İstanbul'da Fal - Falcılar

nerde kaça bakıyor acaba?
sizce en iyi falcı kim isim tarih veren ve net çıkan .2. kez de gittiğimizde tutarlı olan..

ben daha önceden yazmıştım zaten bu forumda tarih veripte tutan falcı biliyorum diye walla bana çok şey bildi verdiği tarihlerde olduğu gibi tutuyo

hanife hanım nerde bakıyor?
ne kadara bakıyor acaba

baktırdım ve şu durumdayım
80 lira helali hoş olsun.
nokta atışları diyorum başka bişe demiyorum. şoktayım şokta .

minik depresif özelden yazamıyorum,elanitin tel.unu yazdığın için çokkk teşekkürler,şu an ulaşamadım ama aramaya devam edicem. bir de arkadaşlar falcı rita çok önemli onu bulan yazsın lütfen...

benle görüşüyodu senin aradıgın esnada

Biraz bahsedermisiniz arkadaşlar bende çok istiyorum fal baktırmak ama bakılsın diye baktırmak degil gerçekten anlayan birisi olmalı tavsiyesi olan mesaj yazabilirmi ama ben cvp veremeyecegim özel mesajım yok

Cok heyecanliiii, cekirdekte almadimki tuh ;D seni dinliyoruzz miniiiik

anlatt baskaaa.....ne dedı,gelecek ıcın ne dedı,ısım bıldı mıı...

benimkinin ismi sık rastlanan bi isim değil. ilk harfini ve son iki harfini bildi. 5 harf oldugunu bildi. işimi,onun yaşını,dine bakış açısından ,kişisel özelliklerine,burda hiç bahsetmediğim özelliklerine,nasıl başladıgımıza,benim yaşadığım iç hesaplaşmalara,meslegimi,yapcaklarımı,ailevi bazı şeyleri kaç kardes oldugumu,evde kaç kardes oldugumu,onun bana söylediği cümleleri bile söyledi. ki onları burda yazmadım ben.
şoktayım işte

elmira ile paraleldi özellikle bir cümleleri aynıydı.

Paraleldi demek.. ee o zaman ona baktirmaya gerek kalmaadi caniiim

Biraz bahsedermisiniz arkadaşlar bende çok istiyorum fal baktırmak ama bakılsın diye baktırmak degil gerçekten anlayan birisi olmalı tavsiyesi olan mesaj yazabilirmi ama ben cvp veremeyecegim özel mesajım yok
bekliyorum bende arkadaşlar tavsiyesi olan yokmu??????

Bende de Elmira ile birebir cogu seyı aynı soyledı.

Gelecekle ilgili soyledıklerı aynı mıydı pekı? Sızın gelecegınızle ılgılı evlılık beraberlık gordu mu?

aynı sonucu mu verdıler pekı..tarıh falan verdımıı

ikisi de iranlı mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…