- 16 Mayıs 2011
- 114
- 0
bişi daha sölim. bir erkek , bi kız cocugun olucak dedi. elmirada aynısını dedi.
hoş ben kız istemiyorum, bu herifle kız cocugu buyutulmez. ben kızıma mini giydiririm, o altına tayt giydirir.
ben gece dışarı yollarım o peşine takibe gider.
ben y.dışına eğitime yollarım , o da peşine ttakılır
oldu. bilemediği değil değinmediği diyelim.
çünkü elmiraya gittiğimde sadece onun için gitmiş ona kitlenmiştim.
o yüzden onun dışına cıkmadık.
bilemedi dersem elmiraya haksızlık ederim. ben elmirayı cok seviyorum herkeş biliyo.
frekansım tuttu çünkü.
ayyy miniğim çok sevindim bende yarın için aricamm o zaman hemencikkk hadi inşallah çıkar yaaa artık sevinelim şurda:)) kutlamayaaaa az kaldı desene yavruuuuuuucummmm:)))))))
o zaman sana demetin yeni şarkısıın yolluyorumm
MUTLU OLAN EL KALDIRSIN KUTLA KUTLA ,, ÇEKEMEYEN ARAMIZDAN AYRILSIN HIZLA HIZLAA:)))
tarihler,gelecek aynı :) evlenme tarihimiz bile aynı .
Ama elanitin farkı bazı şeyleri ben yönledirmeden takır takır takır söyledi.
Ve her falcıdan duydugum klasik cümle 6.hissin cok guvvetliinancam bende sonunda
abi dişe yarar falcılardan bunları duydum,yeter artık . paramada zamanımada yazık.
Kadına telefonda sadece hı hı tabi tabi doğru diyebildim
rica etsem bana özelden bilgilerini yollarmısın?:)
ayy heyecanla beklıorıuumm
evet zorlu bi yolun sonunda evlilik varmış.esas oğlanla mı evlenecekmişsin ki?
elmira kankam oldu benimMınıkcım senınle de konustuk ya; su ankı durumu bilmede Elmıra ve Elanıt benım ıcın aynı sevıyede su anda; ama yıne baktıracak olsam Elmıraya baktırırım ki tek nedeni ben yuz yuze daha rahat hıssedıyorum.
Valla tatlim, bende Elmira'dan cok memnun kalmistim. Gecmisten basladi, ani anlatti, gelecegide takir takir anlatti, boyle olucak sonra soyle olucak.. ve tabikide sadece ask hayatimi degil, is, evlilik, saglik, coluk cocukkonumuzdeki 3 4 sene yasayacaklari bir bir dizmisti onume.. soru sormaya bile gerek kalmamisti. Demekki o an ne icin gittiginin onemi var, ona yogunlasiyolar
tabi fıstık. kartlar bile ona göre cıkıyor.
o haricinde hiçbişi çıkmadı kartlardan
elmira demişti ki o senin kaderin.
elanit dedi ki o senin kaderin
Selam,
Hangi falcıdan bahsediyorsunuz? Yeni biri ise ben de denemek istiyorum. Eğer özelden mesaj atabiliyorsanız, iletişim bilgilerini alabilir miyim?
25-30 dk sürdü.tel.demi bakıyor sadece ?
birde soru sorabiliyormusun ? kaç dakika baktı ?
isim bildi gibi 5 harften 3 nü ve nerde oldugunu bildivar mı yok mu demeden isim biildi mi elanit?
bi de lütfeeen numarayı yollar mısınızzzzzz
bişi daha sölim. bir erkek , bi kız cocugun olucak dedi. elmirada aynısını dedi.
hoş ben kız istemiyorum, bu herifle kız cocugu buyutulmez. ben kızıma mini giydiririm, o altına tayt giydirir.
25-30 dk sürdü.
telde bakıyor çünkü hatayda.
soru sorabiliyosun. falın sonunda evet sıra sende sorun var mı dedi
yoh dedim kalmadı ben almam gerekeni aldım
isim bildi gibi 5 harften 3 nü ve nerde oldugunu bildi
baş harfı su son harfi su bir önceki harf su ve 5 harf ve sürekli kullanılan bi isim değil didi. bu akdarını görebildim didi
yirim seni yirbende bu ablalarla aynı fikirdeyimmmmm:)))))))))))
AYyy miniğimmmm çok sevindim :) hadi bakalım bir an önce gerçekleşir inşallah :)))) Umarım çoooook mutlu olursunuz! veee, yorumlarına bayıldım yaaa :) bu adamla kız çocuğu yetiştirilmez diye :) harikasın ve umarım harika bir gelecek seni bekliyordur :) herkesin maskotu musun bilmem, ama benim maskotumsun
teşekkürler ...
yanlız herkes pür dikkat seni okuyor
beni izlemeye devam edin anacım , barnaktan sonra
yalnız işler kaldı patrona ne hesap vercem bakalım