İstanbul'da Fal - Falcılar

ben daha önceden yazmıştım zaten bu forumda tarih veripte tutan falcı biliyorum diye walla bana çok şey bildi verdiği tarihlerde olduğu gibi tutuyo

Selam,

Hangi falcıdan bahsediyorsunuz? Yeni biri ise ben de denemek istiyorum. Eğer özelden mesaj atabiliyorsanız, iletişim bilgilerini alabilir miyim?

tarihler,gelecek aynı :) evlenme tarihimiz bile aynı .
Ama elanitin farkı bazı şeyleri ben yönledirmeden takır takır takır söyledi.

Ve her falcıdan duydugum klasik cümle 6.hissin cok guvvetli inancam bende sonunda

abi dişe yarar falcılardan bunları duydum,yeter artık . paramada zamanımada yazık.
Kadına telefonda sadece hı hı tabi tabi doğru diyebildim

Bir numaram elanit oldu yalnız.
Yeter içtiğin sigara cigerlerine yazık,ayrılıktan beri sigarayı abartmışsın dedi
evet 2 küsür pakete cıktı.
ve ve ve ve gelecekle ilgili geçenlerde kurdugumuz bi hayal vardı benimkiyle onu bile söledi kadın.
Hatta benimkinin bna çok sık kullandıgı bi cümle vardır. Onu söledi aha ben kaldım büle

Samimiyetle herkese Elmirayı önerdim, şimdide Elaniti önerebilirim.
anam şoku atlatamadım daha beynimi okuyo desem, negatif enerjiyle aradım. Negatif şeyler sülerdi.

Bana da geceleri hep aglıyorsun dedi (

anam şoku atlatamadım daha beynimi okuyo desem, negatif enerjiyle aradım. Negatif şeyler sülerdi.

mınıkkcım; peki Elmiranın bilemediği ya da daha dogrusu degınmedıgı dıyeyeım; seylerı soyledıgı oldu mu?

Selam,

Hangi falcıdan bahsediyorsunuz? Yeni biri ise ben de denemek istiyorum. Eğer özelden mesaj atabiliyorsanız, iletişim bilgilerini alabilir miyim?

slm ben yeni üye olduğum için özelden msj atamıyorum msnden yazabilirim istersen xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy miniğim çok sevindim bende yarın için aricamm o zaman hemencikkk hadi inşallah çıkar yaaa artık sevinelim şurda:)) kutlamayaaaa az kaldı desene yavruuuuuuucummmm:)))))))
o zaman sana demetin yeni şarkısıın yolluyorumm

MUTLU OLAN EL KALDIRSIN KUTLA KUTLA ,, ÇEKEMEYEN ARAMIZDAN AYRILSIN HIZLA HIZLAA:)))

mınıkkcım; peki Elmiranın bilemediği ya da daha dogrusu degınmedıgı dıyeyeım; seylerı soyledıgı oldu mu?

oldu. bilemediği değil değinmediği diyelim.
çünkü elmiraya gittiğimde sadece onun için gitmiş ona kitlenmiştim.
o yüzden onun dışına cıkmadık.
bilemedi dersem elmiraya haksızlık ederim. ben elmirayı cok seviyorum herkeş biliyo.
frekansım tuttu çünkü.

bişi daha sölim. bir erkek , bi kız cocugun olucak dedi. elmirada aynısını dedi.
hoş ben kız istemiyorum, bu herifle kız cocugu buyutulmez. ben kızıma mini giydiririm, o altına tayt giydirir.
ben gece dışarı yollarım o peşine takibe gider.
ben y.dışına eğitime yollarım , o da peşine ttakılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…