İstanbul'da Fal - Falcılar

komısyonda alınır ii iş heee düşünsene 100 lira 20 sı senın olur :)))))

bebeğimm küçük düşünme:KK53: falcı bizzat ben olacam,direk 100 liraa:KK37::KK37: nasılsa baktıra baktıra ortalama fal bakmayı becerebilirim,burdaki herkesi de tanıyom sayılırr bayağı tuttururum gibime geliyor

dene dene,gereci de denesin,bende teşvik ediyorum etrafımı deneyin diye gerçekten elenit bacı kızmasın bana:KK53::KK53:

valla deneyin sonra paylaşın bakalım gelecek çıkacakmı hepberaber bekleriz...

denemıycem şuanı ben zaten biliyom bana cazip gelmiyor geçmişi şuanı anlatanlar :KK53:

Sevgili arkadaşlar,

Sizlerden öğrendiğim kişiler ile ilgili çok dişe dokunur bir gelişme yaşamadığım için burada paylaşmadım. Yine de telefon isteyip isteyip birşey yazmamış olmak hoş değil tabi. Sonuçta burası bir paylaşım yeri. O yüzden kısaca özetliyorum;

1. En son Elmira'ya baktırdım. Söylediklerine benzer şeyler yaşadım ama benim zorlamam ile oldu. Yani Elmira'nın söyledikleri yüzünden cesaret bulup bir süredir konuşmadığım kalbimin sahibi :KK16: ile konuşmak için bahane yarattım. Elmira Mayıs ayında konuşacaksınız demişti amatarih dışında dediği şeyleri yaşamadım:KK43: Yine de Haziran - Temmuz için dediklerini ümitle bekliyorum.

2. Olgu; ilkinde beni sevinçten göklere uçurdu. Ama söylediklerini yaşayamadım. 2. gidişimde(ben bi falcıya en azından 2 kere şans tanırım) pek te olumlu konuşmadı. Bekle dedi, bekliyorum.

3. Pilav Cafe Biriz Hanım; malum kişi ile erguvan zamanı konuşacaksınız demişti.3 gün önce konuştuk. Ama kendisi gelecek, sıkıntılarını bir bir açıklayacak dedi. Ne yazık ki olmadı...

4. Angels Burcu; 6 hafta ara ile 2 kere baktırdım. Bire bir aynı şeyleri söyledi. ama ben söylediği şeyleri net olarak göremiyorum hala.

5. Kadınlar Kulübü Meryem, bir zamanlar çok sevdiğim Remziye, Dejavu Cafe Yiğit, Symbol Serkan, Cıvıltı Cafe ve aklıma gelmeyen diğerleri ... Maalesef hepsi beni hayal kırıklığına uğrattığı için artık gitmiyorum.

Aslında özetle; karmaşık durumlarda geleceği bilen yok. Özellikle karmaşık ilişkilerde. Sıkıntılı demiyorum, karmaşık diyorum. Ben yine de vazgeçmiyor, yenileri denemek istiyorum:KK34: Aşk kalbi teslim alınca akıl bedeni terkediyor. Offf...

Bu yüzden YARDIMMM!

Aç gözlülük olmazsa 3 falcının da bilgilerini istiyorum.

* Suya bakan Hanife Hanım
* Elanit (ısrarla istiyorum)
* Kadıköy'de evde bakan Aşkım (Sevgili Selena, msn ile ilgili söylediğini anlamadım. Biraz teknoloji özürlüyüm:))

Hepinize sevgiler.

al işte gene aynı huylu huyundan vazgecmio abi ben bişey demiorum susıyım diorum!!! bi rahat bıraksa insanları diorum diorum nerde o zihniyet yine susuorum!!

hadi birdaha diyeyim,senin bildiklerini aynen sana anlattı,bilmediğin hiç birşey söylemedi...
hatta kafanda düşündüklerini söyledi sana,belkide bildiğini zannettiklerini...
çok mu şifreli olduu:KK53::KK53:
he bırakma peşini,tut paçasından:KK37::KK37:

bebeğim öyle deme ben memnun kaldım,şuan olup biten bir kaç şey söyledi işte bunlar benim bilmediğim şeylerdi ortak arkadaşımızla konuştum oda doğruladı bunları geçmiş ve şuan iyi geleceğide görecez hep beraber gerçi çok iyi bi senaryo yazmadı ama olsun :S

hadi birdaha diyeyim,senin bildiklerini aynen sana anlattı,bilmediğin hiç birşey söylemedi...
hatta kafanda düşündüklerini söyledi sana,belkide bildiğini zannettiklerini...
çok mu şifreli olduu:KK53::KK53:
he bırakma peşini,tut paçasından:KK37::KK37:

cok merak ediorum senin baktırdıkların sana ne dio hayır bizimkiler hep kötüde seninkiler tüymü dikio üstüne anlamadım al elanittede aynı seyi yaptın bu kdr insan hepimize para battı gittik baktırdık ohh sefamız olsun ne diyim sana ya bırak artık heves kırmak için bu kdr caba harcanmaz ama

bebeğim öyle deme ben memnun kaldım,şuan olup biten bir kaç şey söyledi işte bunlar benim bilmediğim şeylerdi ortak arkadaşımızla konuştum oda doğruladı bunları geçmiş ve şuan iyi geleceğide görecez hep beraber gerçi çok iyi bi senaryo yazmadı ama olsun :S

biliyorum hayatım memnun kaldığını,beğendiğini,bilmemmmii....
ben sadece bir teori atıyorum ortaya:KK53::KK53:
bu teoriyi de aklımasokan birisi var yoksa bende baktırırdım çoktann:KK53:

cok merak ediorum senin baktırdıkların sana ne dio hayır bizimkiler hep kötüde seninkiler tüymü dikio üstüne anlamadım al elanittede aynı seyi yaptın bu kdr insan hepimize para battı gittik baktırdık ohh sefamız olsun ne diyim sana ya bırak artık heves kırmak için bu kdr caba harcanmaz ama

ya sen avukatmısınn ya ne atlıyosun benım yazılarıma....
yazdıgım kısı handekuka sana mı yazdım ,ayrıca kız ilk baktırdıgında senden önce ben duydum yorumlarını,begendıgını bıliyorum kadın hande ne bılıyosa aynısını söyledi ona,yanlıs bır sey demedı,bilemediği birşey olmadı....
belkı bunları yazıyorum bir sebebi var arkadasım nerden bılıyorsun....nıye diyalogun içine atlıyorsunnn...
ben dedım mı bılemıyor baktırmayın....numara ısteyenlere bızzat numara yolluyorum....
ben burda aklındakılerı söylüyor diyorsam vardır bir bildiğim hayat kk dan ibaret değil...
o yüzden sana hitap etmedıkce atlama arkadasım.....

ha elmira kötü evetttt kötünün kötüsüü
elanıte baktırmadım biliyormus kadın anı ve gecmısı...
benımkıler de ıdare eder....

ayh allah askına yemin ederim senle daha uğrasmıcam sana olan olmus ztn bide ben uğrasmıcam belli mutsuzlukla negatiflikle besleniosun sen herkez kötü bi sen iisin herseyin dorusunu bilirsin padisahım cok yasa sanamı yazdım ne demek ya genel olarak sinir bozuosun bi handemi okuo burayı git özelden ver aklını o zaman nese allah askına sus cvp vermeyelim tutamadım kendimi zira dayanılcak gibi diilsin... allah carsına göre pazar evrsin...

çıkan fal haberi...
elmiraya götürdüğüm arkadaşımda gelişmeler oldu dediği zamanda net barışırlar bu durumda :KK62::KK62:

KIZLAR SELAM ;

Ben ve iki arkadaşım ELANİT'e baktırdık,ortak yorumumuz şu;çok iyi,gayet başarılı benim fal 15 dk sürdü arkadaşlarımın yarım saat falan sürdü ön yargılı olmayayım iyice dinleyeyim öyle yorum yapayım dedim kendi falımı anlatayım size ilişikim ne kadar sürdü,neden bitti,erkek arkadaşımın ismi,ilişikimiz ne zaman başladı nasıl devam etti nereye gidiyodu,nerde bitti hepsi ama hepsini takıt takır söyledi kadın her falcının görüp söyleyemeyeceği detayları,kilit noktalarını falan anlatıveriyo biz çok memnun kaldık, ayrıca çok iyi niyetli bir kadın halime acıdı herhalde birşey olursa ara çekinme muhakkak yardımcı olurum dedi valla ben çok sevdim onu bırakmam artık peşini :KK37::KK37::KK37:

elanitin söyledikleri baktırıdığın diğer falcılarla paralel mi yoksa farklı mıydı kıyaslayabilir misin?

ayh allah askına yemin ederim senle daha uğrasmıcam sana olan olmus ztn bide ben uğrasmıcam belli mutsuzlukla negatiflikle besleniosun sen herkez kötü bi sen iisin herseyin dorusunu bilirsin padisahım cok yasa sanamı yazdım ne demek ya genel olarak sinir bozuosun bi handemi okuo burayı git özelden ver aklını o zaman nese allah askına sus cvp vermeyelim tutamadım kendimi zira dayanılcak gibi diilsin... allah carsına göre pazar evrsin...

zira sende dayanılcak gıbı degılsın bırda yorumunu begendıgın ınsanlar dahıl bir çok kişi sana tahammul edemıyo ama bulasmıyoooo malum nedenı bellıı

hahahahaha evet cnkü o insanlarla benle beraber görüşüosun hergün telefonda realde nese tamam allah askına ya agresifim manyağım ben hadi cnm hadi işine bak.. bol sans..

Son düzenleme:
gereci ya da diğer arkadaşlar lütfen bana elmiranın tel.no sunu verir misiniz?
özelden yazamıyorum yeni üyeyim o sebeple 100 mail hakkını doldurmak için tüm bildiklerimi ayrı ayrı yazıcam.

arkadaşlar burcu'ya baktırdım (kadıköy-angels kafe) geçmişe ait çok bildikleri oldu,geleceğe ait ihtimalli konuştu, geleceğe ait bişey tutturabileceğini sanmam ama yine de çıkarsa size söylicem.

kızlar gül'den haberi olan varmı ..dün gittim. sentimento'dan ayrılmış. yerine cansu diye bi kadın gelmiş.. merak ettim baktırdm... yüz falı bakıyo oda .anı flan çok iyi bildi. evimi tarif etti. mutfakla salonun bir oldugunu falan söyledi:KK70: evin ne tarafta durduunu söyledi .. üst ttarafından ne gectıı flan:KK70: bnm sıpanın saclarınn acık olduunu zman zaman kirli sakal bıraktıını kısık kısık baktıgını bildi. ama bir kk kızı olarak tecrübeliyim ve bnm icin önemli olan gelecek :) kim bu kadın yaa bilen varmı

X