İstanbul'da Fal - Falcılar

biosciences, dört gözle serhan hn. için yorumlarınızı bekliyorum....

bugün symbol hande'ye gittim bir arkadaşımla. süper diyemem ama iyiydi bana arkadaşıma göre daha iyi bildi. denenebilir potansiyel var, elektriği iyi tuttuğu birine daha da iyi bakabilir. yine de bahar derim orada.

sarmaşık cafe hasan. yok böyle bir şey. çok şeker insanlar ancak fala gelince gerçekten çok kötüydü. yani yol yordam da gösterdim ama ona rağmen öyle demek istemedim, böyle demek istedim diye sürekli düzeltti. tek bir şey dahi bilemedi arkadaşıma da bana da. kadınlar kulübünde bizden bahsediliyor duyan geliyor dediler. arkadaşlarınıza da tavsiye edin dediler ama yok, bir daha da uğramam. hatta orada müşterisi olan bir kız ısrarla mükemmel, garanti veriyorum pişman olmazsınız dedi. frekansı tutmadı diyecem ama ona rağmen insan bir iki şey de tutturur. beklediğim şeyleri söylemesine rağmen hiç inandırıcı değildi.

eöööf en güzeli baktırmamaya devam etmek ya da ayda bir gerçekten güvendiğin birine gitmek.

merak ettim bahçelievlerde herhangi bir yer var mı fal baktırılabilen? bir sürü yeni kafe açıldı ama bi tanesinde bile fal yok. hiç mi ihtiyaçları yok acaba buradakilerin fala?

Ben yenı uye oldum :)
Yaklasık 4yıldır falcı falcı gezıyorum suan telefondan gırdıgım ıcın yazamıycam fakat bılgısayardan gırdıgımde bende burdakı cogu falcı hakkında kendımce fıkırlerımı sunucam sızlere.
Ege zahmet olmazsa bırı banada serhan hanımın numarasnı atabılır mı?

selam

tavsiye edicen falcı olarak elmirayı söylemişsin mümkünse sendende biraz daha detaylı bilgi alabilirmiyim?ciddi ciddi ona gitmeyi düşünüyorum sizlerden gerlen yorumlara göre.
teşekkürler..[/QUOTE]

ben begendım elmıra'yı cunku falın basından sonuna kadar tek bır tutmayan yorumu olmadı bana. hatta kendı kendıme cok soyledıgımbı laf var kendıme, onu bana dedı sen boyle boyle dıyosun dedı. ısım fılan da soyluyor. amao da dedı bendenıyı elektrık aldııgnı herkes de oyle olamayabılıyormus.aynı sekılde her falcı ben de her falcıdan olumlu elktrık alamıyorum, karsılıklı sanırım bu durum. ısımle ılgılı de bıldı, duygusal hayatımla ılgılı de bıldı, baya ıyıydı yanı. dılerım senı de hayal kırıklıgına ugratmasın.

selam

tavsiye edicen falcı olarak elmirayı söylemişsin mümkünse sendende biraz daha detaylı bilgi alabilirmiyim?ciddi ciddi ona gitmeyi düşünüyorum sizlerden gerlen yorumlara göre.
teşekkürler..

ben begendım elmıra'yı cunku falın basından sonuna kadar tek bır tutmayan yorumu olmadı bana. hatta kendı kendıme cok soyledıgımbı laf var kendıme, onu bana dedı sen boyle boyle dıyosun dedı. ısım fılan da soyluyor. amao da dedı bendenıyı elektrık aldııgnı herkes de oyle olamayabılıyormus.aynı sekılde her falcı ben de her falcıdan olumlu elktrık alamıyorum, karsılıklı sanırım bu durum. ısımle ılgılı de bıldı, duygusal hayatımla ılgılı de bıldı, baya ıyıydı yanı. dılerım senı de hayal kırıklıgına ugratmasın.[/QUOTE]

Canim elmira nerde fal'a bakiyor ve telefonu varsa bana pm atarsan sevinirim

Bu arada banada Serhan hanimin telefonunu pmlermisiniz kizlar

Son düzenleme:
Serhan hanimin telini banada pm atarmisiniz kizlar

cok merak ettim ya, telini bana verirmisin canim..

mrb kısslar bgn sea garden cafe neslihana gittim güzeldi uzun zmndan beri fallarım bütün falcılar ağız birliği etmiş gbii aynı çıkıyor..yinede beni şaşırtan vayyy diceğim falcıyı daha bulamadımserhan demişsiniz kısslar kafedemi bakıo bizmi çaırıyoruz??bide onu denesem diorummm...

emine hanim kim? telefonu varmi yada baktigi yerin ismi ?

serhan hanıma gidicem halaa gidicem :86: biraz ara verip emineye de gidicem.

kavrak teşekkür ederim telinide msj olarak atmanı rica etsem tatlımm..avrupa yakasında gitmediğim falcı kalmamış birazda karşı yakaya geçeyim:)

öle bi yazmışım ki sanki kavrak senin telini istio gibi olmuş düzeltiyorum hemen serhan hanımın telini rica ediyorum:))

yok canım konuya hakim olduğumuzdan anladım zaten 10 dk kuralı bitsin yolluyorum .koppy past yapıyorum artık hem emine hem serhan tel yolluyorum çünkü bu gece yazdığım belki 20. mesaj

Merhabalar,

Ben de Serhan Hanımın telini rica edebilir miyim sizden. Kiraz Cafenin telini buldum netten aradım ama oraya her zaman gitmiyormuş. Sanırım sizde cep teli var. . Şimdiden teşekkürler. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Son düzenleme:
kızlar merhaba...
Bana yardım edin lütfen..
Hayatımla ilgili çok değişik şeyler yaşıyorum.. dizi gibi bi hayat yaşıyorum.
Beni aydınlatacak falcıya ihtiyacım var..
Gidip memnun kaldığınız, gerçekten sizin hayatınızı size söylemiş olan falcı önerebilir misiniz
Sırf bu yüzden üye oldum.. Çünkü çok karmaşık bi hayatım var..
Faldan çok yön gösterilmesi gerek bana. yoksa hayatımın hatasını yapıcam..
Telde fal bakan, evde fal bakan, cafede fal bakan.. hangisinden memnunsanız lütfen söyleyin..
Özel mesaj atamıyorum ben.. yeni üye olduğum için..
Bana özel mesaj atabilirsiniz, size burdan cevap yazarım..

kızlar gülden'in bir dediği yalan oldu...

evet, ablamlar o hafta içinde ev buldular tamam ama kredi çıkmadığı için evi alamadılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…