İstanbul'da Fal - Falcılar

Hİçbirşey yazmayacaktım kızlar konu beni ilgilendirmiyo veya benimle birebir konuşulmadI diye Allah aşkına fal çıkmadan veya zamanı gelmeden falcıya saldırmayalm bu arada anI ve gemişi bilmese nasıl geleceğe inanıcaksın ki zaten allah herkesin gerçkten kalbine göre versinn.......................................

ha elmira kötü evetttt kötünün kötüsüü
elanıte baktırmadım biliyormus kadın anı ve gecmısı...
benımkıler de ıdare eder....

Ama bu hareketlerinle telefonlarina cikmamasi cok dogal Elmira'nin. Diger falci icin soyleyeceklerim, istenilen falci ozelliklerine sahip Elanit, gecmisi, an'i cok iyi bilmis, hani zamaninda baktirmis ve gelecekle ilgili cikmamis olsa yorum yap derim.. ama oyle birsey yok degil mi angel_edalim? O zaman yorum yapmak icin bi neden bile yok bence.

gül stones da canım,madonun tam karsısı...
cansuyu bilmiyorumm

Ben Selma Toprak'ın adını burada görerek ve yorumları okuyarak Selma hanıma baktırmıştım 7 Nisan'da. Söylediği 4-5 şeyi söylediği şekilde yaşadım. Dün özellikle, söylediği çok önemli bir şeyi bire bir yaşadım. Söylediği tarihler içinde ve söylediği şekilde.

larox elmiranın tel.unu için çok sağol,özelden yazamıyorum,teşekkürler,baktırdıktan sonra izlenimlerimi paylaşıcam...

zira sende dayanılcak gıbı degılsın bırda yorumunu begendıgın ınsanlar dahıl bir çok kişi sana tahammul edemıyo ama bulasmıyoooo malum nedenı bellıı

selam.bende uzun süreden beri bu formu takip ediyorum...
Kimseyi suçlamak istemiyorum ama.sen gerçekten abarttın artık.insanların neden canını sıkıyorsun anlamıyorum.kim nereye gitse azıcık ümitlense ki bu ümit için gidiyoruz malesef.zayıfız şu an bilmem farkındamsın?ama sen hep insanların ümitlerini kırıyorsun alttan alttan laf sokmalar.hep kaçak dövüş.eğer bir şeyi biliyorsan düzgün ve açıkca anlat.yoksa böyle üstü kapalı yazma.artık senin hakkında farklı şeyler düşünmeye başlıyorum.gerçi senin için farketmez dimi insanların ne düşündüğü yine bildiğini okuycaksın ama lütfen can sıkma artık.şu zor dönemleri böyle umutlanıp sonra umutları insanlar kendileri bak tekrar yazıyorum kendileri ancak aşarak yaşamaya devam edebiliyorlar.senin yaptığın şu an hakaret olacaksa hakaret olsun ama terbiyesizlik....baktırmadığın insanlar hakkında bile yorum yapabiliyorsun.bu duru görü sende de var heralde.bnece sen boşuna gitme falcılar ihtiyacında yok zaten.

e bana ne elmıradan,yok sımdı ben kendısıne hakaret etmısım ya burdan ki etmedim...madem öyleymiş yazayım bari dedim....çıkmasın tele zaten arayan da yok o dönem siz çok yazınca acaba mı demiştim iyiki bakmamıs her işte bir hayır var...

elanite birşey demedim arkadaslar,anı biliyormus,gecmısı bılıyormus,kötü demedim ki ben...benim demek istediğim zaten aklında olan bildiğin şeyleri söylüyor,gelecek i beklemek lazım dı...

yorum yapmak için baktırmaya gerek yok,ben kadına baktırma demedım,nosunu ısteyenlere tel gönderdim...demek istediğim farklı bu ınsanlar bıceşit telepat aklındakını bildiğini söylüyorlar...Bunu da yenı keşfediyor gibiyim...

Handenın olayında bundan emın oludum mesela...

minik baktırmadan önce hande baktırmıstı zaten 3 gün önce falan...kadın biliyor anı geçmişi...

herkes özgür istediği yorumu yapar,müdahale etmeyinn

yorum yapmayacammm.....once oku nedemek ıstedıgımı anla ama bana yorum yazmaa

Gelecek icin soyledikleri cikmadan kimse bunu anlayamaz, her onune gelende baktirmadigi falci icin yorum yapamaz.. "Ben baktirmadim, ama bence o kisi bilmiyodur, cunku kendime gore sebeplerim var.." her onune gelen boyle yorum yapicaksa ohooooo...

Gelecek icin soyledikleri cikmadan kimse bunu anlayamaz, her onune gelende baktirmadigi falci icin yorum yapamaz.. "Ben baktirmadim, ama bence o kisi bilmiyodur, cunku kendime gore sebeplerim var.." her onune gelen boyle yorum yapicaksa ohooooo...

ben dedım mı bılmıyordurr,sız saldırırken karsı tarafa önce dogru okumayı,okudugunu anlamayı ögrenin...

Boşverin kızlarrr.........:)))ayyy elanittte baktıran var mı bugünn bakıym ben aradım yoğunmuşşşşş kadınnın kafası patlayacak bizden

forumun suyu cıktı
ben aklındakılerı söylüyor dedim,baktırma bilmiyor demedım
her zmanki gibi falcı müritleri gibi saldırıyorsunuz,eskılerden kımse yorum yazmıyor...
forum elmiranın forumu oldu...ben de yazmayayım istediğiniz gibi at koşturunn

ben dedım mı bılmıyordurr,sız saldırırken karsı tarafa önce dogru okumayı,okudugunu anlamayı ögrenin...

düşün bakalım bi ...bu kadar insan neden sana böyle yapıyor...artık tahammül edilmez oldunn.herkesin bi sınırı var dimi .ki ben formda kimseyle böyle diyaloglara girmedim yani beni bile sinirlendirdi artık yazdıkların.hatanı anlamanı umuyorum.

bu kadar ınsan derken elmıracılar ve sen....
masallah eskıler sustu girmiyorlar bile forumaa,ne haliniz varsa görün

1.Kadıköyde Aysun Hanım var, iyi fal bakar, çok tatlı bir insandır, evde bakar ama ben de baktıralı çok olmadı, fakat hisleri kuvvetli,bazı dedikleri oldu, diğer dediklerinin olması imkansız görünüyor ama beklicem.
2.Soğanlık Emine:Fena değildir.
3.Göztepe de benzin istasyonunun karşısında platin tabelasının yanından girdiğinde solda market olan apartmanın üst katlarından birinde Neval vardır,fena falcı değildir,bildikleri vardır ama tel.unu kaybettim.
4.Kurtuluştaki melahat,geçmişi gayet iyi bilir ama geleceğe ait katıp karıştırır.

arkadaşlar yazıp yazmamak sizin elinizde o yüzdenn bence artık konuyu kapatın bu ne ya 2 tane falcının yakasından bi o bi bu,,,, yaz veya yazma sadece fal ile ilgili yorum yapıp bu konulara girmemek lazm......ben ikisini de baktırmamış biri olarak diyorumm ki allah aşkına çamur atmaktan ve birilerini kötülemekten vazgeçinn çıkmadı veya çıktı veya anı bile bilemedi neyse yaşadığınız onu yazıp geçin bu kadar.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…