İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya ben de gdicem bu emine hanıma ama korkuyorum evinde baktığı için nasıl bir yerdi biraz bilgi verir misin?

ben begenmıstım gulden hanımı ama daha sonra bu hafta yasanan bır olay aksı olmustu symbol elıfe gıtmıstım besıktastakı onun bır konudakı yorumu dogru cıktı bu hafta bılgınız olsun

Ben de symbol elife gitmiştim ve şimdiye ilişkin yorumları çok iyiydi fakat gelecekle ilgili dediklerinin tutup tutmadığını hatırlamıyorum bir daha baktırim ben ona en iyisi.

Tekrar tekrar başlık açtım ama kadıköy sığınak nikoya daha evvel gidenlerin yorumunu yeniden alabilir miyim geçmiş sayfalarda yeniden övülmüş. Yakın zamanda ona gidebilirim.

gitmeye değmez diyorum ama genede bunu demek için ay sonunu bekliyeyim.

neden değmez? neden bekliyorsun? geçmiş ve şimdiye ilişkin yorumları iyi değil miydi? yoksa gelecek mi hiç tutmadı?

Bir de arkadaşlar eğer bu akşam nostradamus Kadıköye gidersem Niko yerine oranın en iyi kahve falına bakan falcısı kim sizce?

Son düzenleme:
kızlar gülden'in bir dediği yalan oldu...

evet, ablamlar o hafta içinde ev buldular tamam ama kredi çıkmadığı için evi alamadılar...

kısmet değilmiş canım haklarında hayırlısı olsun... ayrıca fal için de üzülme hatırladığım kadarıyla diğer söyledikleri çıkmıştı, memnun kalmıştın.

şimdi herkes yine serhan hanıma odaklanmış, sen gitmiş miydin ona? ona da gitmem için tüm günümü ona ayırmam lazım, gerçi "değer" diye yazılıyor...

arkadaşlar aslında ben 2 haftadır burda hangi falcıya gideyim diye diye araştırdım ama bir türlü karar veremedim kimseye gidemeyip ortada kaldım. hayatımın en zor dönemlerinde fal desteği almak istemiştim ama şu an Allah'a çok şükür bütün o karışıklıklardan kurtuldum, ufak tefek pürüzler var ama önümüzdeki 1-2 ay içinde yine değişiklikler olacak, benzer sıkıntılar yaşayacağım için falcıya gitmek istiyorum.

son 2 haftadan önce gittiğim falcılardan şu anki durumumu,yaşadığım gelişmeleri kesinlikle bilemeyen, hatta aksini söyleyen falcıları sıralıcam (belki bir faydası olur):
*bakırköy Orhan
*laf cafe Çiğdem
*bakırköy yeni hamam ın olduğu sokaktaki falcı (ismini hatırlayamadım )
*taksim kadınlar kahvesi Remziye
bunlar kötülerdi...

geçmiş ve şimdiyi çok iyi bilen, gelecekteki durumumu tamıtamına söylemese de çok yakın şeyler söyleyen sadece bir kişi oldu:
*Şeker hanım aralarından sıyrıldı.

Bu seker hanim nerde acaba?

valla ben de bulamıyorum, ben bakırköydeyken gitmiştim laf cafede çalışıyordu.oradan ayrılmış.
sonra buradaki arkadaşlardan biri taksim mona lisa cafede dedi ama ordan da ayrılmış. şu an hiç bir bilgi yok. yani anlayacağın şeker hanım kayıp

serhan hanım ın telini bana da gonderebilir misiniz?

Uzuldum suan buna
Ama benim boyle finallerin ortasinda fal derdine dusmem yanlis.
Bu arada mimaroba'da serpil diye bi kadin var evinde bakiyo hani olurda gidicek olursaniz aman diyim. Berbat otesiydi

Uzuldum suan buna
Ama benim boyle finallerin ortasinda fal derdine dusmem yanlis.
Bu arada mimaroba'da serpil diye bi kadin var evinde bakiyo hani olurda gidicek olursaniz aman diyim. Berbat otesiydi

hiç duymadım serpil i.
mimaroba yakın bana aslında duysaydım kesin giderdim, iyi oldu canım söylediğin teşekkürler

Ben de symbol elife gitmiştim ve şimdiye ilişkin yorumları çok iyiydi fakat gelecekle ilgili dediklerinin tutup tutmadığını hatırlamıyorum bir daha baktırim ben ona en iyisi.

kızlar beşiktaştaki symbol cafe taşınıyor. dün gittim kapı duvardı. yine o civarda bir yere taşınıyolarmış afiş asmışlar yakında yeni yerimizde diye bilginize...
bu arada ben nişantaşı symboldeki handeyi öneren arkadaşlara teşekkür ederim. hande mi bahar mı diye tereddüt ettima am handede karar kıldım. 1 arkaaş çk iddialı yazmıştı onunla ilgili. gerçekten de memnun kaldım. bugünümün resmini çekti resmen. aklımdaki adamın adını, patronumu pat diye söyleyiverdi. yakın geleceğe dair şeyler de söyledi, 1 aylık sürec bekleyip göreceğiz. bir de bu sitenin gücünü anlatan bi şi oldu. hande yanına gittiğimde hoşgeldin dedi. ben de siz de hoşgeldiniz dedim. oralar bırakılıp buralara gelinir mi dedim. yurtdışında yaşadığını bu siteden öğrenmiştim. kız şoke oldu. bana gelen herkes bunu söylüyor, beni şaşırtıyorsunuz, hakkımda bu kadar şeyi nerden biliyorsunuz dedi. eee bu da kadınlar kulübünün gücü.

hande tarot mu kahve mi bakıyor? bide aklındaki kişinin düşüncelerini söylüyor mu?

hande tarot mu kahve mi bakıyor? bide aklındaki kişinin düşüncelerini söylüyor mu?

ben kahve baktırdım önünde tarot kağıtları da vardı ama bakıyodur muhtemelen ama kahve yetti de arttı diyebilirim. söylemez mi, beyninin röntgenini çıkardı herifin üstelik bugüne dek duyduğum en doğru cümleleri kullandı. bu arada tane tane ve uzun uzun baktı. öyle başındansavma edası da yoktu. eğer yakınsanız bi dolaşmaya çıktığınızda bi kahve içimine uğrayın derim. hem bakalım iyilik derecesi yükselecek mi

kısslar mullaya bende baktırmıştım bana çok uzun gelecekten bahsetmişti kaç çocuk doğurcağıma kadar,o zaman ayrıldığım erkek arkadaşımla barışcağımı ama çok üzülceğimi sölemişti ve dediği gibi bin pişman oldum barıştığım içinneyse gs lisesinin orda bi cafede bakıodu ordan ayrıldığını okudum forumdan bulursanız yazın lütfen nerde haberimiz olsunn..

Arkadaslar simdiye kadar gittigim tek falcinin dedigi cikti, digerlerini elemek zorunda kaldim bile. Ben sevgilimle baristim, bugun melekler kahvesindeki falci 18. sonra yuz yuze geliceksiniz subatin bilmem kacinda barisicaksiniz demisti. Serdar diye bi falci vardi, hangi cafede oldugunu maalesef hatirlamiyorum, o'da bu kisiyle hic barismayacagimi soylemisti. Bi tek Pen Cafe'deki Yeter'in dedigi cikti. Ona gittigimde ihtimal vermiyodum, ama o "hayir sizin aranizdaki seyler bitmemis kirginlik var ve barisicaksiniz" demisti. Nitekim oylede oldu. Simdilik favorim Yeter.

Birde birsey dikkatimi cekti, bu kisiler gecmisi ve ne dusundugumuzu cok iyi goruyolar ama gelecekte pek tutturamayabiliyolar.

yetere ben de gitmiştim ama gergin bi zamanıydı sanırım çok iyi hatırlamıyorum. emektrik meselesi işte. ama benim de dikkatimi çeken bi şey var. bu kadar çok kişiye baktırdım (tabii ki sadece bu siteden çoğunluğun oy verdiği isimlere gidiyorum olur olmaz her duyduğum isme değil. çoğunluk beğenisi benim için önemli) ve hepsi de dediğiniz gb geçmişi biliyor. artıııı bilinçaltımızı ya da zihnimizi okuyorlar. aklımızdaki adamın ismi vs böyle çkıyor olmalı. bu konuda yetenekli kiilerin sayısı giderek artıyor. eskden bukadar fal kafe mi vardı kızlar? evinde bakardı falcılar şimdi adım başı kafelerde ve hep geçmişi şu anı bilen insanlar var. gelecek konusuna gelince... ben yakın zaman verenlere odaklanıyorum. onun dışındakiler çok uzak geliyor zman açısından. ama şu da bir gerçek. tıpkı geçmiş ve şu anı bildikleri gb. hakkımda yazdıkları gelecek senaryoları da hep aynı oluyo. sanki sözbirliği etmişlercesine. nitekim dün gittiğim nişantaşı symblo hande de, leyla da, cadde symbol levent de cafezade armağan da hep aynı geleceği söyledi. artık ne gerek var, nasılsa al birini vur ötekine diyorum aynı şeyleri duymaya niye para veriyorum diyorum ama işte önüne geçemiyorum. mesela şimdi de sıramda serhan var:18: yine burada gidenlerin oyuyla gitmeye karar verdim. bakalım o farklı mı çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…