İstanbul'da Fal - Falcılar

elmiranın verdiği tarihleri tükettim bitti geçti tüm tarihler.. umut neyim de artık beslemiyorum açıkçası, köşeme çekilip bekliyorum.. uzun bi süre fal neyim yok bana

benim gittiğim falcımdan çok çok memnunum arkadaşlarımda çok memnun kaldılar biraz pahalı ama inanki değiyor ve bu işi kesinlikle biliyor sen tarih konusundan bahsetmişsin bu falcının verdiği tarihler tutuyor haberin olsun

adı ne falcının? bi de pahalı dediğin ne kadar?

reklam kokan hareketler bunlar bebişim ama hayır olsun=)

ivet fıstıklar şimci eft mi yapıyorum saat 16,00 da falımı baktırıyorum.
elimde tuz koşuyorum

reklam kokan hareketler bunlar bebişim ama hayır olsun=)

pardon cnm?? neden reklam olsun??? anlayamadım yani burda insanlar iyi bir falcı bulmak için konu açmışlar bende bildiğim iyi olarak tavsiye edebileceğim tek bir falcıyı öneriyorumki insanlar faydalansın diye gidip gitmemek sana kalmış kimse zorla git diyemez zaten!

heycan had safhada
larox bak senin için feda ettim kendimi
Allahım şu adamla barışam yoksa valla cuma günleri cami önüne cıkıp mendil aççam acı bana :78:

:102:kızlar merhaba benımde yıllardır gittiğim bi falcı var adı qereci hesap numarasını yolluyum isteyene 50 e bakıyor

ok güzel de forumda bütün hikayen yazıyor,baska bölümlerde de yazıyor,şimdi ilan de ettın...bu falcılar burayı okuyorlarrr

ismini ve yaşını yazmadım hiç bi yerde
çok düşük çeneli olabilirim ama kilit noktaları buraya yazmıyorum
onalrı bilmesi lazım benim ben diyen falcının. yoksa sürtüşmeler , barışma aşamaları onu bende bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…