mesaj kutuna bak canım yolladım sana ...bu hafta sonu kiraz cafede olacakmış heralde...benden önce sen gıdıcen gıbı duruyorr..yazarsın artık durumları...şimdilik bu bayan içinn cok kotu berbat diyeni duymadım..:25tl bakıyormuş
bugün symbol hande'ye gittim bir arkadaşımla. süper diyemem ama iyiydi bana arkadaşıma göre daha iyi bildi. denenebilir potansiyel var, elektriği iyi tuttuğu birine daha da iyi bakabilir. yine de bahar derim orada.
sarmaşık cafe hasan. yok böyle bir şey. çok şeker insanlar ancak fala gelince gerçekten çok kötüydü. yani yol yordam da gösterdim ama ona rağmen öyle demek istemedim, böyle demek istedim diye sürekli düzeltti. tek bir şey dahi bilemedi arkadaşıma da bana da. kadınlar kulübünde bizden bahsediliyor duyan geliyor dediler. arkadaşlarınıza da tavsiye edin dediler ama yok, bir daha da uğramam. hatta orada müşterisi olan bir kız ısrarla mükemmel, garanti veriyorum pişman olmazsınız dedi. frekansı tutmadı diyecem ama ona rağmen insan bir iki şey de tutturur. beklediğim şeyleri söylemesine rağmen hiç inandırıcı değildi.
merhaba katre..
bugün bizde arkadaşım ile nışantaşındaydık ve sembol'e girdik...tabii:)...ya hande'ye veya bahar 'a baktıralım dedik...ama bahar yokmuş......ve hande de çok sıra vardı...çıktık:)...ama aklımızda...deneyeceğiz:)......
yorumların için sağol:)....
selam
tavsiye edicen falcı olarak elmirayı söylemişsin mümkünse sendende biraz daha detaylı bilgi alabilirmiyim?ciddi ciddi ona gitmeyi düşünüyorum sizlerden gerlen yorumlara göre.
teşekkürler..
ben bugün hem serhan hn. hem emine hn. soğanlık gittim. önce serhan hn. buluştuk .tarot,iskambil kağıtlarının bağzılarıyla bakılan başka bir fal ve kahve falı baktı şaşırtıcı ve süperdi.söyledikleri tam isabet diyebilirim.çok memnun kaldım. 25 tl 1,5 saate yakın süren fal için hiç birşey bence
özelden attım alabildiniz mi?
emine hn. da serhan hn gibi çok pozitif ve iyi enerji veriyor ve ne olursa olsun söylediği sizi üzsede doğrusu neyse onu diyor. emine hn 20 tl kahve falı evinde bakıyor .fal hikaye motor gibi sayıyor dediklerinin hepsini tutturdu desem yalan değil .ama ikisinin baktığı konuda birtek yerde anlatım fark etti o konuda bende birşey bilmediğimden hangisi doğru görücez yaşayınca .ikiside hemen hemen aynı hatta tamamen aynı şeyleri ve zamanları söylediler şok oldum.
yok canım konuya hakim olduğumuzdan anladım zaten 10 dk kuralı bitsin yolluyorum .koppy past yapıyorum artık hem emine hem serhan tel yolluyorum çünkü bu gece yazdığım belki 20. mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?