İstanbul'da Fal - Falcılar

pardon birsey sorucam, madem falcindan cok memnunsun o halde bu forumda ne isin var? Kendi falcinimi bize tanitmak amacin?

pardon??? burada insalar iyi bir falcı varmı diye tartışıyo öyle diilmi?? bende bildiğim falcıyı kesinlikle tavsiye ediyorum sana neden bu kadar dokundu?? fiyatı pahalı geldi galiba sana!!! bu forumda ne işim olduğuna gelince sana hesap vermek gibi bir zorunluluğum yok meraktan takıldığım bir yer sadece sana bi zararı varmı?? uğraşacaksan başkasıyla uğraş tatlım benimle diil hadiii..

canım o şakasına yazılmış bişiydi..ben elmiradan memmunum dedıklerını yaşıyorumm...
arkadaşımı götürdüm bugun büyük gelişme oldu dediği gibi..çıktı yani

kimseye özel mesaj atamıyorum yaaa daha 29 tane olmuş 100 e tamamlamam gerek :)

Kızlar merhaba;

Uzun zamandır aranızdayım.

Sımdı ogrendım; benim çok sevdiğim bir ümit için ugruna falcı falcı dolastıgım, O nun ıcın her fedekarlıgı yaptıgım erkek arkadasım, hala erkek arkadaşım diyorum çünkü O benim ilk ve tek erkek arkadaşımdı, 28 yasına kadar beklediğim ilk sevdiğim, baska bir kızla sözlenmiş, yaza evleneceklermiş..

Ben de son bir mesaj yazıp O na mutluluk dileyip veda ettim.

Bu durumda; BENİM İÇİN hiçbir falcının dediği çıkmadı..

Bugunlerde yine falcı arasyısına gırmıstım, 2 gun once Elanıtı denemiştim ama artık uzun bir süre falcıya gitmem.

Umarım sizlerin falları, beklediğiniz olumlu güzel şeyler çıkar.

Sevgiler. Hepinizi opuyorum.

hayırlısı olsun canım ya zor bi durum tabi inan ben anlıyorum seni.
sen elmira ve elaniti aramış mıydın. onlar bu kişi için olumlu mu konuşmuştu..

gereci ve daragaya
ELMİRA için ne diyosunuz, gelecek çıkmadı mı walla son paramı verecem bari değsin

Canım ben açıklamamı yaptım daha önce senin de alıntıladığın gibi, gereksiz polemiklere girmek istemiyorum, bugün Selma Toprak ile ilgili de bir yorum yazdım, Elmira ile aynın tarihlerde, bir kaç gün arayla baktırmıştım Selma hanıma. Benim önerim Selma Toprak'a baktırman yönünde olur. Zaten kadınlar kulübünden aradığını söylersen o da 75 e bakıyor. Elmira'nın söyledikleri çıkmadı bende ikinci defa verdiği tarihi de bir hafta geçtik neredeyse. Tarihlere takılmayaılm evet de ne kadar zaman takılmamalıyız??? Benim sana önerim bu forumda adı geçen kişilerden Selma Toprak'a baktırman, benim deneyimim bunu söylüyor...

hımm hadi yaa.. kafam karıştı. kim bu Selma Toprak?? tel de bakıyo mu? söyleyip çıkan şeyler var mı??

hayırlısı olsun canım ya zor bi durum tabi inan ben anlıyorum seni.
sen elmira ve elaniti aramış mıydın. onlar bu kişi için olumlu mu konuşmuştu..

Evet, burda yazılıp gıtmedıgım falcı cok azdır zaten heralde.

Hepsi de evleneceksınız dedı, bugunse aldıgım haber ... Kızlar yıne soyluyorum BENIM ıcn cıkmadı ınsallah sızın ıcın guzel seyler hep cıkar.

üzüldüm ve seni anlıyorum inan ki. teselli etmeyebilir ama çok klasik bir cümle var denen hayırlısı böyleydi belki diye. Beni teselli eden şey bu inançtı, dilerim karşına sevgisiyle bu kişiyi bir anda unutturacak biri çıkar ve ve bu sıkıntılarını hiç yaşamamış gibi hissedersin

hımm hadi yaa.. kafam karıştı. kim bu Selma Toprak?? tel de bakıyo mu? söyleyip çıkan şeyler var mı??

Hayatım bana 7 Nisan'da bakmış ve tüm falda söylediklerinin çıkması için de 2.5 ay süre vermişti. Söylediklerinden 4-5 tanesini şu ana kadar yaşadım. Çok önemli bir konuda söylediği bir olayı da dün sabah yaşadım. Süreç söylediği gibi bire bir ilerliyor. Kendi sitesi var, ama aradığında 150 lira diyecekler sen buradan aradığını söylersen 75 e bakıyor. Kaldı ki ben bu durumu bilmeden 2 defa 150 yatırmıştım ve bu durumu da telafi etti, benim fal ücretim de 75 liraya denk gelmiş oldu. Düzgün bir insan. Ben kendi deneyimimden yola çıkarak baktımanı öneririm.

eminmisin hayatım ne kdr güvenilir duygugun kişi bu 1 ikincisi bu adamın nişanına ne kdr güvenilir

KIZLAR walla şeytana mı uydum yoksa kafa karışıklığından mı bunaldım bilemem elmira da karar kıldım hatta üccreti yatırdım akşam 10buçukta arayacam.. gece bilgi veririm herkese:)

canım üzüldüm senin adına ama dur bakalım söz nikah değildir!!! elaniti nasıl buldun sen o da mı bilemedi? artı selma toprak düşünenler bazılarında çıkıyo bazılarında tutmuyo benim ayrı olduğumu bile bilememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…