Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikisi de iranlı mıydı?
ben daha önceden yazmıştım zaten bu forumda tarih veripte tutan falcı biliyorum diye walla bana çok şey bildi verdiği tarihlerde olduğu gibi tutuyo
ben daha önceden yazmıştım zaten bu forumda tarih veripte tutan falcı biliyorum diye walla bana çok şey bildi verdiği tarihlerde olduğu gibi tutuyo
elmira 'nın telefonunu gönderdim
Bir numaram elanit oldu yalnız.
Yeter içtiğin sigara cigerlerine yazık,ayrılıktan beri sigarayı abartmışsın dedi
evet 2 küsür pakete cıktı.
ve ve ve ve gelecekle ilgili geçenlerde kurdugumuz bi hayal vardı benimkiyle onu bile söledi kadın.
Hatta benimkinin bna çok sık kullandıgı bi cümle vardır. Onu söledi aha ben kaldım büle
Samimiyetle herkese Elmirayı önerdim, şimdide Elaniti önerebilirim.
anam şoku atlatamadım daha beynimi okuyo desem, negatif enerjiyle aradım. Negatif şeyler sülerdi.
Bana da geceleri hep aglıyorsun dedi (
Bana da geceleri hep aglıyorsun dedi (
Selam,
Hangi falcıdan bahsediyorsunuz? Yeni biri ise ben de denemek istiyorum. Eğer özelden mesaj atabiliyorsanız, iletişim bilgilerini alabilir miyim?
Samimiyetle herkese Elmirayı önerdim, şimdide Elaniti önerebilirim.
anam şoku atlatamadım daha beynimi okuyo desem, negatif enerjiyle aradım. Negatif şeyler sülerdi.
mınıkkcım; peki Elmiranın bilemediği ya da daha dogrusu degınmedıgı dıyeyeım; seylerı soyledıgı oldu mu?
rica etsem bana özelden bilgilerini yollarmısın?:)
ayy heyecanla beklıorıuumm
bildi mi? ağlıyor musun?
evet.
Zaten su ankı zamanla ilgili soyledıgı hersey dogruydu Elanıtın.