- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
Bi kitap okuyorum...
kitapta diyo ki: "Hayatımda yeni birinin fikrine alışmak o kadar zor ki...Aniden bir uzay aracından bir uzaylı inip " Merhaba dünyalı! Ben dostum.." dese daha az yadırgarım....."
Nasıl güzel özetlemiş bu sağlanıp kalma durumumuzu
beni her yeni başlangıc korkutur.
yeni bi insan. yeni huylar. tanıma süreci,alışma süreci
benim danada biliyo bunu tabi cok güveniyo buna cok
katılıyorum canım. birine alışmak zaten zor, baştan başlamak da çok zor..
evet zor ve onlar bu zaafımızı biliyorlar.
ama ben en son dedim sensizliğe alışmam çok zor, önüme bakmamda çok zor ama hayatımdan gölgeni çek,sensizliğede alışıcam,yoluma devam edip düzenimide kurucam.
el cevap : hayır anlamında kaşlarını kaldırdı. o an onu öldürebilirdim. çok büyük bir bencillik bu.
Dediğin gibi işte bunu o kadar iyi biliyorlar ki çünkü her döndüklerinde bizi buluyorlar ve sevgimizden hiçbirşey eksilmeden buluyorlar. Belki de bu sevginin büyüklüğünü bildiklerinden bizi bırkamıyorlar. Çünkü erkekler cocuk gibi nolursa olsun onu seven kadını tercih ediyorlar. Annelerinden gördükleri sevgiyi sıcaklığı veren kadına geri geliyorlar. O yüzden sıkıldıklarında gidiyorlar nasılsa döndüklerinde orda olduğumzudan eminler :):)
ama hesaba katılmayan bir şey var. ki biz bu ayrlıgımızda onu yaşıyoruz minik değişti.
her zaman senden vazgecemem diyen ben . geçtim karşısına benim bi acı limitim var sen o limiti geçtin. çık artık hayatımdan dedim. barışmak için uğraşcamı sandıgı bulusmada. gölgeni cek hayatımdan ben düzenimi kurucam dedim. ben ne kadar acıttıgını anlattım. şu an sevgim agır basıyor görmüyorum ama biraz daha ugrasırsan ağır basan şeyler farklı olacak dedim.
biraz hissettirmek gerekiyor bazı şeyleri. ben bu ayrılıkta onu anlıyorum.
barışır mıyız onuda bilmiyorum ama bir daha ki konuşmadan sonra , konuşmanın seyrine göre yoluma bakıcam.
tek devam etmem gerekiyorsa edicem.
ama şunu bilecek artık dönüşü yok , ayaklarıma kapansada yok
Maltepede medjezir cafede Neslihan hanima baktirin....agziniz acik kalacak okadar soyleyebilirim...cok kisiye baktirdim ama bukadar detayli olaylari bilen ilk kisi...
aramızda bu mesajı ciddiye alıp gitmek istyen olur belki diye yazıyorum KESİNLİKLE çok berbat ötesi sakın gitmeyin emi :)
İyi demişsin biraz bunları sallamak gerekiyor bırakıp gideceğini bildirmek gerekiyor. Ama ondan sonrada ilişkide de bu imajı devam ettirmek gerekiyor yoksa gene eskiye dönüyorlarbirazda kendi kıymetimizi bilmemiz gerek :) Biz görüşmüyoruz ama ilk gördüğümde kesin benimde ilk diyeceğim laflar bunlar hatta daha ağır konuşmaktan korkuyorum
ben de çok ağır konuştumm adam değerimi anlayacağına ara verdi kendi kendine aramıyor
bizde ki sorun şu. hemen çözelim sorunları istiyoruz. erkekler ise biraz düşünüp,sakinleşip çözmek istiyor.
10 gün konuşmayın ah anam herşey bitti diyoruz. halbu ki onlar hayatına devam ediyor bittiyi düşünmüyor. sakinleşince gelip konusuyor.
benim ilişkimde yani biten ilişkimde böleydi.
olacak-olacak naptı acaba konuştu mu:)
yaw ben bu elaniti çok sevdim :) günde 3 kere konuşur olduk daha falcı malcı istmem yazmayın sakın artık beni yoldan çıkarmayın
neslihan geçmişi bilir,geleceğe dönük söyledikleri benim için elmira ile paraleldi ama bana net olarak beklediğim kişiyle olup olmadığından emin olamadığımı söyledi,biri daha çıkacak hangisini seçersin şu an net değil dedi.ama bana döneceğini söyledi,orda serpil var o da aynı tarzda bakar,o da bana sonuçta o kişinin bana döneceğini söyledi ama ilişkimizin uzun soluklu olamayabileceğini söyledi.ancak serpil sakindir,neslihan tam bir deli,hiç tavsiye etmem,serpilin de dediği vaktinde çıkmadı,neslihanın da dediği çıkmadı,mayıs ayı için dedikleri çıkmadı her ikisinin de yine mayısın bitmesini bekliyorum ama medcezir cafe ye güvenmeyin derim...aramızda bu mesajı ciddiye alıp gitmek istyen olur belki diye yazıyorum KESİNLİKLE çok berbat ötesi sakın gitmeyin emi :)
bayıldı mı acep bu kız :86: