pardon birsey sorucam, madem falcindan cok memnunsun o halde bu forumda ne isin var? Kendi falcinimi bize tanitmak amacin?
canım o şakasına yazılmış bişiydi..ben elmiradan memmunum dedıklerını yaşıyorumm...
arkadaşımı götürdüm bugun büyük gelişme oldu dediği gibi..çıktı yani
taksimde bir kafedir,bu sevgi bişey bilmez ve bir de çok biliyomuş gibi idda eder.
kızlar biri elmiranın nosunu göndersin lütfeennn!!! bu 5. söyleyişim sanırımm
teşekkürler:) meşgul ama sürekli:)
Guzelim daha yeni verdim.. o fal bakiyodur ve malum uzun suruyor
Kızlar merhaba;
Uzun zamandır aranızdayım.
Sımdı ogrendım; benim çok sevdiğim bir ümit için ugruna falcı falcı dolastıgım, O nun ıcın her fedekarlıgı yaptıgım erkek arkadasım, hala erkek arkadaşım diyorum çünkü O benim ilk ve tek erkek arkadaşımdı, 28 yasına kadar beklediğim ilk sevdiğim, baska bir kızla sözlenmiş, yaza evleneceklermiş..
Ben de son bir mesaj yazıp O na mutluluk dileyip veda ettim.
Bu durumda; BENİM İÇİN hiçbir falcının dediği çıkmadı..
Bugunlerde yine falcı arasyısına gırmıstım, 2 gun once Elanıtı denemiştim ama artık uzun bir süre falcıya gitmem.
Umarım sizlerin falları, beklediğiniz olumlu güzel şeyler çıkar.
Sevgiler. Hepinizi opuyorum.
gereci ve daragaya ELMİRA için ne diyosunuz, gelecek çıkmadı mı walla son paramı verecem bari değsin
Canım ben açıklamamı yaptım daha önce senin de alıntıladığın gibi, gereksiz polemiklere girmek istemiyorum, bugün Selma Toprak ile ilgili de bir yorum yazdım, Elmira ile aynın tarihlerde, bir kaç gün arayla baktırmıştım Selma hanıma. Benim önerim Selma Toprak'a baktırman yönünde olur. Zaten kadınlar kulübünden aradığını söylersen o da 75 e bakıyor. Elmira'nın söyledikleri çıkmadı bende ikinci defa verdiği tarihi de bir hafta geçtik neredeyse. Tarihlere takılmayaılm evet de ne kadar zaman takılmamalıyız??? Benim sana önerim bu forumda adı geçen kişilerden Selma Toprak'a baktırman, benim deneyimim bunu söylüyor...
hayırlısı olsun canım yazor bi durum tabi inan ben anlıyorum seni.
sen elmira ve elaniti aramış mıydın. onlar bu kişi için olumlu mu konuşmuştu..
Kızlar merhaba;
Sımdı ogrendım; benim çok sevdiğim bir ümit için ugruna falcı falcı dolastıgım, O nun ıcın her fedekarlıgı yaptıgım erkek arkadasım, hala erkek arkadaşım diyorum çünkü O benim ilk ve tek erkek arkadaşımdı, 28 yasına kadar beklediğim ilk sevdiğim, baska bir kızla sözlenmiş, yaza evleneceklermiş..
Bugunlerde yine falcı arasyısına gırmıstım, 2 gun once Elanıtı denemiştim ama artık uzun bir süre falcıya gitmem.
hımm hadi yaa.. kafam karıştı. kim bu Selma Toprak?? tel de bakıyo mu? söyleyip çıkan şeyler var mı??
Evet, burda yazılıp gıtmedıgım falcı cok azdır zaten heralde.
Hepsi de evleneceksınız dedı, bugunse aldıgım haber ... Kızlar yıne soyluyorum BENIM ıcn cıkmadı ınsallah sızın ıcın guzel seyler hep cıkar.
Kızlar merhaba;