İstanbul'da Fal - Falcılar

benimde 11 yıldır gittiğim bir falcım var ben acayip memnunum daha önceleride hep falcılara giderdim ama hepside fos çıktı. ben hangi arkadaşımı götürdüysem hepside çok çok çoook memnun kaldı ve inanamadılar hatta geçen gün bi arkadaşım yine söledi o falcının dedikleri oluyor haberin olsun diye eee ben zaten biliyorum olduğunu dedim :)kesinlikle gidilmesi gereken bir falcı fiyatı biraz pahalı ama kesinlikle değer!!! verdiği tarihler bile aynen tutuyo benden söylemesi. taksimdeki falcılarında hepsi fosss haberiniz olsun bazıları o anlarla ilgili bazı şeyleri biliyolar ama önemli olan gelecektir çünkü bizler gelecekle alakalı şeyler öğrenmeye çalışıyoruz ama geleceği bilemiyorlar malesef ben size bu falcıyı deneyin derim bu arada kafede değil evde bakıyo herkese iyigünleeer :)

:KK20::KK20::KK20::KK20:

arkadaşlar zodyak tam bir yalancıdır,koparabildiği kadar para koparır,adını anmaya değmez onun lütfen zodyak tarafından dolandırılmayın,lütfennnn...

arkadaşlar lütfen şu elanitin tel.numarasını şu an sistemde olanlardan birinin bana yazmasını rica edicem.ben bi süre istanbul dışında olcam ve bu akşam fal baktırmak istiyorum.

ben geçenlerde stones güle gittim bana dediği ilk şey çıktı 30 mayıs olması gerekn bişi wardır gecesi saat 3 sularında oldu..
ben şaşırdım ama diğerleri de çıkar mı bilmıorum..
Gül hakkında ne diorsunuz kızlar?

önce forumda bugünkü yazılanları okuduktan ve yeniş gitmek istediğim kişilerin telefonlarını istedikten sonraaa:)) sıra geldi bugün elmiraya gitmemi paylaşmaya herşeyden önce pozitif ve kibar bir kadın ama morali bozuktu bu kişileri paylaşma olayıyla ilgili hatta evinde internet olmadığı için küçük çocuğuyla internet cafeye gitmiş bugünkü cevabını yazmak için...
neyse fala gelince süre çok iyi gerçekten ciddi zaman ayırıyo ve detaylara iniyor,ticari kokmuyo isteiğini söyliyimde gitsin modunu hissetmiyosunuz,olumluda olumsuzda söylüyor,bende diğer arkadaşların bahsettiği gibi isim yada kişi tarif edemedi ama olayları çok iyi bildi ve detaylandırdı..söylediklerinin çıkmasını umudediyorum çünkü benimki biraz zor ve çetrefilli bir konu üzretine gelince kesinlikle helal olsun ama bence biraz pahalı keşke biraz daha ulaşılabilir olsa...sonuç olarak kızlar ben yıllardır çok kişiye baktırdım nokta vuruşu yapan tak tak isim burç memleket söyleyen ama geleceği bilemeyenlerde oldu..ama elmira kesinlikle ortalamanın çok üstünde...
bu forumdan ilk denememdi sırada olgu ,emine abla bide gülü merak ediyorum gittikçe paylaşırım iyi geceler...

aranızda rüyanız hayrolsun programını sunan emineye baktıran oldumu?

Ben anlamadım rosels elmıra hakkında olumsuz yazmamısmıydı
elmıra ne ara yorum yazdı ben mı kacırdım
sonra roselsın yazdıgı ıle gülün ne alakası ver ne oluyoo kııı

bu siteye yeni üye oldum cevap yazarkende zorlanıyorum pek bişey anlamadım :))))

Son düzenleme:
minik depresif özelden yazamıyorum,elanitin tel.unu yazdığın için çokkk teşekkürler,şu an ulaşamadım ama aramaya devam edicem. bir de arkadaşlar falcı rita çok önemli onu bulan yazsın lütfen...

nerde kaça bakıyor acaba?
sizce en iyi falcı kim isim tarih veren ve net çıkan .2. kez de gittiğimizde tutarlı olan..

Onları ben yazdım ama onlar cafe falcıları gibi herkesin bildiği kişiler değil, Anna gerçekten çok ünlü insanlara bakar 20 yılı akın süredir bazı çevrelerde çok bilinen bir isimdir ve müşterileri de genellikle çok uzun zamandır kendisine gider. Şebnem zaten özel yetenekleri olan bir insandır yani bilinen falcı tiplerinden farklıdır, Sebnem'in müşterileri de uzun yıllardır ona giderler.

X