İstanbul'da Fal - Falcılar

esas oğlanla mı evlenecekmişsin ki?

Mınıkcım senınle de konustuk ya; su ankı durumu bilmede Elmıra ve Elanıt benım ıcın aynı sevıyede su anda; ama yıne baktıracak olsam Elmıraya baktırırım ki tek nedeni ben yuz yuze daha rahat hıssedıyorum.

ne eli kol,bacak kaldırırım ben
yalnız benimle ilgili bişe söledi ona dikkat edicem eğer dediği dogruysa sevdiğim insanlar yaşadı
kutlucaz fıztık. dedim ya mutlu haberler bi başlıcak peş peşe devam edicek :82::81:

kızlarr slm,
özelden msj hakkı olan bir arkadşımız bana elmiranın iletişimm bilgilerini yollayabilir mii?
okuduğum kadarıyla herkes çok memnun??????

Valla tatlim, bende Elmira'dan cok memnun kalmistim. Gecmisten basladi, ani anlatti, gelecegide takir takir anlatti, boyle olucak sonra soyle olucak.. ve tabikide sadece ask hayatimi degil, is, evlilik, saglik, coluk cocukk onumuzdeki 3 4 sene yasayacaklari bir bir dizmisti onume.. soru sormaya bile gerek kalmamisti. Demekki o an ne icin gittiginin onemi var, ona yogunlasiyolar

rica etsem bana özelden bilgilerini yollarmısın?:)
ayy heyecanla beklıorıuumm

ben yeni üye olduğum için özelden msj atamıyorum 100 tane cevap yazmam gerekiyomuş forumda yoksa özelden msj atamıyorum istersen msn ekle ordan iletşim bilgilerini yaziim sana xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
esas oğlanla mı evlenecekmişsin ki?
evet zorlu bi yolun sonunda evlilik varmış.

elmira kankam oldu benim bende ona baktırırım. ama elanitide arada ararım valla onuda sevdim.

ya cümleleri süperdi hatunun. çok mu övdüm ne

hak etti yahu överim

tabi fıstık. kartlar bile ona göre cıkıyor.
o haricinde hiçbişi çıkmadı kartlardan

elmira demişti ki o senin kaderin.
elanit dedi ki o senin kaderin

Selam,

Hangi falcıdan bahsediyorsunuz? Yeni biri ise ben de denemek istiyorum. Eğer özelden mesaj atabiliyorsanız, iletişim bilgilerini alabilir miyim?

özelden msj atamıyorum yeni üye olduğum için mail atarsan bana iletişim bilgilerini yazarım sana xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
tel.demi bakıyor sadece ?
birde soru sorabiliyormusun ? kaç dakika baktı ?
25-30 dk sürdü.
telde bakıyor çünkü hatayda.
soru sorabiliyosun. falın sonunda evet sıra sende sorun var mı dedi
yoh dedim kalmadı ben almam gerekeni aldım
var mı yok mu demeden isim biildi mi elanit?
bi de lütfeeen numarayı yollar mısınızzzzzz
isim bildi gibi 5 harften 3 nü ve nerde oldugunu bildi
baş harfı su son harfi su bir önceki harf su ve 5 harf ve sürekli kullanılan bi isim değil didi. bu akdarını görebildim didi

AYyy miniğimmmm çok sevindim :) hadi bakalım bir an önce gerçekleşir inşallah :)))) Umarım çoooook mutlu olursunuz! veee, yorumlarına bayıldım yaaa :) bu adamla kız çocuğu yetiştirilmez diye :) harikasın ve umarım harika bir gelecek seni bekliyordur :) herkesin maskotu musun bilmem, ama benim maskotumsun

teşekkürler ...
yanlız herkes pür dikkat seni okuyor

bende bu ablalarla aynı fikirdeyimmmmm:)))))))))))
yirim seni yir

ivet bu konunun maskotu oldum
yılışık minik

benimkinin bana kurduğu bi cümle vardır. bakımlı olunca kıza niye güzelleştin diye sonrada ekler sen bakımsız halinle bile konuştuğun herkesi cezbedip merak uyandıracak bi tipsin. kişiliğin yeterince dikkat cekiyo bari tipin çekmesin
bugun ben cok güzelim niye sizce?
nerdeyse dizlerime kadar bi tunik, makyajsız ben,bol bi kot

mrb ben yeni üye oldum sırf size yazabilmek için ben telefnla fal baktırmak istiyorum önerebileceğinz kim var kızlar lütfen yardm edin:2:

beni izlemeye devam edin anacım , barnaktan sonra
yalnız işler kaldı patrona ne hesap vercem bakalım

boşveer patronu. gerçekten bu forum için önemlisin. en azından forumun betatesterı gibi oldun. herkesten önce sen gidip test ediyorsun. zehirsizse biz de içiyoruz.

numara yollayan çıkmadı bana halaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…