neslihan geçmişi bilir,geleceğe dönük söyledikleri benim için elmira ile paraleldi ama bana net olarak beklediğim kişiyle olup olmadığından emin olamadığımı söyledi,biri daha çıkacak hangisini seçersin şu an net değil dedi.ama bana döneceğini söyledi,orda serpil var o da aynı tarzda bakar,o da bana sonuçta o kişinin bana döneceğini söyledi ama ilişkimizin uzun soluklu olamayabileceğini söyledi.ancak serpil sakindir,neslihan tam bir deli,hiç tavsiye etmem,serpilin de dediği vaktinde çıkmadı,neslihanın da dediği çıkmadı,mayıs ayı için dedikleri çıkmadı her ikisinin de yine mayısın bitmesini bekliyorum ama medcezir cafe ye güvenmeyin derim...
ben de baktırdım med-cezir kafede, hem serpile hem neslihana, ama daha önce de yazmıştım, hangisi hangisi idi hatırlamıyorum bi tanesi baya iyi bakmıştı, neredeyse her söylediğini yaşadım, bir tanesi olması çok düşük ihtimalli birşeydi, onu bile bilmişti, sonra da diğerine arklarla gittim ama hiç birimize bilemedi.. of ama hangisi iyi olandı hangisi kötüydü hatırlamıorum