özelden attım alabildiniz mi?
emine hn. da serhan hn gibi çok pozitif ve iyi enerji veriyor ve ne olursa olsun söylediği sizi üzsede doğrusu neyse onu diyor. emine hn 20 tl kahve falı evinde bakıyor .fal hikaye motor gibi sayıyor dediklerinin hepsini tutturdu desem yalan değil .ama ikisinin baktığı konuda birtek yerde anlatım fark etti o konuda bende birşey bilmediğimden hangisi doğru görücez yaşayınca .ikiside hemen hemen aynı hatta tamamen aynı şeyleri ve zamanları söylediler şok oldum.
ben begenmıstım gulden hanımı ama daha sonra bu hafta yasanan bır olay aksı olmustu symbol elıfe gıtmıstım besıktastakı onun bır konudakı yorumu dogru cıktı bu hafta bılgınız olsun
Tekrar tekrar başlık açtım ama kadıköy sığınak nikoya daha evvel gidenlerin yorumunu yeniden alabilir miyim geçmiş sayfalarda yeniden övülmüş. Yakın zamanda ona gidebilirim.
günaydın :) aynen öyle, ama o mulla özge kafeden 2 gün önce ayrılmış..cebi falan varmı sende arkadaşım ?
gitmeye değmez diyorum ama genede bunu demek için ay sonunu bekliyeyim.
kızlar gülden'in bir dediği yalan oldu...
evet, ablamlar o hafta içinde ev buldular tamam ama kredi çıkmadığı için evi alamadılar...
Bu seker hanim nerde acaba?
ben bugün hem serhan hn. hem emine hn. soğanlık gittim. önce serhan hn. buluştuk .tarot,iskambil kağıtlarının bağzılarıyla bakılan başka bir fal ve kahve falı baktı şaşırtıcı ve süperdi.söyledikleri tam isabet diyebilirim.çok memnun kaldım. 25 tl 1,5 saate yakın süren fal için hiç birşey bence
Uzuldum suan buna
Ama benim boyle finallerin ortasinda fal derdine dusmem yanlis.
Bu arada mimaroba'da serpil diye bi kadin var evinde bakiyo hani olurda gidicek olursaniz aman diyim. Berbat otesiydi
Ben de symbol elife gitmiştim ve şimdiye ilişkin yorumları çok iyiydi fakat gelecekle ilgili dediklerinin tutup tutmadığını hatırlamıyorum bir daha baktırim ben ona en iyisi.
kızlar beşiktaştaki symbol cafe taşınıyor. dün gittim kapı duvardı. yine o civarda bir yere taşınıyolarmış afiş asmışlar yakında yeni yerimizde diye bilginize...
bu arada ben nişantaşı symboldeki handeyi öneren arkadaşlara teşekkür ederim. hande mi bahar mı diye tereddüt ettima am handede karar kıldım. 1 arkaaş çk iddialı yazmıştı onunla ilgili. gerçekten de memnun kaldım. bugünümün resmini çekti resmen. aklımdaki adamın adını, patronumu pat diye söyleyiverdi. yakın geleceğe dair şeyler de söyledi, 1 aylık sürec bekleyip göreceğiz. bir de bu sitenin gücünü anlatan bi şi oldu. hande yanına gittiğimde hoşgeldin dedi. ben de siz de hoşgeldiniz dedim. oralar bırakılıp buralara gelinir mi dedim. yurtdışında yaşadığını bu siteden öğrenmiştim. kız şoke oldu. bana gelen herkes bunu söylüyor, beni şaşırtıyorsunuz, hakkımda bu kadar şeyi nerden biliyorsunuz dedi. eee bu da kadınlar kulübünün gücü.
hande tarot mu kahve mi bakıyor? bide aklındaki kişinin düşüncelerini söylüyor mu?
Arkadaslar simdiye kadar gittigim tek falcinin dedigi cikti, digerlerini elemek zorunda kaldim bile. Ben sevgilimle baristim, bugun melekler kahvesindeki falci 18. sonra yuz yuze geliceksiniz subatin bilmem kacinda barisicaksiniz demisti. Serdar diye bi falci vardi, hangi cafede oldugunu maalesef hatirlamiyorum, o'da bu kisiyle hic barismayacagimi soylemisti. Bi tek Pen Cafe'deki Yeter'in dedigi cikti. Ona gittigimde ihtimal vermiyodum, ama o "hayir sizin aranizdaki seyler bitmemis kirginlik var ve barisicaksiniz" demisti. Nitekim oylede oldu. Simdilik favorim Yeter.
Birde birsey dikkatimi cekti, bu kisiler gecmisi ve ne dusundugumuzu cok iyi goruyolar ama gelecekte pek tutturamayabiliyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?