İstanbul'da Fal - Falcılar

herkese kendi falcımı kesinlikle tavsiye ediyorum gerçekten çok güzel biliyoooo

hayır denemedim çünkü ben iyi bir falcı buldum onun için denemeyede gerek duymadım hiç ama fala merak işte yinede girip bakıyorum bu foruma :)) ben çok meraklıyım fala çokta seviyorum fal baktırmayı:)

fala meraklıysan, ara sıra değişiklik yapmak lazım :) eğer istersen sana hemen elanit'in ve Elmira'nın telini atarım :) böylece sen de falcıları karşılaştırabilirsin Sonuçta burası bir fal forumu ve herkes yeni birilerini aradığı için buradadır... sen hariç sanırım :)

evet forumda onların isimleri baya bi geçiyo. herkes yeni birilerini arıyo olabilir demekki çok memnun değillerki bi arayış içine girmişler :)) ama yinede teşekkür ederim.. tabi yinede kimlerin iyi baktığını bilmekte fayda var

Son düzenleme:
rüyanız hayrolsun emineye baktıran varmı?? benim bir arkadaşım baktırdı ama daha gelecekle alakalı söylediği çıkmadı bekliyo :)sizce geleceği biliyormu??

Son düzenleme:
rüyanız hayrolsun emineye baktıran varmı?? benim bir arkadaşım baktırdı ama daha gelecekle alakalı söylediği çıkmadı bekliyo :)sizce geleceği biliyormu??

pardon birsey sorucam, madem falcindan cok memnunsun o halde bu forumda ne isin var? Kendi falcinimi bize tanitmak amacin?

Son düzenleme:

pardon arkadasım,madem çok mennunsun bu sitede ne işin var...
şahsen benim böyle bir falcım olsa hayatta buralara çıkıp ta reklam etmem kendisini,zira çok arayanı olursa bana eskisi kadar çok zman ayıramaz değil mi...

valla benim bir falcım var kulaklarınıza inanamazsınız,böyle her şeyi pat pat anlatıyor,şok olursunuz şokkkk,100 tl cik

iyi iş aslında 6 kişi arasa o gün valla asagari ücretten aylık maas işte......yazık yaaa

Günaydın şu an forumda olan bayanlar,

Eskilerden olanlar var gördüm:)) Minikdepresiften istedim ama sizlerde varsa sizden de rica edebilir miyim Elanit'in telini... Teşekkürler...

komısyonda alınır ii iş heee düşünsene 100 lira 20 sı senın olur :)))))

Son düzenleme:
KIZLAR SELAM ;

Ben ve iki arkadaşım ELANİT'e baktırdık,ortak yorumumuz şu;çok iyi,gayet başarılı benim fal 15 dk sürdü arkadaşlarımın yarım saat falan sürdü ön yargılı olmayayım iyice dinleyeyim öyle yorum yapayım dedim kendi falımı anlatayım size ilişikim ne kadar sürdü,neden bitti,erkek arkadaşımın ismi,ilişikimiz ne zaman başladı nasıl devam etti nereye gidiyodu,nerde bitti hepsi ama hepsini takıt takır söyledi kadın her falcının görüp söyleyemeyeceği detayları,kilit noktalarını falan anlatıveriyo biz çok memnun kaldık, ayrıca çok iyi niyetli bir kadın halime acıdı herhalde birşey olursa ara çekinme muhakkak yardımcı olurum dedi valla ben çok sevdim onu bırakmam artık peşini

bilmediğin şeyler söyledi mi? yoksa anlattıkları bildiğin şeyler miydi?

ağır tahrık ama yaa baktırmıycam dıyom 2 gundur merak ettırdınız..gelecek yorumu nasıldı tatlım kımlerle aynıydı ya da farklı?

bilmediğin şeyler söyledi mi? yoksa anlattıkları bildiğin şeyler miydi?

bildiğim şeyleri söyledi tabiki gelecek içinde bi öngörüsü var bana içinde bulunduğum durumu bu kadar detaylı ve doğru analiz eden biri için kötü diyemem hakkını yiyemem

BRCUM teşekkürler arkadaşım,ben memnunum 1 saat hikaye dinleyeceğime 15 dk.gerçekleri duymak çok daha iyi

hadi birdaha diyeyim,senin bildiklerini aynen sana anlattı,bilmediğin hiç birşey söylemedi...
hatta kafanda düşündüklerini söyledi sana,belkide bildiğini zannettiklerini...
çok mu şifreli olduu
he bırakma peşini,tut paçasından

gelecek için söylediği seneryoda zaten senin aklında olan birşeydi
tamam sustummm

bi deneseydik aslında yaaa :)

dene dene,gereci de denesin,bende teşvik ediyorum etrafımı deneyin diye gerçekten elenit bacı kızmasın bana

valla deneyin sonra paylaşın bakalım gelecek çıkacakmı hepberaber bekleriz...

hatta isteyenlere elenıtın telini bile gönderiyom yanii,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…