neslihan geçmişi bilir,geleceğe dönük söyledikleri benim için elmira ile paraleldi ama bana net olarak beklediğim kişiyle olup olmadığından emin olamadığımı söyledi,biri daha çıkacak hangisini seçersin şu an net değil dedi.ama bana döneceğini söyledi,orda serpil var o da aynı tarzda bakar,o da bana sonuçta o kişinin bana döneceğini söyledi ama ilişkimizin uzun soluklu olamayabileceğini söyledi.ancak serpil sakindir,neslihan tam bir deli,hiç tavsiye etmem,serpilin de dediği vaktinde çıkmadı,neslihanın da dediği çıkmadı,mayıs ayı için dedikleri çıkmadı her ikisinin de yine mayısın bitmesini bekliyorum ama medcezir cafe ye güvenmeyin derim...
eveet gelelim elanit'e. öncelikle çoraplı teyze dediğim için çok mahcubum kendisine:76: şaka bir yana çok şeker biri, yahşi bir faldı. sonucundan bahsetmiyorum tabii...
öncelikle geçmiş ve şu anı çok çok iyi bildi. ne var bunda diye düşünürüm hep çünkü 15-20 liraya bakanlar bile artık bilebiliyor. yalnız bu kadının geçmiş ve şu an ile ilgili bildikleri herkesin bileceği cinsten şeyde değildi. nokta atışı yaptı resmen. haa geçmişi ben de biliyorum ne işime yarar, sadece gelecek için söylediklerinin çıkma ihtimalini geçmiş ve şu anı iyi bilmesinden yorumluyorum o kadar. yanımda hiç fal baktırmayan ve inanmayan bir arkadaşım vardı. o da şok oldu. ben not alırken ellerim titredi o derece. söylediği her şeyi yazdım ve tekrar bakınca attı dediğim hiçbir şey yoktu. isimler süreler dahil. gördüklerimin en iyisiydi. mazlum bunun yanında çömez kalır. bir kaç adım önde kendisi yine de çünkü dediklerini yaşadım.
elanit'in iyi olup olmadığını söylemek için erken. en azından dedikleri çıkana kadar. sevdiğim bir yanı, dün yazdığım gibi sadece aşk meşk ile ilgili şeyler değil, işim, ailem, her konuya değinmesi ve tutturması oldu.
dediğim gibi çok iyi demek için çok erken dedikleri çıkar ya da çıkmaz bilinmez. çünkü normal hislerle bakılan bir fal değil bu. 3 harfliler var işin içinde ve yanıltıcı olabilirler. 3 harfli olmasa bile adı üstünde fal, gaybı yalnız allah bilir.
geçmişi saymıyorum, şu an ne olup ne bitiyor, kim nerde ne yapıyor, ne düşünüyor için kesinlikle tavsiye olunur. gelecek için çok net bir tarih verdi, ben normalde gün söylemem ama çok net bir tarih dedi. görücez bakalım. bir de bir olayın nasıl gelişeceği ile ilgili emine ile aynısını söyledi, bana hiç inandırıcı gelmemişti emine söylediğinde, bu da aynısını söyledi. imkansız bence ama bilmiyorum. zamana bırakıp unutarak yola devam etmekte fayda var.
elanit maceram böyle.
şunu da ilave edeyim, elanit'in nokta atışları tahmin edilmesi imkansız şeylerdi demiştim, onlardan 1-2 tanesini mercan'da söylemişti. ama o kadar. 100 tl'lik fal için eksik kalan yönleri çok fazlaydı. bu kadın 80 tl'ye herşeyden bahsetti ve tutturdu 15 dakikada. kısaydı ama o süre içinde her şeyi söyledi zaten. parayı gönderirken elim titremişti, bir şeyleri tutturup gerisini koyverecek bu da 80 etmez ya neyse demiştim ama verdiğim paraya ilk kez acımadım. soruya da gerek kalmadı. olumsuz da olumlu da söylese hakkını yiyemem, bu kadın aşmış kendini kendi hayatımı elime ayna alıp kendime anlatıyormuşum gibiydi.
ayna diyince aklıma geldi :S
bana bi ara dur karıştım sudan aynaya aynadan bana karman karışık oldum. toparlanacam 2-3 dk bekle demişti
tövbeler olsun. bu kez sağlamına çattık diyim ben size.
duyumlarıma göre görüntü olarak da pek normal bir kadın değilmiş zaten minikcim. belli su falı aynalar falan varsa işin içinde 3'ler de vardır. bu tehlikeli bir iş hem de ziyadesiyle. bu varlıklar haberci olabiliyorlar ancak günahı tehlikesi büyük. bilindiği üzere de her zaman doğru şeyleri göstermeyebilirler, yanıltıcı aldatıcı haberci de olabilirler. 3 olsun güç olmasın yine de. öeeeh iğrenç espirilerimle soğudum kendimden bir an.
bu sebeptendir ki gaybı yalnız allah bilir, ona inanıp ona dua etmekte fayda var gönlümüzden geçenler için. ben de forumun müftüsüne döndüm. of'lu hoca gibi hem söyle hem baktır yine de fala...tövbe tövbeeee:18:
bayıldı mı acep bu kız :86:
İstanbuldayken dibimde oturuyormuş.
Hayırlara vesile olsun kuzum. Bende artık fal peşinde koşturacağımı sanmıyorum.
İki saattir bön bön ekrana bakarken farkettimde ben bu aşkı,getirdiklerini,götüreceklerini kaldıracak güçte değilim.
Her an herşeyden vazgeçebilcek duruma geldim.
Belkide yarın bütün falları geçersiz sayar devam ederim hayatıma.
Fala göre değilde beynimden geçenlere göre devam ettiririm haayatımı.
tövbeler olsun. bu kez sağlamına çattık diyim ben size.
duyumlarıma göre görüntü olarak da pek normal bir kadın değilmiş zaten minikcim. belli su falı aynalar falan varsa işin içinde 3'ler de vardır. bu tehlikeli bir iş hem de ziyadesiyle. bu varlıklar haberci olabiliyorlar ancak günahı tehlikesi büyük. bilindiği üzere de her zaman doğru şeyleri göstermeyebilirler, yanıltıcı aldatıcı haberci de olabilirler. 3 olsun güç olmasın yine de. öeeeh iğrenç espirilerimle soğudum kendimden bir an.
bu sebeptendir ki gaybı yalnız allah bilir, ona inanıp ona dua etmekte fayda var gönlümüzden geçenler için. ben de forumun müftüsüne döndüm. of'lu hoca gibi hem söyle hem baktır yine de fala...tövbe tövbeeee:18:
oldu bende de dekont alamadım ama printscreen yapıp gönderdim eft ye ilişkin bilgileri.
yarım saat önce kapadım teli, elanit'e baktırdım. sadece şunu söyleyim. yuhhhhhhhhhh diyorum. ben bu kadarını görmedim, helali hoş olsun verdiğim para. içim acımadı.
şimdi dışarı çıkıyorum akşam anlatıcam neler oldu.
tşk.ler katre'ciğim
çok ciddi söyleyim benim inancım kalmadı fallara, bir yıl içinde rahat 100'den fazla fal baktırmışımdır. çıktı dediğim 3-4 kişinin falı oldu. bu işlere bel bağlayarak devam edilmez yola. ne olacaksa hakkımda gönlüm içim neremden geçiyorsa artık hayırlı olmayacaksa benim için, üzüleceksem, sırf ben istiyorum diye olmasın zaten. hayırlı olan olsun.
bu sebepten elanit evet şu an geçmiş süper ama geleceği bilecek diye bir kural yok. sadece ayna gibiydi. benle yaşamış gibiydi. ve itiraf edeyim korkuyorum aklıma geldikçe.
kızlar az önce deprep oldu
kızlar az önce deprep oldu
evet elim ayağım boşalmış durumda