İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de baktırdım med-cezir kafede, hem serpile hem neslihana, ama daha önce de yazmıştım, hangisi hangisi idi hatırlamıyorum bi tanesi baya iyi bakmıştı, neredeyse her söylediğini yaşadım, bir tanesi olması çok düşük ihtimalli birşeydi, onu bile bilmişti, sonra da diğerine arklarla gittim ama hiç birimize bilemedi.. of ama hangisi iyi olandı hangisi kötüydü hatırlamıorum

eveet...bide senin yorumlarını merak etmiştimmm:) herkeste yorumlar gayet olumlu:)...henüz fal baktırma modunda değilim amaa ihtiyaç olursa...elanit tercihim olacak bu durumda:)...bende elanit'in telefonunu rica edebilirimiyim:)

şunu da ilave edeyim, elanit'in nokta atışları tahmin edilmesi imkansız şeylerdi demiştim, onlardan 1-2 tanesini mercan'da söylemişti. ama o kadar. 100 tl'lik fal için eksik kalan yönleri çok fazlaydı. bu kadın 80 tl'ye herşeyden bahsetti ve tutturdu 15 dakikada. kısaydı ama o süre içinde her şeyi söyledi zaten. parayı gönderirken elim titremişti, bir şeyleri tutturup gerisini koyverecek bu da 80 etmez ya neyse demiştim ama verdiğim paraya ilk kez acımadım. soruya da gerek kalmadı. olumsuz da olumlu da söylese hakkını yiyemem, bu kadın aşmış kendini kendi hayatımı elime ayna alıp kendime anlatıyormuşum gibiydi.

ayna diyince aklıma geldi :S
bana bi ara dur karıştım sudan aynaya aynadan bana karman karışık oldum. toparlanacam 2-3 dk bekle demişti

son okuduklarımdan sonra elanit'in telefonunu rica edebilir miyim? bi süre fal baktırmam ama yakın zamanda fal krizim tutabilir yine :)

ayna diyince aklıma geldi :S
bana bi ara dur karıştım sudan aynaya aynadan bana karman karışık oldum. toparlanacam 2-3 dk bekle demişti

tövbeler olsun. bu kez sağlamına çattık diyim ben size.

duyumlarıma göre görüntü olarak da pek normal bir kadın değilmiş zaten minikcim. belli su falı aynalar falan varsa işin içinde 3'ler de vardır. bu tehlikeli bir iş hem de ziyadesiyle. bu varlıklar haberci olabiliyorlar ancak günahı tehlikesi büyük. bilindiği üzere de her zaman doğru şeyleri göstermeyebilirler, yanıltıcı aldatıcı haberci de olabilirler. 3 olsun güç olmasın yine de. öeeeh iğrenç espirilerimle soğudum kendimden bir an.

bu sebeptendir ki gaybı yalnız allah bilir, ona inanıp ona dua etmekte fayda var gönlümüzden geçenler için. ben de forumun müftüsüne döndüm. of'lu hoca gibi hem söyle hem baktır yine de fala...tövbe tövbeeee:18:

İstanbuldayken dibimde oturuyormuş.
Hayırlara vesile olsun kuzum. Bende artık fal peşinde koşturacağımı sanmıyorum.
İki saattir bön bön ekrana bakarken farkettimde ben bu aşkı,getirdiklerini,götüreceklerini kaldıracak güçte değilim.
Her an herşeyden vazgeçebilcek duruma geldim.
Belkide yarın bütün falları geçersiz sayar devam ederim hayatıma.
Fala göre değilde beynimden geçenlere göre devam ettiririm haayatımı.

çok ciddi söyleyim benim inancım kalmadı fallara, bir yıl içinde rahat 100'den fazla fal baktırmışımdır. çıktı dediğim 3-4 kişinin falı oldu. bu işlere bel bağlayarak devam edilmez yola. ne olacaksa hakkımda gönlüm içim neremden geçiyorsa artık hayırlı olmayacaksa benim için, üzüleceksem, sırf ben istiyorum diye olmasın zaten. hayırlı olan olsun.

bu sebepten elanit evet şu an geçmiş süper ama geleceği bilecek diye bir kural yok. sadece ayna gibiydi. benle yaşamış gibiydi. ve itiraf edeyim korkuyorum aklıma geldikçe.

ben bi kac gündür bu konuyu arastırıorum sadece 3 harfliler diil su falında güç hayvanları ve meleklerdende yardım alınıo cok karısık bi konuymus oku oku 2 gündür cübbeli larox hoca olcam töbe töbe

bu arada burcm sanırım cokkk önceden baktıran ona ulasırsak gelecek konusunda basarılı olup olmadıgını öğrenebiliriz...

tşk.ler katre'ciğim

caddebostan zeynepte su falı bakıo o da biyerlerden güç alıyo zaten belli yoksa tak diye isim söylenmezz mantıksız yani ,,,bakalım faln çıkmasına az kaldııı.......haber veririm size

bende tırstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…