecenleri bildi. Dediğim gibi gelecek içinde en geç 5 hafta dedi. Bakalım olacak mı :)))

Arkadaşlar merhaba bende almiraya baktırmıstım eskı nisanlımın bır daha benı armayacagını soylemıstı telefonla dahı aramayacak demıstı. ama benı aradı telefonla ben acmadım telefonu sonra almıraya sordum boyle oldu dıye oda bosluktan aramıstır dedı benı bırdaha aramı dıye sordum belkı bır daha arar ama gorusme olmayacak dedı bakalım zaman ne gosterecek bılgınıze ............

senmi sormustun bi daha beni arayacakmı die o kendiliğinden mi söledi böle bişey?

senmi sormustun bi daha beni arayacakmı die o kendiliğinden mi söledi böle bişey?

Ben sordum baktırdıgım zaman bırdaha senı aramyacak dedı kesın bır sekılde ama aradı ben telefonu acmadım ben almırayı arayıp sordum benı aradı dıye bosluktan aramıstır dedı dengesız pekı bırdaha aramı dedım belkı bırkere daha arar dedı bu sefer

EBOSSS ve BRCUM

ELANİT hakkında daha çok şey biliyolar,daha önce baktırmışlar, brcum'a mesaj attım ama çok sık girmiyor topiğe,sizlerde varsa bu iki arkadaşın iletişim bilgileri onlara sorabiliriz ne zaman baktırdılar, çıkıyomuymuş söyledikleri vs.

Ben sordum baktırdıgım zaman bırdaha senı aramyacak dedı kesın bır sekılde ama aradı ben telefonu acmadım ben almırayı arayıp sordum benı aradı dıye bosluktan aramıstır dedı dengesız pekı bırdaha aramı dedım belkı bırkere daha arar dedı bu sefer

bişeyi test ediorum da bana benim sormadıgım seyleri sölediğinde cıktı kız kardeşimin iş görüşmesi gibi ki umrumda diildi ama sordugum sey cıkmadı elanitte bana kızım ben gördüğümü sölüorum soru sorarsan sorularda yanılabilirim seni yanıltmak istemem sana kanım kaynadı diyince anladımki biz bu insanlara görmediği bişeyi soruoruz görse ztn söler onlarda mevcut durumdan fikir yürütüolar tıpkı arkadaslarımız gibi...

bişeyi test ediorum da bana benim sormadıgım seyleri sölediğinde cıktı kız kardeşimin iş görüşmesi gibi ki umrumda diildi ama sordugum sey cıkmadı elanitte bana kızım ben gördüğümü sölüorum soru sorarsan sorularda yanılabilirim seni yanıltmak istemem sana kanım kaynadı diyince anladımki biz bu insanlara görmediği bişeyi soruoruz görse ztn söler onlarda mevcut durumdan fikir yürütüolar tıpkı arkadaslarımız gibi...

katılıyorummm her ne kadar benım sorduklarıma verdiği cevaplar çıkmış olsa da :KK39:

Anladım ben elanite baktırmadım almiraya baktırdım yani birazda ben yonlendırmıs olabılırım ama onu ama bana kesın bır sekılde konustu yanı once bu ıyı bırıne benzıyor 2 yıl gorusmuszsunuz dedı sonra bana boyle boyle yaptı gel gıtlı deyınce patır patır konustu bakayım bır daha ararmı senı dedı hayır kesınlıkla aramayacak dedı ama bu adam 3 4 kere geldı gıttı dedım ama bu sefer nısan atmısısnız sanmma dedı sonra gelse bıle sakın kabul etme dedı bu senın kaderınde yok dedı

sıranı beklersen sevincem huysuz ve tatlı kadın sarkısını yolluorum burdan sana :KK57:

hiçbişi yollıyamazsın bana :82:
huysuz ve negatifim artık. bakın nası geriyorum sizi. anlasın birileri.
fal mı oda ne hahahhaha
baktırmayın hahahhaha
umut taciri onlar hahahha
beyninizi okuyorlar hahahha
artık böyle işinize gelirse kardesim :KK51:
elmira mı aptal o aptal.
elanitte kaçık o kaçık ..
sizi saflar sizi ..

fal mı oda ne hahahhaha
baktırmayın hahahhaha
elmira mı aptal o aptal.
sizi saflar sizi ..

birine benziosun dicem ama kuzum kıyıpta sana o benzetmeyi yapamıorum hahahahaha

fal mı oda ne hahahhaha
baktırmayın hahahhaha
elmira mı aptal o aptal.
sizi saflar sizi ..

Öle deme minik bak senle benim fallarım parallel senin çıkarsa benimde çıkar demek oluyor :) Ümidini yitirme sakın 4-5 hafta sonna burada beraber kutlayacağız :)

Öle deme minik bak senle benim fallarım parallel senin çıkarsa benimde çıkar demek oluyor :) Ümidini yitirme sakın 4-5 hafta sonna burada beraber kutlayacağız :)

senin ki çıkar benim ki çıkmaz ..
heç bulaşmayın bana ben artıkın bıcır bıcır değilim negatifim
hatta seninki de çıkmaz :82:

Bakın size ne yolluyorum, sıkıldıkça kendi falınıza bakın:KK64:

SELAMLIQUE

Benimki süper çıktı:nazar: J harfli biri ile sürekli tartışıyormuşum:KK50: J harfli tek tanıdığım ilkokul öğretmenim, o da yıllar öncesinde kaldı...

X