İstanbul'da Fal - Falcılar

safirs Allahtan sen Elanite ulaşmışsın ben onu da başaramıyorum acaba bendeki numara mı yanlış?

slm kızlar bu olgu nerde kaça bakıyor,
telefonunu bilen bi arkadaş bana werebilirmi,,
şimdiden çookk teşekkürlerr

Boşverin kızlarrr.........:)))ayyy elanittte baktıran var mı bugünn bakıym ben aradım yoğunmuşşşşş kadınnın kafası patlayacak bizden

safirs elanitin numarasini bende rica edebilirmiyimmm ?
bugun baktirmicam soz veriorm sanirim bugun cok yogun kadin.

burda biri sanırım laroxtu bişe için gün sayıyodu çıktımı falı merak ettim.sanırım spesifik bişeydi.

taksimde bir kafedir,bu sevgi bişey bilmez ve bir de çok biliyomuş gibi idda eder.

böyle yazmana çokk sevindim. olumsuz bir kaç yorumdan sonra kısa kesip yollamaya kalktı.biraz soru sorunca sinirlendi istediklerini söylemiycem işte gibi şeyler demişti. enteresan diye düşünmüştüm yine de sevindim çıkmadı dediğine, iki üç şey söylemişyi onlar da oldukça negatifti çünkü.

sevgiye ben de baktırmıştım. hiç bişi çıkmadı.memnun kalmadım. aynen soru sorunca azarladı.

demet deli doludur,çok şey bilmez ama çok da fena falcı değildir,tutturdukları olur.

demet'e 4 yıl evelsi bakırmıştım.bu kadar fal tecrübelerime dayanarak...benim için en kötü falcı olan ve bu işi en olumsuz hali ile icra eden kişi ..maalesef demet dir.

öncelikle söylediklerinin hiç biri çıkmaz veee en kötüsü...fal bakma süresi 5 dak falandır ve süre bitince tepende bir görevli....sürenin bittiğini söylüyor.bir sorun varsa da,yeniden 5 dak. başlıyor ve gene ekstra ücret alnır.davranışlar çok itici.paylaşmak istedim.gidecekseniz de ....bunları bilerek gidin.

ben tecrübelerim

elmira bana midende sorun olcak demıştı falın üzerinden 1 ay 2 gün geçti en ufak rahatsızlığım olmadı çıkmadı elmira bilemediii
anlayan anladı

gereci ve daragaya
ELMİRA için ne diyosunuz, gelecek çıkmadı mı walla son paramı verecem bari değsin

ben buraya yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum onun için buraya mail adresi yazdım xxxxxxxx bana mail atarsan sana aşkımın iletişim bilgilerini verebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bir de medyum ayşe bacı var, bu da çok kötü,lütfen itibar etmeyin,kötünün kötüsü,yeri kadıköy osmanağa mahallesinde sürmeli işhanında,hoşçakal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…