Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KATRE selam cnm,hoşgeldin
kızlar bende şu sıralar olgu'nun NİSAN ay'ı için yaşanması muhtemel dediği durumları yaşıyorum,söylerken pek ciddiye almamıştım ama aynı onun söylediği gibi geçiyo bu ay,ciddiye almadığım unutup gittiğim fallar çok daha çabuk çıkıyo galiba
Boşverin kızlarrr.........:)))ayyy elanittte baktıran var mı bugünn bakıym ben aradım yoğunmuşşşşş kadınnın kafası patlayacak bizden
safirs elanitin numarasini bende rica edebilirmiyimmm ?
bugun baktirmicam soz veriorm sanirim bugun cok yogun kadin.
taksimde bir kafedir,bu sevgi bişey bilmez ve bir de çok biliyomuş gibi idda eder.
böyle yazmana çokk sevindim. olumsuz bir kaç yorumdan sonra kısa kesip yollamaya kalktı.biraz soru sorunca sinirlendi istediklerini söylemiycem işte gibi şeyler demişti. enteresan diye düşünmüştüm yine de sevindim çıkmadı dediğine, iki üç şey söylemişyi onlar da oldukça negatifti çünkü.
burda biri sanırım laroxtu bişe için gün sayıyodu çıktımı falı merak ettim.sanırım spesifik bişeydi.
saatler var cnm=)
demet deli doludur,çok şey bilmez ama çok da fena falcı değildir,tutturdukları olur.
sevgiye ben de baktırmıştım. hiç bişi çıkmadı.memnun kalmadım. aynen soru sorunca azarladı.
safirscim bendeki numara da o ama cvp vermiyor
Kim bulduğunuz falı çıkan? Elmira'nın bana dedikleri de çıkmadı ve tarihleri ötelemesine rağmen yine yeni verdiği tarihte de çıkmadı. İlk baktığı falda ben bir sağlık sorunumdan söz etmişim, söz etmişim diyorum çünkü telefonda konuşurken ses kaydı da almıştım sonradan dinlediğimde bu sağlık sorunumla ilgili sorular sormuş, geçmişte olan ve çok büyük sorundu geçmişte olmasına rağmen bunu da söyleyemedi. 2. baktığında bu sağlık sorunumla ilgili sorun yaşayacaksın dedi ki ben ilk baktığında ona durumu anlatmıştım. Benim açımdan Elmira'nın söylediklerinin çıkması çok olumlu yani istemediğim şeyleri değil tam tersi istediklerimi söyledi ama çıkmadı. Yani duymak istemediklerini söyleyen kişiler bilemedi durumu benim için geçerli değil, tam tersi duymak istediklerimi söyledi ama gerçekleşmedi.
elmira bana midende sorun olcak demıştı falın üzerinden 1 ay 2 gün geçti en ufak rahatsızlığım olmadı çıkmadı elmira bilemediii
anlayan anladı
Sevgili arkadaşlar,
Sizlerden öğrendiğim kişiler ile ilgili çok dişe dokunur bir gelişme yaşamadığım için burada paylaşmadım. Yine de telefon isteyip isteyip birşey yazmamış olmak hoş değil tabi. Sonuçta burası bir paylaşım yeri. O yüzden kısaca özetliyorum;
1. En son Elmira'ya baktırdım. Söylediklerine benzer şeyler yaşadım ama benim zorlamam ile oldu. Yani Elmira'nın söyledikleri yüzünden cesaret bulup bir süredir konuşmadığım kalbimin sahibi ile konuşmak için bahane yarattım. Elmira Mayıs ayında konuşacaksınız demişti amatarih dışında dediği şeyleri yaşamadım Yine de Haziran - Temmuz için dediklerini ümitle bekliyorum.
2. Olgu; ilkinde beni sevinçten göklere uçurdu. Ama söylediklerini yaşayamadım. 2. gidişimde(ben bi falcıya en azından 2 kere şans tanırım) pek te olumlu konuşmadı. Bekle dedi, bekliyorum.
3. Pilav Cafe Biriz Hanım; malum kişi ile erguvan zamanı konuşacaksınız demişti.3 gün önce konuştuk. Ama kendisi gelecek, sıkıntılarını bir bir açıklayacak dedi. Ne yazık ki olmadı...
4. Angels Burcu; 6 hafta ara ile 2 kere baktırdım. Bire bir aynı şeyleri söyledi. ama ben söylediği şeyleri net olarak göremiyorum hala.
5. Kadınlar Kulübü Meryem, bir zamanlar çok sevdiğim Remziye, Dejavu Cafe Yiğit, Symbol Serkan, Cıvıltı Cafe ve aklıma gelmeyen diğerleri ... Maalesef hepsi beni hayal kırıklığına uğrattığı için artık gitmiyorum.
Aslında özetle; karmaşık durumlarda geleceği bilen yok. Özellikle karmaşık ilişkilerde. Sıkıntılı demiyorum, karmaşık diyorum. Ben yine de vazgeçmiyor, yenileri denemek istiyorum Aşk kalbi teslim alınca akıl bedeni terkediyor. Offf...
Bu yüzden YARDIMMM!
Aç gözlülük olmazsa 3 falcının da bilgilerini istiyorum.
* Suya bakan Hanife Hanım
* Elanit (ısrarla istiyorum)
* Kadıköy'de evde bakan Aşkım (Sevgili Selena, msn ile ilgili söylediğini anlamadım. Biraz teknoloji özürlüyüm:))
Hepinize sevgiler.